Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatološku kliniku

Program za stomatološku kliniku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatološku kliniku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Uvođenje programa automatizacije u stomatološku polikliniku najvažnija je stvar za svakog voditelja organizacije! A mi vam u tom zadatku pomažemo profesionalno! USU-Soft dental clinic, univerzalni program za upravljanje, može se koristiti za implementaciju automatizacije u svim aspektima aktivnosti. Programom dentalne kliničke kontrole svaki stomatolog može kontrolirati liječenje svojih pacijenata, njihov dolazak i plaćanje. Računovodstvo stomatološke klinike u programu USU-Soft provodi se uz mogućnost pregledavanja svih radiografskih slika bilo kojeg klijenta u datoteci. Naš program za upravljanje stomatološkom klinikom, koji ima intuitivan izbornik, zasigurno će postati pravi pomoćnik u vašoj ustanovi! Perspektivu programskih prozora može podesiti svaki korisnik pojedinačno koristeći prekrasne predloške dizajna. Računalni program stomatološke poliklinike automatski sprema sve korisničke postavke. Program stomatološke poliklinike možete besplatno preuzeti s naše web stranice! Jedina razlika je u tome što u demo verziji programa ne možete unositi nove podatke u direktorije. Razvili smo takav program stomatološke ordinacije s kojim ćete sa zadovoljstvom obavljati svoje operacije! Automatizirajte svoj rad s programom USU-Soft stomatološke poliklinike i time možete automatizirati cjelokupnu organizaciju!

U programu za upravljanje stomatološkom klinikom USU-Soft možete aktivno raditi s bazom podataka klijenata. Danas je važno da stomatolog i poliklinika učine sve kako bi zadržali pacijente i učinili ih lojalnim klinici i liječniku. Za to je uvijek potrebno održavati visoku kvalitetu njege i liječenja pacijenata, kako bi pacijent bio zadovoljan i ugodan kako tijekom liječenja, tako i samog boravka u klinici. Mnoge klinike odnose s pacijentima grade prema suvremenim marketinškim načelima. Obratite pozornost na to kako se marketing aktivno koristi u odnosima s kupcima mobilnih operatera, trgovačkih lanaca i robnih marki. Stalno ih podsjećaju, nude sudjelovanje u promocijama, informiraju o novim proizvodima, popustima, čestitaju rođendane i praznike. Mnoge stomatološke klinike aktivno koriste računalni program USU-Soft. Svaki dan svojim pacijentima šalju SMS poruke s podsjetnicima za posjete, rođendanskim čestitkama i odvojenom korespondencijom kako bi svima čestitali blagdane i najavili nove usluge i promocije klinike.

Korištenje novih tehnologija od strane integrirajuće tvrtke omogućilo je smanjenje troškova SMS poruka. Obično je mnogo jeftiniji od mobilnih operatera. SMS se može poslati izravno iz kontrolnog programa stomatološke klinike jednim klikom. Predlošci se mogu koristiti za izradu personaliziranih SMS poruka. Sustav pruža mogućnost primanja povratnih informacija; na navedenu email adresu stiže SMS odgovor pacijenta. Marketinški modul programa USU-Soft omogućuje odabir pacijenata iz baze podataka, uključivanje za sljedeće korake u liječenju i preventivnoj skrbi. Ovo je izuzetno korisno kod izvođenja sveobuhvatne restauracije zuba s protezama na implantatima, u liječenju parodontnih bolesti, kao iu pedijatrijskim stomatološkim centrima. Aktivan rad s bazom klijenata omogućuje klinikama da ne izgube pacijente, donosi dodatne prihode i financijsku stabilnost, a pacijentima omogućuje bolje očuvanje zdravlja preventivnim liječenjem postojećih problema.

Mnogo je zadataka koji se mogu obaviti u našem sustavu. Samo su neki od njih: pratite svoje rezultate kliničke promocije s jednostavnim izvješćima koja vam omogućuju bolje razumijevanje puta kupca i odabir prave prodajne taktike; koristite informacije o kupcima za analizu vaše povijesti posjeta; segmentirati kupce prema spolu, dobi, zadnjem posjetu itd.; generirajte prave popise za pozive, poruke i e-poštu; šaljite ciljane automatske obavijesti umjesto spama; stvoriti bonus sustave za kupce kako bi ih zadržali zainteresiranima u svakom trenutku; primijeniti različite sheme cijena.

Za procjenu učinkovitosti politike oglašavanja, potrebno je da administratori točno utvrde izvor oglašavanja postavljanjem pitanja svakom primarnom pacijentu. Kako ste saznali o nama?. Dentalni program USU-Soft omogućuje vam da ovaj postupak postane obavezan. Adekvatna izvješća o učinkovitosti oglašavanja pružaju voditelju klinike objektivne i pouzdane informacije o učinkovitosti ulaganja u oglašavanje za bilo koje vremensko razdoblje, omogućuju odjelu za marketing i oglašavanje učinkovit rad i ne rasipanje proračuna za oglašavanje. Dentalni sustav USU-Soft moderan je i učinkovit alat za upravljanje stomatološkom tvrtkom bilo koje veličine. Iskustvo u učinkovitom korištenju dentalnog programa možete steći u službi podrške razvojne tvrtke, kao i na specijaliziranim seminarima koje organiziraju stručnjaci za implementaciju ovog sustava.

Napredni program za upravljanje stomatološkom ordinacijom može generirati mnogo izvještaja, koji po svojoj strukturi nisu isti. Sustav koristi različite algoritme kako bi značajku izvješćivanja učinio raznolikijom i korisnijom. Kao rezultat, dobivate detaljnu sliku o tome kako organizacija funkcionira kao cjelina, kao iu odnosu na bilo kojeg pojedinačnog zaposlenika, računovodstvo pacijenata, kao i praćenje opreme i lijekova. Također, vidite raspodjelu svojih financija i možete koristiti proračun na najučinkovitiji način.