Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za doktore zuba

Program za doktore zuba • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za doktore zuba
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

U modernom svijetu sve ovisi o vremenu. Suvremeni svijet nam govori koje karakteristike treba imati poslovna organizacija. Gospodarstvenici koji vode stomatološke organizacije moraju u svakom trenutku biti upoznati sa suvremenim dostignućima na području tehnologije kako bi ih mogli pravovremeno primijeniti i ne izgubiti se u gomili običnih stomatoloških ustanova. Inače, valja spomenuti da je sektor medicinskih usluga uvijek prvi uvodio nove promjene i ostajao produktivan u svom poslovanju. To nije iznenađenje, budući da najvažnije što čovjek ima - zdravlje - ovisi o stručnosti osoblja takvih stomatoloških organizacija. Tržište IT tehnologija često ima nešto novo za ponuditi medicinskim ustanovama. Jedna od najvažnijih stvari koju IT tržište nudi kako bi stomatolozima olakšalo posao je uvođenje posebnih medicinskih programa kontrole i liječenja zuba, analiza podataka, opreme i kadrova. Radom ovakvih programa upravljanja stomatološkim liječenjem proces upravljanja poduzećem postaje brži, precizniji i transparentniji. Dodajući tome, programi stomatologa za menadžment računovodstvo daju menadžmentu priliku da uvede kontrolu ne samo nad rezultatima organizacije, već i da bude pozoran na rad članova tima.

Kao što znamo, konkurencija na tržištu je vrlo jaka. Da bi se moglo preživjeti, potrebno je koristiti najbolji program kontrole zubara. Onaj koji ima mnogo funkcija, koji je pouzdan i može jamčiti zaštitu internih podataka. U svemu tome možete uživati u naprednom programu upravljanja stomatologom USU-Soft. Liječnički program liječenja zuba pokazao se učinkovitim u klinikama u Kazahstanu, ali iu drugim državama. Osim toga, program dentalne skrbi i dalje zauzima vodeće pozicije. Program medicinske pomoći za liječenje zuba ima brojne prednosti. Ono što je najvažnije je dostupno sučelje koje pomaže i onima koji su daleko od svakodnevnog korištenja tehnologija. Uvjeravamo vas da više ne morate brinuti o sigurnosti podataka koje unosite, jer je zaštita osigurana u najvećoj mjeri.

Vrlo je važna organizacija učinkovitog rada recepcionera i arhive. Kada govorimo o poboljšanju učinkovitosti prijema, najviše se radi o brzini i kvaliteti zbrinjavanja pacijenata. Računalni program za dentalnu asistenciju omogućuje brzo pronalaženje slobodnog vremena za liječničke preglede, što osigurava brži pristup pacijenta liječenju (povećanje financijskog prometa poliklinike), u vrijeme koje odgovara pacijentu. Osim toga, elektronički dnevni red nezaobilazan je alat za ujednačenu i učinkovitu distribuciju pacijenata specijalistima istog profila. Često se događa da medicinski recepcionari, iz ovog ili onog razloga, neravnomjerno prijavljuju pacijente, naplaćujući nekim liječnicima previsoke cijene, a druge podcjenjujući, uskraćujući im prihode. Računalni program za upravljanje stomatologom USU-Soft omogućuje da se to izbjegne i nudi mogućnost operativne kontrole od strane administracije. Većina privatnih poliklinika odavno ne može zamisliti svoj rad bez elektroničkog programiranja, koje je najpopularniji modul bilo kojeg računalnog programa za kontrolu stomatološke terapije koji se koristi u klinici. Elektronička kartoteka omogućuje vam brzo dohvaćanje medicinske dokumentacije pacijenata. Nadalje, budući da se sva potrebna medicinska dokumentacija nalazi u računovodstvenom programu stomatologa (digitalne slike, podaci ultrazvuka i CT-a, uputnice i rezultati pregleda u elektroničkom ili skeniranom formatu), svi ti podaci dostupni su stomatologu odgovornom za liječenje. Uostalom, ranije je često bilo potrebno ponavljati preglede pacijenata (RTG i sl.) ako je pacijent propustio preglede ili, još gore, preglede je 'izgubila' matična služba.

Uvjeti na radnom mjestu, posebno svjetlo u prostoriji, vrlo su važni. Organi vida se umaraju od napora jakog umjetnog svjetla, pa da bi se olakšao napor, sve lokacije trebaju imati zadovoljavajuću prirodnu svjetlost tijekom dana i ne smiju izgledati pretamno ujutro i navečer. Možete izračunati jednostavan faktor osvjetljenja: podijelite indeks površine prozora s indeksom površine poda. Rezultat bi trebao biti omjer 1: 4 ili 1: 5. Ormari i dodatne prostorije, ne računajući opću svjetlost fluorescentnih svjetiljki, trebaju imati svjetla. Nema odsjaja i jako vidljivih sjena, svjetlost je ravnomjerno raspoređena i nije presvijetla. Još nešto - pazite da svjetlost iz lokalnih izvora ne bude više od deset puta svjetlija od općenitih izvora, kako se oči liječnika ne bi umorile od stalnog prilagođavanja fokusiranja pogleda na osvijetljene površine s različitih strana. Ako želite, možemo čak i podesiti program i on će također kontrolirati raspored svjetla.

Napredna i suvremena aplikacija koju nudimo korisna je ne samo u velikim tvrtkama, već iu malim stomatološkim ordinacijama. Čak i mala organizacija mora uspostaviti kontrolu. Zato naš program postaje nezamjenjiv pomoćnik za svakoga! Demo verzija je prilika da vidite značajke programa bez kupnje aplikacije. Uvjerite se da je to ono što vam treba tako što ćete ga isprobati na vlastitom računalu!