Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za stomatologiju

Softver za stomatologiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za stomatologiju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatološke organizacije su mjesta gdje je uvijek puno ljudi. Ovaj trend je isti iu velikim organizacijama iu malim stomatološkim ordinacijama. Potreba za kontrolom velikog protoka pacijenata, provođenjem računovodstva velike količine internih i eksternih podataka, kontrola potrošnje lijekova koji se koriste u procesu pružanja usluga i mnogi drugi aspekti prisiljavaju stomatološke organizacije da obrate pozornost i posvete vrijeme ispuniti ove zadatke. Potreba kontrole velikog broja posjetitelja stomatološke ili stomatološke ordinacije, vođenje velike količine obvezne i interne dokumentacije, praćenje kretanja materijala koji se koristi u pružanju usluga – sve to ostavlja traga, oduzima dosta vremena i zahtijeva radikalnu reviziju metoda vođenja evidencije u stomatologiji. Srećom, IT tržište ne miruje i nudi nova rješenja za rješavanje ovih problema. Uz pomoć stomatološkog knjigovodstvenog softvera moguće je što dulje i točnije čuvati podatke te se riješiti stalnih grešaka i problema. Jedan od najnaprednijih sustava upravljanja automatizacijom je aplikacija USU-Soft. Softver za stomatološki menadžment daje zaposlenicima više slobodnog vremena koje mogu potrošiti na svoje izravne dužnosti bez potrebe za ispunjavanjem beskonačne papirologije. Stomatološki računovodstveni program USU-Soft već dugo drži vodeće pozicije u usporedbi sa sličnim proizvodima. Popularan je među stomatološkim klinikama u Kazahstanu, ali iu drugim dijelovima svijeta. Njegova prednost je jednostavnost korištenja, kao i mogućnost odabira individualnih postavki.

Jednostavno i intuitivno sučelje je nešto na što trošimo puno vremena i truda! Znamo koliko dugo treba da se naviknemo na nešto novo. Zato su se naši programeri potrudili napraviti naš softver tako da ga već nakon nekoliko dana možete početi koristiti bez instrukcija. Nećete morati tražiti gdje generirati izvješće ili dogovoriti termin kod pacijenta - svatko to može učiniti uz naš softver! Podjela prava osigurava da članovi vašeg tima vide samo ono što trebaju vidjeti. Ne brinite o tome da zaposlenici imaju pristup povjerljivim informacijama tvrtke. Možete definirati razine pristupa za svakog zaposlenika i promijeniti ih u bilo kojem trenutku. Promaknuće zaposlenika neće stvoriti novog korisnika. Integracija je značajka dostupna u softveru. Ovdje govorimo o njegovom globalnom značenju: CRM sustav, banka korisnika, SMS-informiranje, analitika i nabava opreme. Naš se softver može integrirati s gotovo svim proizvodima kako bi vam pružio potpunu automatizaciju poslovanja u vašoj ordinaciji. Slažete li se, zgodno je kada iz jednog softvera možete saznati apsolutno sve o svom poslovanju? Analiza se također prenosi na odgovornost aplikacije.

Posao su brojke. I treba ih prebrojati. Sigurni smo da se slažete s nama. Radi vaše udobnosti, naš softver može generirati veliki broj izvješća prema parametrima koje ste odabrali: plaće, broj sati u smjeni, obujam prihoda i opterećenje liječnika. Sve se to može vidjeti u par klikova! Napredna analiza omogućuje uvid u najslabije točke klinike i poboljšanje učinkovitosti osoblja. Analitički alati pokazat će dinamiku profita i protoka kupaca, a da ne govorimo o provjeri prosjeka. Praćenje vaših stomatoloških pacijenata puno je lakše uz pomoć pametnih softverskih proizvoda. Jednostavan unos podataka o pacijentu i obitelji, automatska sistematizacija i filtriranje informacija, mogućnost kontrole plaćanja i druge pogodnosti osiguravaju uvođenje aplikacije USU-Soft u polikliniku. Sljedeći korak za prijavu osobe u sustav stomatologije bit će otvaranje računa. Da biste to učinili, idite na unaprijed popunjenu stranicu pacijenta i dodajte račun, definirajući ime i ispunjavajući druge informacije odabirom opcija u skočnom prozoru. Opcije vam omogućuju da budete fleksibilni s plaćanjima i promocijama. Ne zaboravite kliknuti gumb Spremi.

Korisnici automatski dobivaju poruku nakon posjete i ostavljaju komentar. Formirate profil stručnjaka i svoju procjenu. Promovirajte svoju ordinaciju putem profila specijalista na svim dostupnim resursima - klijenti vide fotografije liječnika, njihove recenzije, čitaju recenzije i dolaze u vašu ordinaciju. Za kupce postoji i mobilna aplikacija. Mogu vidjeti svoj status, posjetiti povijest i sastanke. Sustav automatski izrađuje podsjetnike i dopisivanje; kupci dobivaju bonuse i darove. Samim time raste i razina povjerenja u polikliniku i liječnike, a klijenti sve češće misle na Vas. To ih tjera da češće traže stručnjake u vašoj klinici. Ovi i drugi alati za privlačenje i zadržavanje klijenata dostupni su u našem naprednom softveru za kontrolu stomatološke organizacije. U slučaju da imate pitanja ili samo želite saznati više o aplikaciji, pogledajte naš video koji detaljno govori o softveru. Možete nas kontaktirati i sve ćemo vam osobno reći!

Struktura aplikacije dizajnirana je na takav način da svaka promjena u jednom odjeljku neizbježno utječe na sve ostale. Tako dobivate besprijekoran sustav koji automatski provjerava i ponovno provjerava sve podatke koje unesete. Osim toga, možete detektirati tko je odgovoran za unos neželjenih ili pogrešnih podataka, tako da možete razgovarati s tim zaposlenikom i izbjeći slične pogreške.