Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatološki centar

Program za stomatološki centar • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatološki centar
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatološki centar je vrlo važna medicinska organizacija koja također zahtijeva automatizaciju. Automatizacija rada sa stomatološkim centrom može se nazvati potpunom s mnogim značajkama koje vam omogućuju poboljšanje upravljanja cijelim kontroliranim centrom u cjelini. Program stomatološkog centra može održavati elektroničku medicinsku povijest, uključiti karte, iscrtati raspored liječenja i ispisati ga za klijenta. U program dentalnog centra dodaje se velik broj izvještajnih dokumenata: izvješća kupaca, zaposlenika, termina, bolesti, planova liječenja i drugo. Uz program dentalnog centra možete voditi ne samo registar klijenata, već i kontrolirati kretanje svih materijalnih i financijskih sredstava, voditi registar lijekova i još mnogo toga. Možete besplatno preuzeti program Dental Center koji je demo verzija i nalazi se na našim službenim stranicama. Preuzmite program dental centra i podijelite svoje mišljenje! Automatizirajte svoj stomatološki centar i vidjet ćete napredak u radu vaše organizacije!

Sustav usluga u sjeni, gdje liječnik liječi pacijenta vlastitim potrepštinama i dogovara plaćanje s klijentom, duboko je ukorijenjen, posebice u državnim i resornim poliklinikama, no uz nedovoljnu kontrolu ovakvi incidenti mogu se dogoditi iu privatnim klinikama. Šteta usluga u sjeni za poduzeće je ogromna. Naime, tvrtka snosi najveći dio troškova liječenja pacijenta u sjeni, a sve procedure za obavljene usluge nisu u blagajni tvrtke. U prisustvu razvijenog sustava plaćanja u sjeni, razvoj klinike postaje praktički nemoguć, jer u ovom slučaju svaki pojedini liječnik postaje izravni konkurent svim pokušajima poliklinike da organizira privatne konzultacije. U mnogim velikim poliklinikama voditelji ne mogu iskorijeniti ili čak minimizirati plaćanja u sjeni, pa liječnicima pokušavaju napraviti 'plan', što pak podrazumijeva najam stolice.

Ovakav oblik poslovanja postoji iu razvijenim zemljama (Norveška, Finska), no očito je da je financijska učinkovitost zakupa prostora sa stomatološkim jedinicama svakako niža od one tradicionalnog oblika trgovačkog društva. Kao što je gore spomenuto, ako postoji nedostatak kontrole od strane menadžmenta, plaćanja u sjeni mogu lako nastati u privatnim tvrtkama, čineći bilo koje ulaganje vlasnika neučinkovitim. Povećanje kliničke prisutnosti pacijenata može se postići zahvaljujući programu USU-Soft za upravljanje stomatološkim centrima. Nažalost po stomatologe, dani čekanja u redu u ordinaciji su davno prošli, a stomatolog nakon što primi platu za sljedećeg pacijenta više neće izgovoriti dragu riječ 'sljedeći'. Sada je takav red moguće vidjeti samo u gradskim klinikama, gdje se starijoj populaciji besplatno dodjeljuju zubne proteze. To ne znači da je platežno sposobnih pacijenata manje, no od devedesetih godina prošlog stoljeća stomatologija je napravila veliki iskorak u kvaliteti i opsegu pružene skrbi, au zadnjih 5-10 godina konkurencija u stomatologiji je postala tolika da ponuda jasno premašuje potražnju, posebno u velikim gradovima.

S vremena na vrijeme, iz objektivnih razloga, može doći do situacije da liječnik nije u mogućnosti primati pacijente i ne može ispuniti svoj raspored u programu upravljanja stomatološkim centrom, te tada trebate dio svog rasporeda zamijeniti rasporedom drugog liječnika. . U takvim slučajevima koristite opciju unosa drugog rasporeda usluga u program dentalnog centra. Samo postavite kursor na originalno vrijeme dežurstva liječnika u željeno vrijeme i kliknite na ovu operaciju. U programu upravljanja dentalnim centrom pojavit će se standardni prozor za dodavanje i upis novih dežurstava u kojem je dovoljno točno navesti razdoblje koje se mijenja i novog djelatnika. Važno je upamtiti da razdoblje nadopunjavanja mora biti unutar razdoblja izvornog rasporeda i ne smije dijeliti pacijentov karton na više liječnika.

Ako su ovi uvjeti ispunjeni, originalni raspored će nakon završetka operacije u računovodstvenom programu dentalnog centra biti ispravno podijeljen u dva ili tri rasporeda, a ako u originalnom rasporedu već postoje pacijenti tijekom razdoblja zamjene, svi će ići zamjenskom liječniku u skladu. Operacija je dostupna u rasporedima po smjeni, po tjednu i rasporedu zaposlenika. Poziva se putem zasebnog gumba - na donjoj ploči operacija s programskim ćelijama. Program samo jednim klikom pokazuje kakvu dobit ima stomatološka poliklinika i koliko je stabilna. Izvješća će pomoći u finom podešavanju strategije poslovanja za generiranje novca. Voditelj lako upravlja timom i zadržava talentirane zaposlenike! Program pomaže razumjeti tko ruši rekorde i donosi profit, tko frustrira rokove i odgađa rad klinike.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici ili kontaktiranjem naših stručnjaka. Imamo iskustva u instaliranju programa korištenjem mogućnosti suvremenih tehnologija. Uz ovo možete biti bilo gdje u svijetu, a mi i dalje možemo instalirati aplikaciju na daljinu s internetskom vezom. Program otvara vrata u svijet reda i visokih pokazatelja pokazatelja učinkovitosti. Koristite program i podignite svoje poslovanje na novu razinu. Naše iskustvo i znanje Vama na usluzi!