Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u stomatologiji

Računovodstvo u stomatologiji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo u stomatologiji
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatološke klinike oduvijek su bile vrlo popularne. Ako su se prije usluge stomatologa pružale u poliklinikama, sada postoji tendencija pojave mnogih medicinskih ustanova ograničenog profila, uključujući i stomatologiju. Nudi širok spektar usluga, od dijagnostike do protetike. Računovodstvo u stomatologiji ima svoje posebnosti, jer je to sama vrsta djelatnosti liječenja ljudi. Ovdje važnu ulogu ima skladišno knjigovodstvo, knjigovodstvo lijekova, računovodstvo zaposlenika, obračun troškova usluga, plaća zaposlenika, izrada raznih vrsta internih izvješća i drugi postupci. Mnoge stomatološke ustanove susreću se s potrebom uvođenja automatizacije u računovodstveni proces. Obično zadaci računovođe uključuju potpuno praćenje situacije, sposobnost kontrole vremena ne samo njegovog rada, već i vremena drugih članova tima. Kako bi stomatološki računovođa što učinkovitije obavljao svoje dužnosti, automatizacija računovodstvenog procesa postaje neophodna. Danas tržište informacijske tehnologije nudi raznovrstan softver za stomatološko računovodstvo koji posao stomatološkog računovođe čini praktičnijim. Najbolji program za stomatološko računovodstvo s pravom se može smatrati aplikacijom USU-Soft. Mnogo je profesionalaca koji su nam pomogli da osvojimo tržišnu utakmicu u mnogim zemljama. Program za stomatološko računovodstvo ističe se jednostavnošću korištenja, pouzdanošću i vizualnim prikazom informacija. Osim toga, tehnička podrška za aplikaciju USU-Soft provodi se na visokoj profesionalnoj razini. Cijena stomatološkog računovodstvenog softvera zasigurno će vas oduševiti. Pogledajmo neke od značajki USU-Softa koji se koristi kao stomatološki računovodstveni program.

Isprobajte naš novi softver. To je jedna od najprofitabilnijih i tehnički najnaprednijih aplikacija na tržištu. Uštedite vrijeme i proširite svoje poslovanje uz sveobuhvatni softver za upravljanje zubima koji je jednostavan za korištenje. Otkrijte moćne značajke spojene u jednostavnom tijeku rada i intuitivnom korisničkom sučelju. Učinite više s manje klikova i za manje novca. Aplikacija USU-Soft idealna je za liječnike jer štede do 70% svog vremena ispunjavanjem medicinske dokumentacije, rasporeda i računa u samo nekoliko minuta pomoću softvera za upravljanje zubarstvom. Raspored termina uvijek je pri ruci, a podsjetnici omogućuju liječniku i pacijentima da zaborave na termin. Automatski izračun plana liječenja smanjuje vrijeme konzultacije s pacijentom. Transparentno izvještavanje o izvršenom poslu osigurano je zahvaljujući sustavu dentalnog knjigovodstva, kao i brzi obračun bonusa vezanih uz rad zaposlenika. Integracija sa širokim rasponom opreme daje vam još više alata za još učinkovitiju stomatologiju. Program za stomatološko računovodstvo podržava online blagajne i rendgenske sustave.

Rutinske zadatke i rutinske radnje obavlja aplikacija. Prebrojite koliko vremena liječnici i recepcionari provode ispunjavajući kartone pacijenata, račune, izvješća, ugovore, poslovne ponude i druge dokumente? I koliko se sati utroši na podučavanje došljaka tim mudrostima? Automatizacija standardnih i rutinskih procesa daje zaposlenicima dragocjeno vrijeme za osnovni rad. Složeni izračuni izvode se u nekoliko sekundi. Pogreška pojedinog zaposlenika u složenim izračunima ili u ispunjavanju netipičnih izvješća može tvrtki uskratiti značajan dio prihoda. Administrator ne čini zlonamjerne pogreške; to je uobičajena ljudska pogreška. Softver nije čovjek, ne griješi. Dakle, iskoristite ovu priliku i zauvijek se riješite grešaka. Sati zaposlenika također su vrlo korisna značajka programa za stomatološko računovodstvo. Važno je isplanirati raspored svakog zaposlenika. Na primjer, napravite lanac termina za pacijenta tako da liječnik odvoji svoje vrijeme za svaki termin. Na taj način lanac neće imati rupa u rasporedu niti izgubljenih sati rada.

Što je sustav praćenja trgovine drogom? Jedinstveni računovodstveni sustav osmišljen je kako bi zaštitio potrošače od ilegalnih droga, a građanima i organizacijama pružio uslugu brze provjere legalnosti droga. Osim toga, uvođenjem sustava dentalnog knjigovodstva dobivaju se detaljni podaci o kretanju paketa, kao i podaci koji onemogućuju njegov daljnji promet (primjerice, podatak da je paket već prodan ili iz drugih razloga povučen iz prometa) .

Preporučljivo je ne oslanjati se na stomatološke računovodstvene programe koji se besplatno nude na internetu. Pametan menadžer razumije da je za dobro poslovanje potrebna kvalitetna aplikacija. Međutim, u besplatnoj aplikaciji nema ni naznake kvalitete. Nudimo Vam nešto posebno i korisno u Vašem stomatološkom radu. Stekli smo iskustvo i možemo vam jamčiti najvišu kvalitetu stomatološkog knjigovodstvenog programa, kao i tima tehničke pomoći. Naši stručnjaci uvijek su spremni pomoći Vam u rješavanju Vaših problema, kao i ponuditi neke nove napredne funkcionalnosti uz već stečeni paket funkcija USU-Soft aplikacije. Jedina stvar koja dijeli vašu praksu od ovog programa je odluka koju morate donijeti. Mi vam pokazujemo što možete postići sa sustavom, ostalo je na vama!