Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za automatizaciju stomatologije

Program za automatizaciju stomatologije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za automatizaciju stomatologije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dentalna automatizacija se ubrzano razvija zbog dostupnosti tehnologija automatizacije. Također se koristi, ali rijetko, program za dentalnu automatizaciju, koji je jedna od tehničkih metoda automatizacije stomatologije kao vrste djelatnosti. Na internetu možete pronaći rijetke primjerke programa za dentalnu automatizaciju, ali svi oni zahtijevaju redovita plaćanja samo da bi se na njima moglo raditi ili jednostavno nemaju opsežnu funkcionalnost koju biste htjeli vidjeti u ovakvoj aplikaciji. Iznimka od navedenog je USU-Soft - napredni program za dentalnu automatizaciju nove generacije. USU-Soft je okupio sve funkcionalnosti koje bi poduzetnici željeli vidjeti u dentalnoj automatizaciji. Program za dentalnu automatizaciju jednostavan je za korištenje i ne zahtijeva mjesečnu pretplatu za rad na njemu. Program za dentalnu automatizaciju radi čak i na običnom kućnom računalu, a za to nije potrebna nikakva specijalizirana oprema. Funkcionalnost je velika razlika jer program za dentalnu automatizaciju može pronaći pristup radu svake stomatološke klinike i uvodi automatizaciju na svoj način. Uz pomoć programa za dentalnu automatizaciju možete kontrolirati radno vrijeme zaposlenika, zakazivati pacijente, kontrolirati lijekove, obračunavati troškove uz pružanje usluga, a uz to možete raditi s različitim cjenicima i različitim skupinama klijenata odjednom.

Program za automatizaciju stomatologije USU-Soft nije previše zahtjevan za vaše računalo i treba mu samo malo prostora za uspješan rad. A možete spremiti podatke kao sigurnosnu kopiju na uobičajeni USB pogon, tako da ako se nešto dogodi, možete lako vratiti svoje podatke. Osim toga, program dentalne automatike komunicira s poreznim uredima, ispisivačima računa, što pak značajno olakšava agilnost u radu s korisnicima te omogućuje izdavanje financijskog dokumenta kao dokaza o plaćanju usluge. Uz pomoć USU-Soft programa za dentalnu automatizaciju uspostavljate uravnoteženu kontrolu organizacije i radnih procesa koji doslovno rade u automatskom režimu. Istodobno, rad s pacijentima postaje mnogo brži, što vam omogućuje pružanje usluga većem broju ljudi. To vam omogućuje da postanete lider među suparnicima i zaradite mnogo više prihoda.

Kada donosite odluku o automatizaciji klinike, morate biti svjesni prednosti implementacije ovih tehnologija. Navest ćemo, po našem mišljenju, glavne koristi (ekonomske i druge) koje dentalna klinika ili medicinski centar može ostvariti implementacijom automatiziranog programa upravljanja dentalnom automatizacijom. Ove prednosti mogu se grupirati u sljedeće glavne blokove problema. Prije svega, to je isključivanje ili minimiziranje prijetnji tvrtki od strane beskrupuloznog osoblja (upućivanje pacijenata na plaćeni tretman u druge klinike, pružanje usluga u sjeni, rasipanje potrošnog materijala). Drugo, to je financijska disciplina pacijenata (kao što praksa pokazuje, u nedostatku odgovarajuće kontrole od strane administracije, neplaćanje pacijenata može uzrokovati značajne financijske gubitke tvrtki). Treće, povećanje kliničke skrbi pacijenata kroz aktivan rad s bazama podataka o korisnicima (preventivni pregledi, pozivi za nastavak liječenja); smanjenje broja nedolazaka pacijenata putem telefonskih i SMS podsjetnika

Često liječnici u klinikama ne kontroliraju plaćanja pacijenata, ostavljajući to na savjesti uprave. To može biti opravdano, jer liječnika treba prvenstveno zanimati proces liječenja. Računalni program za dentalnu automatizaciju omogućuje jasno praćenje dužnika, podsjećanje na njihova dugovanja pri sljedećem posjetu pacijentu te praćenje trajanja njihovih programa osiguranja. Kako se zaštititi od gubitaka? Program za dentalnu automatizaciju može zapamtiti zaduženje ne samo prilikom evidentiranja pruženih usluga, već i prilikom dolaska pacijenta ili čak prilikom upisa pacijenta u dnevni red. To omogućuje administratoru da na vrijeme podsjeti pacijenta na dug i, eventualno, odgodi dodatne skupe usluge do podmirenja duga. Poseban modul ('Marketing') omogućuje vam odabir dužnika kako biste s njima posebno radili na zatvaranju duga. Program stomatološke automatizacije USU-Soft pamti istekle programe osiguranja.

Nudimo kvalitetan sve-u-jednom program koji automatizira svaki aspekt stomatološke prakse i sve to po pristupačnoj cijeni. Aplikacija USU-Soft sastoji se od visokokvalitetnih, jeftinih softverskih modula koji se mogu aktivirati selektivno ili prema potrebi. Moduli se kupuju jednom zauvijek i nema obavezne pretplate.

Aplikaciju USU-Soft možemo nazvati univerzalnom jer se može prilagoditi svakom poslovanju. Analizirali smo mnogo sličnih programa, razmotrili pogreške koje većina programera radi i došli do zaključka da naš sustav treba biti što jednostavniji kako bi proces rada bio lakši, a ne kompliciraniji. Kao rezultat toga, dobivate sustav koji može poboljšati radne procese, uz novu kvalitetu brzine i točnosti. Značajke aplikacije ne mogu vas samo zadiviti snagom automatizacije modernih tehnologija. Samo napredne tehnologije mogu jamčiti uspješan razvoj vaše tvrtke.