Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatologiju

Program za stomatologiju • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatologiju
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kontrola stomatološkog centra ili stomatološke klinike vrlo je težak proces koji zahtijeva dosta vremena za pregovaranje. Potrebno mu je mnogo posebnih znanja ne samo u sferi medicine, već iu područjima kao što su financije i marketing. Osim toga, potrebna vam je sposobnost brzog snalaženja u marketinškom okruženju koje se stalno mijenja kako bi organizacija ostala tražena i imala jake konkurentske prednosti. Medicina je jedna od onih grana koje uvijek idu u korak s novim tehnologijama i žele ih implementirati u poslovanje, koristeći najnovija dostignuća znanosti u svom radu. Stomatologija, kao dio medijalne sfere, također ima tu karakteristiku da želi implementirati nove alate za poboljšanje upravljanja. Sve veći broj medicinskih organizacija okreće se automatiziranom operativnom računovodstvu. Ovo nije iznenađenje za mnoge ljude jer je to najbolji način da tijek rada bude nesmetan, kao i da se osoblje disciplinira. Time će učinkovitost Vaše stomatološke organizacije biti još bolja! Sada vaši zaposlenici neće morati trošiti puno vremena na analizu i strukturiranje informacija, budući da USU-Soft stomatološki program automatski ispunjava te teške zadatke.

Mnoge organizacije pokušavaju smanjiti svoje troškove instaliranjem ovih stomatoloških programa i odabiru besplatne programe za preuzimanje s Interneta. Upisivanjem nečega poput 'Najbolji besplatni stomatološki program' u okvir za pretraživanje, izlažete svoje poslovanje riziku na mnoge načine. Moguće je besplatno preuzeti program za stomatologiju, ali ne preporučujemo da to učinite jer postoji rizik od dobivanja zlonamjernog softvera ili preuzimanja programa za stomatologiju koji morate platiti. Nitko ne jamči zaštitu vaših podataka i može se dogoditi da pri prvom kvaru besplatnog stomatološkog programa svi podaci budu izgubljeni. Također, usluge tehničke podrške ne odnose se na besplatne stomatološke programe, što će vas također spriječiti da u njemu vodite kvalitetno računovodstvo i primate pouzdane podatke. Prilikom odabira besplatnog stomatološkog programa, morate razumjeti rizike i činjenicu da vaši podaci mogu biti ukradeni. Besplatni sir dolazi samo u mišolovci.

Danas tržište informacijske tehnologije nudi mnoge alate stomatoloških programa koji omogućuju optimizaciju poslovnih aktivnosti u organizaciji. Razlika između njih leži u raznolikosti značajki. Naravno, nisu besplatni, ali jamče sigurnost podataka. Pa, najbolji stomatološki program je USU-Soft program. Zašto je najbolji? Program stomatologije koristi se u različitim organizacijama u Kazahstanu i drugim državama ZND-a. Prvo, ono što ga čini najuspješnijim je to što je s njim vrlo lako raditi i može ga razumjeti osoba bilo koje razine znanja rada na računalu. Osim toga, sigurno ćete biti zadovoljni omjerom cijene i kvalitete stomatološkog programa. Stomatološki program USU-Soft nije besplatan, ali to samo govori o njegovoj pouzdanosti. Predlažemo da saznate više o značajkama programa stomatologije kako biste bili sigurni da je naš program zaista najbolji.

Osiguravanje optimalnog tijeka rada klinike je ključno, a najvažniji zadatak je smanjiti nedolaske pacijenata. Znamo koliko su zastoji skupi za klinike kao rezultat nepojavljivanja. U današnjem urbanom okruženju pacijenti sve češće preskaču zakazane preglede zbog pretrpanog rasporeda i gužve. Mnoge klinike zovu svoje pacijente na mobitel kako bi potvrdile termine. Međutim, to se ne sviđa svim pacijentima, au velikoj klinici recepcionari jednostavno nemaju vremena nazvati sve. Najbolji način da podsjetite pacijente na njihove termine danas je da im pošaljete SMS poruku. Analiza odgovora pacijenata na SMS poruke nekoliko klinika pokazala je da su oni izrazito povoljno reagirali na te podsjetnike. Među svim odgovorima nije bilo negativnih odgovora, a pacijenti se često javljaju da će kasniti ili traže da se posjet odgodi za drugi dan. U tom slučaju poliklinika ima mogućnost u to vrijeme primiti drugog pacijenta i time eliminirati zastoje stomatologa, asistenta i ordinacije.

Kasni dolasci neugodni su za svakog stručnjaka, ne samo za stomatologa. Može biti frustrirajuće kada se nekoliko pacijenata ne pojavi, čekanje je psihički neugodno, a dan može završiti besmisleno. Slanje tekstualne poruke s podsjetnikom na posjet omogućuje vam da učinkovitije koristite resurse klinike i planirate raspored rada svog liječnika.

Opterećenje svake klinike ovisi o rasporedu rada koji dodjeljuje svaki liječnik. Važno je razlikovati radno vrijeme klinike od vremena koje liječnici provode na rasporedu. Na primjer, u tipičnom kliničkom opterećenju, prosječno vrijeme dogovora za stomatologe je 148 sati. Kako biste izračunali ovaj broj za svoju praksu, možete koristiti drugu metodologiju koju možete pronaći na internetu. To će pomoći u određivanju maksimalnog proizvodnog kapaciteta vaše organizacije. Prilikom izvođenja izračuna trebali biste koristiti podatke što je moguće bliže idealu, umjesto da se ograničavate na trenutnu situaciju. USU-Soft može prikupiti ove podatke umjesto vas, kao i obavljati mnoge druge zadatke.

Mogućnost kontrole procesa planiranja također je vrlo važna značajka. Dakle, kada se naprave neke promjene (to se događa prilično često), možete jednostavno promijeniti raspored i dati sve od sebe da raspored liječnika bude što učinkovitiji.