Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zube

Program za zube • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zube
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

USU-Soft napredni univerzalni stomatološki program je ono što će zasigurno pomoći u poboljšanju kvalitete skrbi za pacijente! Kontrolirajući proces stomatološkog liječenja, možete jednostavno prijaviti pacijenta za termine kod stomatologa ili korektivne terapije. Program dentalne skrbi podržava i upravljanje zalihama i računovodstvo. U programu za liječenje zubi možete prilagoditi izračun, što znači da će se materijali automatski preuzimati tijekom određene operacije ili operacije. Osim toga, možete izraditi elektroničku zubnu karticu za svakog pacijenta u programu dentalne skrbi. Oslikava sve simptome, tegobe, dijagnoze i propisane planove liječenja, kao i slike zubi i vizualni dijagram koji odražava stanje bolesnih i zdravih zuba. U programu liječenja zuba ne samo da možete izraditi potvrde i ambulantne kartone, već i izraditi izvješća prema različitim pokazateljima. Sve to i mnogo više može se pronaći u našem računalnom programu za liječenje zubi za praktičnost voditelja organizacije, menadžera kao i medicinskog osoblja! Demo verzija programa za zube dostupna je na našoj web stranici!

O njegovim mogućnostima i značajkama najbolji su svjedoci korisnici našeg programa za kontrolu dentalne karte. Program USU-Soft je najprikladniji u smislu integriranog pristupa. Ako govorimo o timskom radu, sveobuhvatnim planovima liječenja, to je najbolji program kontrole dentalne karte. Program je prikladan u kontekstu najbrže mogućnosti komunikacije između liječnika. Ako govorimo o sveobuhvatnom planu i liječniku koji taj plan stvara za cijeli tim, tada morate dobiti brz odgovor. Da biste proveli ovaj plan liječenja, morate biti u središtu informacija u svakom trenutku. Jedan od liječnika, kirurg, na primjer, može raditi šest ili čak devet mjeseci na ortodontskom liječenju. Drugom je stomatologu vrlo teško brzo shvatiti što treba učiniti i gdje se nalazite u smislu vašeg plana liječenja. Sama strukturna organizacija ovog programa za kontrolu dentalne mape ima prednost u tom smislu, jer omogućuje jasnu komunikaciju između stručnjaka. Stomatolozi mogu pisati bilješke jedni drugima, koje postaju dio elektroničke povijesti, ili mogu dati potrebna objašnjenja i komentare i to je vrlo zgodno. Omogućuje vam brzo pregledavanje informacija za svakog pojedinog pacijenta.

Za medicinske centre postoji oko 100 izvora privlačenja kupaca. Stoga web stranica nije jedini kanal za privlačenje kupaca. Alternativa bi mogli biti društveni mediji kao što je Instagram račun. Google ima oko 14 različitih alata uključujući video oglašavanje. Facebook i Instagram imaju 4 opcije promocije. Kako biste poboljšali učinkovitost svojih oglasa, morate pratiti rezultate svake promocije i brzo napraviti prilagodbe: promijeniti informacije, način prikaza itd. Ranije ste za to morali angažirati zaposlenike, ali sada postoje moderni programi za medicinske centre koji automatiziraju sve te procese. S ovim podacima možete izračunati koliko sati klinika može primati pacijente svih specijalnosti. Jedan od najvažnijih pokazatelja je protok radnih sati (prosječna cijena po prijemnom satu). Da biste to izračunali, trebate podijeliti sav bruto prihod prethodnog mjeseca s brojem planiranih sati (tj. planiranih sati, a ne vremena koje su pacijenti proveli u vašoj klinici ili tijekom kojeg su liječnici obavljali liječenje). Ako je taj broj nizak, to je znak loše ekonomske situacije u klinici. Radeći sve ove jednostavne izračune, saznat ćete koliko bi organizacija trebala zaraditi, ali i svaki pojedini liječnik. Sve ove brojke potrebno je uzeti u obzir pri planiranju broja primarnih upita i preuzimanja s Interneta.

Dakle, Internet može pokriti 50% potreba za prvim terminima kod zubara. Ako je nakon reklamne kampanje cijena po novom pacijentu viša od prosječnog standarda liječnika, smatra se neučinkovitom. Kompetentno planiranje radnog dana liječnika povećat će kapacitet klinike, a time i broj novih klijenata. Program USU soft teeth map za automatizaciju medicinskih ustanova pomoći će u olakšavanju procesa razvoja racionalnog rasporeda. Značajke programa su široke: računovodstvo i automatsko dovršavanje rasporeda rada liječnika; izvješća o stručnoj uspješnosti i popularnosti. Kalendari termina prikazuju termine pacijenata kod liječnika. Ovo ubrzava rad administratora za najmanje 3 puta i isključuje 'dvostruke' termine i gubitak podataka. Voditelj pozivnog centra vidi opterećenje klinike ili medicinskog centra i inteligentno raspoređuje rad liječnika. S današnjim zdravstvenim softverom liječnici će moći posvetiti više vremena liječenju pacijenata. Javite se za konzultacije o automatizaciji poslovnih procesa u medicinskim centrima. Program za kontrolu dentalne karte jedna je od najboljih opcija! Ako imate pitanja, pročitajte neke od naših recenzija kupaca. Nalaze se na našoj web stranici, kao i mnogi drugi članci o aplikaciji. Kada Vam zatreba, možete zakazati razgovor s našim stručnjacima, kako bi Vam pružili više informacija o mogućnostima napredne aplikacije.