Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stomatologe

Program za stomatologe • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stomatologe
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Stomatolozi čine osmijeh ljudi blistavijim. Sama djelatnost, kao i cjelokupna struktura pružanja medicinskih usluga, povezana je s velikom odgovornošću. Nije iznenađujuće, jer ljudsko zdravlje ovisi o rezultatima postupaka stomatologa. Vođenje dokumentacije u stomatologiji također ima svoje specifičnosti i karakteristike, što nameće određene obveze njezinoj pravilnoj organizaciji. Sve više i više stomatologa treba prikladan program za stomatologa koji će uzeti u obzir njihove aktivnosti. Tempo našeg života ubrzano se ubrzava, a sve češće dolazi do situacija kada stare računovodstvene metode postaju beskorisne i destruktivne. Ignoriranje ovog problema može dovesti do propasti poduzeća. Kako biste ne samo ostali na površini, već i povećali dobit stomatološke ustanove, potrebno je radikalno preispitati svoj stav prema metodama i alatima organiziranja računovodstva. Za pomoć onima koji se u svom radu odluče koristiti najnovijim dostignućima znanosti i tehnologije, informatičke tvrtke nude neke mogućnosti - programe za automatizaciju rada stomatologa. Neke organizacije, s ograničenim budžetom, pokušavaju uštedjeti i instalirati programe za praćenje stomatologa koje su uspjele skinuti s interneta.

Ovo je opet primjer pogrešnog pristupa problemu. Takvi programi ne podrazumijevaju stalnu tehničku podršku, što stvara poteškoće kada je potrebno prilagoditi program, što olakšava rad stomatologa prema njegovim potrebama. Osim toga, kod uvođenja besplatnog programa u stomatologiju uvijek postoji rizik od gubitka važnih informacija pri najmanjoj pogrešci. Osim toga, nije ga uvijek moguće vratiti. Bez iznimke, svi tehnički stručnjaci savjetuju instaliranje kvalitetnih programa provjerenih programera u stomatološkim ustanovama. Sve više stomatologa odlučuje se za program USU-Soft koji stomatolozima olakšava rad. Izbor nije slučajan, budući da je naš program ne samo vrlo pouzdan, već i vrlo jednostavan za korištenje, što omogućuje rad u njemu i naprednim korisnicima i početnicima.

Organiziranje cjelovitog pristupa liječenju pacijenata, kao i praćenje provedbe planova liječenja i poboljšanje kvalitete skrbi stvari su koje voditelj organizacije mora osigurati. Što je integrirani pristup njezi bolesnika? To je sudjelovanje različitih stručnjaka u liječenju pacijenta. Mnogi stručnjaci tvrde da ako ne postoji interakcija između različitih disciplina stomatologije i svaki liječnik radi za sebe, nema koristi za pacijenta. Ovaj koncept interdisciplinarnog pristupa u stomatologiji je sinergija napora liječnika različitih specijalnosti za postizanje uspješnijeg i učinkovitijeg ishoda liječenja. Kada je riječ o kompleksnom liječenju pacijenta u kojem sudjeluje više specijalista - kirurg, terapeut, ortoped, ortodont - automatizirani računalni program postaje nezamjenjiv pomoćnik. Omogućuje izradu plana liječenja i praćenje u bilo kojoj fazi. Nakon otvaranja elektroničke povijesti bolesti specijalist odmah vidi što je on i drugi liječnici prethodno radili, u kojoj ste fazi i što dalje treba učiniti. Ovdje su i sve medicinske informacije u elektroničkom obliku - fotografije pacijenata i rendgenske snimke, podaci s pregleda, zubne formule i povijest njihovih promjena itd.

Morate odabrati najjeftiniju i najjednostavniju uslugu u svojoj klinici za kojom postoji velika potražnja. Nema smisla online nabrajati usluge poput zubnih implantata ili liječenja genetskih bolesti. Konzultacije su najpopularnija i univerzalna usluga za sve klinike. Kreirajte promociju za ovu uslugu i počnite slati informacije na webu. Za prvo pokretanje trebali biste izdvojiti oko 10% svog proračuna za takav plasman. Na primjer, ako je vaš ukupni proračun za oglašavanje 10.000 USD, idealan iznos za vašu mrežu je 1.000 USD. Ako je proračun nedostatan, možete smanjiti druge izvore publiciteta (na primjer, objavljivanje informacija o klinici u novinama i časopisima). Ali nije mudro smanjiti potrošnju na izvore poput preporuka. Nakon prvog testiranja dobit ćete konkretne podatke o klijentima koji su se prijavili na konzultacije u Vašoj poliklinici te ćete moći izračunati svoje troškove i prihode.

Potrebno je dodijeliti broj sati za primarne konzultacije za svakog liječnika. Kako bi kvalificirano i sustavno zadovoljio tijek primarnih konzultacija, liječnik bilo koje specijalnosti mora im posvetiti 35% svog radnog vremena. Dakle, broj primarnih konzultacija izravno je povezan s vremenom koje im je dodijeljeno i vremenom koje je stomatolog potrošio na zakazivanje.

Program USU-Soft pomaže vam kontrolirati broj upita kao i učinkovitost vaše marketinške strategije. Pozivi jedan na jedan mogu pomoći podsjetiti klijente na posjete. Dakle, stomatolog ili administrator ima pravo nazvati pacijenta, predstaviti se navodeći svoj položaj, ime (patronim) i objasniti pacijentu problem. Važno je to učiniti u pravo vrijeme. Što više znate o primjeni, to ćete biti sigurniji da želite imati ovaj sustav u svojoj stomatološkoj ordinaciji. Pozivamo vas da to učinite!