Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni dnevnik stomatologije

Računovodstveni dnevnik stomatologije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstveni dnevnik stomatologije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka osoba se barem jednom u životu obratila stomatologu. Posvuda se otvaraju nove medicinske ustanove - kako multidisciplinarne s velikim popisom medicinskih usluga, tako i visoko specijalizirane. Na primjer, stomatološke i stomatološke klinike. Ispostavilo se da takve ustanove na početku svog djelovanja ne razmišljaju posebno o vođenju evidencije. Smatra se da je dovoljno evidentirati dokumentaciju i voditi stomatološki karton. Nažalost, to nije sasvim točno. Možda je u početnoj fazi ovaj pristup računovodstvu stvarno prikladan. Mali broj kupaca, male količine - svi ti čimbenici utječu na poslovne metode tvrtke (ručna registracija pacijenata u stomatologiji). Međutim, s povećanjem obima posla i sve većom popularnošću stomatologije ili druge zdravstvene ustanove, kao i rastom broja korisnika, menadžment stomatologije suočava se s akutnim pitanjem potrebe optimizacije poslovnih procesa.

Razlog tome je nedostatak vremena za obradu sve veće količine informacija jer stomatolozi, naviknuti na ručno vođenje evidencije, s vremenom s iznenađenjem otkriju da umjesto ispunjavanja svojih izravnih obveza žure s popunjavanjem dokumentacije. . Na primjer, dovršite dnevnik klijenta ili dnevnik zubnog rendgenskog snimanja i organizirajte te slike prema unosima u dnevniku. Pokušaji upravitelja da prikupi informacije o rezultatima stomatoloških aktivnosti postaju prava glavobolja za njegove obične zaposlenike. Izlaz iz ove situacije je prijelaz klinike na automatizirani dnevnik. Najboljom knjigovodstvenom knjigom za optimizaciju poslovnih procesa vođenja elektroničkih knjiga kupaca i dentalnih rendgenskih zapisa u poduzeću smatra se računovodstvena aplikacija USU-Soft.

Naš razvoj je softver za upravljačko računovodstvo i uspješno ga koriste tvrtke svih vrsta, uključujući stomatološke klinike i stomatološke ordinacije za vođenje elektroničkih knjiga računovodstva klijenata i zapisa rendgenskih slika u stomatologiji. USU-Soft je poznat ne samo u Republici Kazahstan, već iu inozemstvu. Funkcionalnost evidencije pacijenata USU-Soft Accounting Record Book vrlo je raznolika, a sučelje je praktično. Stomatološki knjigovodstveni dnevnik može koristiti osoba s bilo kojim stupnjem poznavanja osobnog računala. Računovodstvena aplikacija USU-Soft pomaže u vođenju elektroničkog dnevnika stomatoloških pacijenata i oslobađa stomatologe potrebe za pohranjivanjem velike količine papirnatih dokumenata, kao i obavlja sve dosadne i rutinske dnevne poslove umjesto njih, oslobađajući im vremena za rješavanje važnijih problema. U nastavku vam predstavljamo samo neke značajke računovodstvenog dnevnika na primjeru softvera za elektroničko vođenje evidencije pacijenata i knjige evidencije RTG snimaka u stomatologiji.

Računovodstveni dnevnik stomatologije USU-Soft nezaobilazan je za menadžere. S njim imate punu kontrolu nad radom stomatologa. Znate koji je recept svakog liječnika, kao i učinkovitost administratora. Imate priliku potražiti prednosti i slabosti u radu stručnjaka: čije se konzultacije ne pretvaraju u liječenje i tako dalje. Analiza svih djelatnika uz pomoć umjetne inteligencije i dojava o sumnjivim promjenama neće vam dopustiti da izgubite kontrolu nad aktivnostima koje se događaju u vašoj stomatologiji. Više ne morate sami obračunavati plaće svojih zaposlenika. Aplikacija je savršeno prilagođena zadatku zahvaljujući svojoj sposobnosti da ne čini pogreške. Osim toga, možete predvidjeti radno opterećenje stomatologije i prema tome raspodijeliti pacijente i osoblje kako biste osigurali najučinkovitiju stomatologiju.

USU-Soft stomatološka kontrolna knjiga najbolji je prijatelj administratora. Ako raspored svojih stomatologa vodite jednostavno i udobno, sigurni ste u ono što se događa u vašoj stomatologiji i to je znak kontrole i reda. Osim toga, možete pretraživati slobodno vrijeme s knjigom evidencije stomatoloških organizacija i registrirati pacijente na najprikladniji način. Naravno, aplikacija ubrzava papirologiju. Posjedovanje gotovih predložaka smanjuje vrijeme skrbi za pacijenta i smanjuje moguće pogreške. Ispis računa i prihvaćanje plaćanja za pruženo liječenje moguće je izvršiti izravno u knjigovodstvenoj knjizi. Nakon nekog vremena rada, sigurno ćete primijetiti povećanje svojih prihoda. Svjesni smo da vi i vaš marketinški stručnjak znate na desetke načina za povećanje prihoda vaše tvrtke putem marketinških alata i operativnih promjena. Knjigovodstvena knjiga nadopunjuje ove obrasce. Primjerice, online registracija pacijentima štedi vrijeme i živce.

Time se povećava vaša stomatološka karma i broj operacija u dnevniku. Push obavijesti mobilne aplikacije i bilteni putem e-pošte održavaju vas u kontaktu s liječnicima i pacijentima: podsjećaju ih na promocije i popuste, dostavljaju novosti kao i postupke. Bonus program povećava lojalnost kupaca i potiče ih na poduzimanje ciljanijih radnji. Sustav upućivanja omogućuje privlačenje novih pacijenata u velikom broju uz minimalne troškove. Dajemo vam priliku da ispunite svoju želju da organizaciju koju kontrolirate podignete na novu razinu uspjeha!