Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo u stomatologiji

Program za računovodstvo u stomatologiji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo u stomatologiji
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dentalni računovodstveni program mora sakupiti niz važnih osobitosti i karakteristika. Popis zahtjeva za napredne programe stomatološke računovodstva iz godine u godinu postaje sve duži, a sam proces izrade programa nije tako jednostavan i brz. Na taj način samo organizacije sa širokim pogledom i spremne prihvatiti novo, s iskustvom i znanjem, mogu udovoljiti ovim zahtjevima za izradu adekvatnih dentalnih računovodstvenih programa. Osim toga, reputacija mora biti besprijekorna. USU-Soft Dental Management Accounting Program savršena je primjena u svakoj organizaciji. Stoga vam savjetujemo da odmah saznate više o funkcijama stomatološkog računovodstvenog programa. Osim toga, sustav možete preuzeti i u demo verziji izravno s naše službene web stranice te neko vrijeme koristiti program za poslovno računovodstvo stomatološke ustanove kako biste ga bolje upoznali.

Stomatološki računovodstveni program USU-Soft može pomoći ne samo u registraciji klijenata, već iu izradi rasporeda. Pomoću računovodstvenog programa kontrolirate depozite, vodite financijsko knjigovodstvo i obračunavate plaće stomatologa, izrađujete izvješća i sl. Zapravo, razumijemo da nije potreban samo jedan zaposlenik da ispuni sve te zadatke. Zato postoji mogućnost da u program dentalnog knjigovodstva prijavite onoliko djelatnika koliko vam je potrebno. Svi članovi osoblja u vašoj stomatološkoj organizaciji mogu raditi za informacijskim stolom, brzo razmjenjivati informacije, ažurirati kartone pacijenata i učinkovito komunicirati jedni s drugima. Međutim, kako bi se postigla učinkovitost programa za stomatološko knjigovodstvo, nije potrebna kupnja dodatnog hardvera, budući da naš program za stomatološko knjigovodstvo može uspješno raditi i na običnim računalima. Operativni sustav Windows jedino je što od vas tražimo. S programom za stomatološko računovodstvo radite u jedinstvenoj mreži i imate svoje podatke zaštićene antivirusnim softverom. Nakon kupnje aplikacije, naši programeri vam pomažu u procesu instalacije.

Instalacija stomatološkog računovodstvenog programa provodi se u najkraćem mogućem roku, jer smo profesionalni programeri i imamo veliko iskustvo u ovom području djelovanja. Program stomatološkog računovodstva mogu koristiti čak i zaposlenici koji su daleko od informatičke tehnologije. Sigurni smo da korištenje naše aplikacije ne može samo poboljšati brzinu rada i pouzdanost prikupljenih podataka. Održavanje kvalitete medicinske dokumentacije nešto je što želi uspostaviti svaki rukovoditelj zdravstvene ustanove. Korištenjem računalne tehnologije značajno se smanjuje vjerojatnost pogrešaka prilikom ispunjavanja medicinske dokumentacije. Dentalni računovodstveni program USU-Soft omogućuje vam stvaranje standardnih fraza i fraza za svakog pojedinog liječnika (na primjer, "površina ima duboku šupljinu", "sluznica usta je natečena i hiperemična"); stoga se postupak popunjavanja medicinskog kartona sastoji od odabira standardnih izraza s popisa. To donekle disciplinira i stomatologa, jer ga sam računovodstveni program podsjeća što točno treba zabilježiti u povijesti bolesti. Vođenje elektroničke povijesti bolesti ne znači potpuni prelazak na bespapirnu tehnologiju. Svi potrebni podaci se ispisuju, potpisuje liječnik i lijepe u redovnu medicinsku dokumentaciju pacijenta. Međutim, najvažnije je da su svi podaci sigurno pohranjeni na računalu, pa čak i ako se papirnati medicinski karton izgubi, može se lako povratiti.

Ortopedska stomatologija je područje medicine koje se stalno razvija. Stoga je iznimno važno ispuniti sve uvjete za uređenje radnog prostora u laboratoriju. U ovom članku naučili ste o radnim uvjetima ortopedskih ordinacija, zahtjevima opreme u stomatološkim ordinacijama, zahtjevima za zubne tehničare i stomatologe. Klinika za ortopedsku stomatologiju je organizacija s jasnom strukturom odjela. Proteze se izrađuju u tehničkim prostorijama, radovi koji mogu zagađivati atmosferu prašinom, čađom, štetnim plinovima, tekućinama i parama izvode se u pomoćnim prostorijama. Pomoćni prostori uključuju laboratorije za poliranje, polimerizaciju, lijevanje, gips i dr. Pri organizaciji ovih radnih prostora potrebno je voditi računa o utjecaju štetnih čimbenika na zdravlje radnika.

Strateškom su planu dugo vremena pribjegavala samo velika međunarodna središta. Međutim, situacija se sada promijenila. Svake godine sve više tvrtki uključuje se u proces strateškog planiranja. Strateško planiranje relevantna je metoda rada za mnoge tvrtke koje rade u oštroj konkurenciji s domaćim i stranim korporacijama. Program USU-Soft Dental Accounting može vam pomoći u strateškom planiranju, kao iu ispunjavanju mnogih drugih zadataka. Mogućnosti aplikacije su nešto što će vas sigurno impresionirati i unijeti red i ravnotežu u rad vaše organizacije. Kada imate vremena za djelovanje, nemojte oklijevati! USU-Soft je proizvod koji je dokazao svoju pouzdanost. Stoga ga možete iskoristiti u svoju korist! Provjerite učinkovitost aplikacije i iskusite cijeli niz prednosti softvera.