Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za automatiziranu radnu stanicu

Softver za automatiziranu radnu stanicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za automatiziranu radnu stanicu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mnogi gospodarstvenici u svom poslovanju susreću se s problemom kontrole nad radnom stanicom i zaposlenicima, ispravnom organizacijom automatiziranog mehanizma kada se svi zadaci obavljaju u skladu s propisima i na vrijeme, ali u radu je red da uspjeh , Ostvarivanje ciljeva ovisi, stoga nastoje optimizirati ovo područje kupnjom softvera za automatizirani rad. Ne samo da je skuplje, već i manje učinkovito organizirati stalno praćenje radnji osoblja zapošljavanjem dodatnih stručnjaka, jer ne jamči istinitost primljenih informacija, a uz širenje osoblja zahtijevat će dodatne troškove. Zato kompetentni menadžeri radije pribjegavaju suvremenim automatiziranim tehnologijama, softverskim algoritmima koji mogu pristupiti informacijskoj podršci iz više kutova, trošeći puno manje resursa. Prvi korak je pronaći učinkovitu automatiziranu platformu koja se brine za dodijeljene radne zadatke.

Kako ne biste odgodili odabir softvera, preporučujemo da obratite pozornost na mogućnost automatiziranog razvoja pojedinačnih radnih stanica, jer će se pokazati da uzima u obzir mnoge nijanse koje se ne mogu odraziti u rješenju spremnom za korištenje. Ovakvo radno mjesto odmah odražava sve potrebe radnih procesa, što znači da će prvi rezultati njegove uporabe biti vidljivi odmah po početku rada.

Kao tvrtka od povjerenja, nudimo naš razvoj budući da imamo veliko iskustvo u implementaciji softverskih konfiguracija u raznim poslovnim područjima u mnogim zemljama svijeta. USU Software brine se o svim zadacima koje nam naručitelj postavi tijekom proučavanja strukture, identificiranja dodatnih potreba tvrtke kako bi konačna verzija platforme automatizirane radne stanice bila ugodna u svim pogledima. Za svaki račun ili lokaciju zaposlenika stvaraju se zasebni softverski algoritmi koji će odrediti redoslijed radnji, ne dopuštajući pojavu netočnosti ili pogrešaka. Svi stručnjaci, bez iznimke, mogu svladati platformu čak i bez određenog iskustva, za to je dovoljno proći kratku obuku.

U softveru za automatizirano radno mjesto USU Software formiran je jedinstveni informacijski prostor koji sadrži ažurne podatke o radu tvrtke, što znači da zaposlenici koriste svoje aktualne sadržaje. Korisnici softverskih uloga su samo oni koji su prošli preliminarnu registraciju i dobili određena prava pristupa ovisno o poziciji koju zauzimaju, što znači da je isključeno neovlašteno korištenje službenih informacija radne stanice. Kako bi se osigurala pouzdana zaštita elektroničkih baza podataka od gubitka kao rezultat kvarova opreme, stvoren je mehanizam za arhiviranje i sigurnosno kopiranje. Automatizirani alati preuzimaju mnoge rutinske zadatke, značajno smanjujući opterećenje osoblja. Za radne zadatke, podređene, financije, kreiraju se automatizirana izvješća koja se grade na parametrima odabranim u postavkama, s mogućnošću davanja grafikona, tablica, tablica za jasnoću. Tako postavka softvera postaje punopravni pomoćnik u implementaciji poslovnih procesa radne stanice, pomažući u postizanju cilja u planiranom vremenu.

Naši stručnjaci pokušat će stvoriti automatiziranu aplikaciju za radnu stanicu koja pokriva potrebe kupca, odražavajući industrijske nijanse u funkcionalnosti potrebne. Digitalna baza podataka formira se prema određenim algoritmima, dok je u prijenosu informacija dokumentaciju jednostavno urediti uvozom. Zahvaljujući razvoju softvera, bit će moguće izgraditi učinkovit mehanizam za interakciju s korisnicima, privlačeći njihov interes za usluge radnih stanica.

Kako ne biste trošili puno vremena na traženje potrebnih kontakata i dokumenata, prikladno je unijeti nekoliko znakova u kontekstni izbornik. Stručnjaci moraju obavljati svoje funkcije u zasebnim računima, čiji je pristup ograničen lozinkama, ovdje možete napraviti pojedinačne postavke.

Automatizirani rad može se provoditi na neograničenom broju lokacija, a istovremeno nudi veliku brzinu rada zahvaljujući višekorisničkom načinu rada.

Istovremenim pristupom podacima iz svih poslovnica, odjeljenja osiguravaju kvalitetu međusobne interakcije, brzinu izvršavanja naloga. Aplikacija kontrolira svakog zaposlenika, njegovo radno vrijeme i pokazatelje produktivnosti, što će zauzvrat olakšati obračun plaća. Dostupnost automatiziranih alata za slanje putem višestrukih komunikacijskih kanala povećava bazu kupaca i pomaže u održavanju interesa za organizaciju.

Korištenje elektroničkog kalendara pomaže u planiranju projekata, njihovom rastavljanju u korake i dodjeljivanju zadataka određenim zaposlenicima. Naša aplikacija Workstation Automated Workstation postat će temelj za pružanje točnih i ažurnih informacija osoblju, što će dovesti do povećane produktivnosti. USU softver pomaže u praćenju financijskih tokova na radnim stanicama, plaćanja i dugova, pomažući u smanjenju troškova i nepotrebnih izdataka.

Moguće je mijenjati vizualni dizajn softvera, birajući između pedesetak tema, prema raspoloženju, za svakog zaposlenika. Ulazak u program uključuje prolazak identifikacije, potvrdu prava pristupa određenim blokovima informacija, dodatni softver. Preporučujemo da prije kupnje licenci preuzmete i proučite probnu verziju platforme, u praksi procijenite neke funkcije i njeno korisničko sučelje.