Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatološku ordinaciju

Program za stomatološku ordinaciju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatološku ordinaciju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU-Soft program za stomatološke ordinacije je program koji pomaže u automatizaciji i upravljanju stomatološkom ordinacijom. Uz to, uspostavlja brzu i kvalitetnu suradnju s kupcima. Program za stomatološke ordinacije možete potražiti na Internetu, ali većina tih programa za kontrolu stomatoloških ordinacija zahtijeva redovno plaćanje pretplate da bi mogli raditi u njima ili možda ne zadovoljavaju zahtjeve organizacije. Vođenje stomatološke ordinacije, naravno, zahtijeva puno vremena i energije, a kao rezultat toga, oslanjanje na tako nekvalitetnu aplikaciju prijeti potkopavanjem vaše organizacije. Želimo vam predstaviti jedinstvenu aplikaciju - program stomatološke ordinacije USU-Soft, koji će vam se sigurno svidjeti jer ima široke mogućnosti, a mogućnosti poboljšanja ordinacije beskrajne, jer se aplikacija može koristiti za individualne potrebe. A ovaj program za vođenje stomatološke ordinacije naziva se univerzalnim zahvaljujući svojoj fleksibilnosti. Program USU-Soft posebna je aplikacija, popis njegovih funkcionalnosti uključuje zakazivanje termina u stomatološkoj ordinaciji, obračun osoblja i plaćanja, praćenje klijenata, njihovo plaćanje, automatsko popunjavanje povijesnih kartica, stomatoloških kartica i tako dalje. , što bismo željeli vole govoriti u detalje. Općenito gledano, upravljanje stomatološkom ordinacijom može se u potpunosti povjeriti aplikaciji USU-Soft, jer ona nikada ne prestaje s radom i omogućuje popis opreme, lijekova i evidenciju rada liječnika. Aplikacija stomatološke ordinacije USU-Soft nije zahtjevna za vaše računalo i može se koristiti na običnom prijenosnom računalu.

Računovodstveni program stomatološke ordinacije svakako će ubrzati vašu interakciju s pacijentima, a ujedno ima ugrađen CRM sustav koji vam omogućuje da jasno razumijete kako s njima postupate. Osim toga, moguće je unaprijed zakazati pacijente u našem računovodstvenom sustavu stomatološke ordinacije. Istovremeno, jasno kontrolirate rad pojedinog stomatologa, jer pred očima imate puni raspored, kao i promjene koje stomatolozi ili pacijenti mogu napraviti. Program stomatološke ordinacije nikada nije bio tako zgodan i pristupačan! Proces učenja rada u programu je jednostavan i brz, a aplikacija koja će uz njega biti dostupna omogućuje značajno povećanje produktivnosti vašeg rada. Računovodstveni proces s programom uopće nije kompliciran. Upravljate za nekoliko minuta nakon pokretanja programa, jer nije teško razumjeti! Stomatološki uvjeti, dijagnoze, pritužbe također se učitavaju u obliku predložaka. Međutim, možete ručno izraditi dokumente ako je potrebno ili izraditi vlastite obrasce u programu. Cjelokupni proces praćenja osoblja moguće je organizirati s programom USU-Soft jer se sve aktivnosti bilježe u posebnom dnevniku koji također možete kontrolirati. Osim toga, vaša se kontrola može proširiti kako biste dobili pristup određenom odjeljku programa, što igra važnu ulogu ako neki članovi tima ne bi trebali vidjeti određene informacije ili ako su njihove ovlasti ograničene na određeni zadatak. Možete jednostavno ograničiti pristup informacijama ili cijelim dijelovima programa.

Osim gore navedenog, naš program ima mogućnost obračunavanja materijala koji se troši u procesu pružanja usluga. Kontrolu uspostavljate prilagodbom troškovnika i vođenjem evidencije o svim materijalima ili robama relevantnim za organizaciju. Osim toga, moguće je pratiti plaćanja liječnicima, kako u sklopu pojedinih usluga, tako i za cijeli niz usluga. Sve je to konfigurirano u našem programu kroz jednostavne akcije. Naš program također ima značajku praćenja radnog dana. Pri ulasku u program sprema datum i vrijeme unosa i ostalih aktivnosti, a sve te kontrolne funkcije dostupne su u revizijskom dijelu programa. Sve aktivnosti koje se provode kroz program također su podložne kontroli jer sustav pohranjuje datum, vrijeme, korisnika koji je kreirao ili mijenjao podatke, tako da možete vidjeti sve radnje vašeg tima. Daljinska veza s programom omogućuje vam kontrolu i kada niste u stomatološkoj ordinaciji, kao i raspoređivanje pacijenata liječnicima i uvid u njihovu učinkovitost. Pomoću aplikacije USU-Soft moći ćete na najbolji način kontrolirati svoju organizaciju, dok će vam sve značajke upravljanja biti vrlo prikladne i rezultate ćete dobiti odmah. Osim toga, aplikacija USU-Soft omogućuje vam puno brži rad s pacijentima, kao i pošteno nagrađivanje vaših zaposlenika, vizualno uvjeravajući kvalitetu rada. Aplikacija vam omogućuje da postanete lider među suparnicima i dobijete više pogodnosti.

Ništa nije važnije od sposobnosti da ostanete tržišni i kompetentni. Međutim, to nije lak zadatak. Danas je potrebno puno rada i kretanja da bi se izgradio sustav u stomatološkoj ordinaciji koji radi kao sat. USU-Soft pojednostavljuje ovaj izazov i olakšava uspješan razvoj vaše organizacije. Razina zaštite podataka je zajamčena na 100%. Nemaju svi zaposlenici pristup svim odjeljcima aplikacije. Samo oni koji bi trebali promatrati unutarnje funkcioniranje liječničke ordinacije smiju je vidjeti. Stoga možete biti sigurni da neće doći do gubitka podataka ili krađe podataka o pacijentu.