Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo stomatološke ordinacije

Računovodstvo stomatološke ordinacije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo stomatološke ordinacije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posao stomatološke poliklinike zahtijeva dobro računovodstvo i pravovremeno upravljanje klijentima, stomatolozima i administratorima. Računovodstveni softver Stomatološke poliklinike je funkcionalni računovodstveni sustav koji pomaže administratorima i glavnom stomatologu. Za ulazak u aplikaciju za kontrolno računovodstvo poliklinike jednostavno unesite svoje korisničko ime zaštićeno osobnom lozinkom i pritisnite ikonu na radnoj površini računala. Osim toga, svaki korisnik računovodstvenog softvera stomatološke ordinacije ima određena prava pristupa, koja ograničavaju količinu podataka koje korisnik vidi i koristi. Automatizacija stomatološke klinike počinje s naručivanjem termina. Ovdje članovi vašeg tima koriste računovodstveni program stomatološke poliklinike kako bi rezervirali termin kod klijenta. Za prijavu pacijenta potrebno je dvaput kliknuti na traženo vrijeme u kartici traženog liječnika u prozoru za prijavu dentalne poliklinike i označiti usluge koje se mogu odabrati iz unaprijed konfiguriranog cjenika.

Sve informacije se spremaju i mogu se uređivati u aplikaciji stomatološke poliklinike, uzimajući u obzir specifičnosti vaše organizacije. Računovodstveni softver za kontrolu rada stomatološke poliklinike ima odjeljak 'Izvješća' koji je vrlo koristan za voditelja ustanove. U ovom dijelu kontrole stomatološke poliklinike izrađujete različite izvještaje u kontekstu bilo kojeg vremenskog razdoblja. Na primjer, izvješće o količini prodaje pokazuje koliko je potrošeno na određeni postupak. Marketinško izvješće odražava rezultate oglašavanja. Izvješće o kontroli zaliha pokazuje koje će artikle uskoro trebati ponovno naručiti da popune vaše skladište. Aplikacija stomatološke klinike nije samo prikladna za svo medicinsko osoblje, već vam također omogućuje uspostavljanje odnosa s dobavljačima nekretnina, stanodavcima i osiguravajućim društvima. S naše web stranice možete preuzeti besplatnu verziju računovodstvenog softvera za stomatološku kliniku. Automatizirajte svoju organizaciju uz pomoć računovodstvenog programa stomatološke klinike!

Za uspostavljanje reda u stomatološkoj poliklinici neophodna je kontrola rezultata i praćenje svih procesa. Rast prihoda i smanjenje troškova postat će slučajan događaj ako ne pratite rezultate. Računovodstveni program bilježi pokazatelje na svim kontrolnim točkama, gradi dinamiku promjena i uzročno-posljedične veze, a potom obrađene podatke prikazuje u obliku izvješća i preporuka. Ovo osigurava dosljednost rezultata. Što se tiče povećanja poslovanja – to je nešto o čemu sanja svaki voditelj stomatološke klinike. Zamislite da ste došli do točke kada je vaš posao premali u trenutnim uvjetima. A širenje poslovanja ima smisla samo u obliku dodatnih servisnih točaka. Riješili ste problem s najmom, opremom i osobljem. Ali ostaje puno drugih pitanja: Kako osposobiti zaposlenike, dati im sve informacije i iskustvo koje ste već stekli? Kako kontrolirate njihov rad? Kako uspostavljate planove i provjeravate rezultate? Komercijalna automatizacija rješava sve te probleme.

Računovodstveni program USU-Soft izgrađen je na principu podjele dužnosti – ovisno o ulozi pod kojom je zaposlenik prijavljen. Postoje osnovne uloge ('Direktor', 'Administrator', 'Stomatolog'), ali osim toga možete kreirati uloge i račune za drugo osoblje klinike, kao što su 'Računovođa', 'Marketing stručnjak', 'Stručnjak za opskrbni lanac' itd. na. Funkcija prijave u računovodstveni program određena je strukom koja se definira prilikom izrade kartice i računa (lozinke za pristup računovodstvenom programu) za svakog zaposlenika. Stoga morate ispuniti podatke o zaposleniku. Minimum potrebnih podataka je ime, prezime i zanimanje. Za navođenje zanimanja kliknite desnom tipkom miša na polje 'Odaberi zanimanje' i dodajte opciju s predloženog popisa (direktorij 'Profesije' već smo popunili tijekom instalacije računovodstvenog programa, ali ga možete uređivati) . Ako zaposlenik ima više zanimanja, nema potrebe za izradom više kartica. Samo navedite sve svoje profesije u jednom. Da biste to učinili, desnom tipkom miša kliknite polje profesije i dodajte opciju s predloženog popisa.

Aplikacija ima veliki broj izvješća koja odražavaju stanje razvoja stomatološke poliklinike. Izvješće 'Cash Flow' prikazuje priljeve i odljeve novca te vam omogućuje njihovo praćenje. Ako dnevni blagajnički izvještaj odgovara izvještaju generiranom u računovodstvenom programu, možete pouzdano reći da su svi nalozi i plaćanja izvršeni od strane računovodstvenog programa i da su financijski podaci pouzdani.

Izvješće 'Prihodi po područjima ordinacije' omogućuje vam da vidite koliko novca svaki ordinacija i stomatolog donose. Također ga možete koristiti za praćenje troškova i predujmova pacijenata, broja povrata, povlačenja jamstva, broja naplaćenih usluga, plaćenog iznosa i drugih ključnih financijskih pokazatelja. Izvješća o zakazanim pregledima pomažu vam u praćenju vremena koje pacijent provodi u klinici. Ovo je vrlo važna skupina izvješća. Aktivan rad s njima omogućuje vam postizanje nove razine usluge i poboljšanje rada liječnika i administratora, čime se povećava profit klinike. Izvješće 'Physician Load' pokazuje koliko je učinkovito kreiran raspored, koliko je svaki liječnik koristan za kliniku i koji liječnik ostvaruje najveći prihod.