Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo za klijentske zadatke

Računovodstvo za klijentske zadatke



 • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo za klijentske zadatke
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo za klijentske zadatke prioritet je svake tvrtke. I njezin prihod i njezin ugled ovise o kompetenciji s kojom je u organizaciji organiziran rad s klijentima. Za praćenje svih faza aktivnosti tvrtke potreban vam je alat koji može prikupljati, pohranjivati i obrađivati informacije.

Danas svatko razumije da je elektronički pomoćnik potreban za optimizaciju rada tvrtke. Brza obrada velike količine informacija moguća je samo u posebnim programima. Tržište informacijske tehnologije nudi organizacijama širok izbor softvera na izbor. Uključujući i onaj usmjeren na rješavanje računovodstvenih problema klijenata. Nakon nekoliko testiranja, organizacija je definitivno pronašla onaj koji zadovoljava sve preferencije njezinih zaposlenika.

Predlažemo da se upoznate sa značajkama računovodstvenog programa USU Software. Ovaj razvoj je kreiran kao pouzdan alat za optimizaciju rada tvrtke i stvaranje baze u tvrtki za vođenje evidencije zadataka kupaca i njihovo rješavanje. USU softver ima velik broj funkcija odgovornih za širok raspon aktivnosti. Njegova uporaba ima posljedice na poboljšanje klime u timu, budući da u potpunosti ugrožava rješavanje zadataka kao što je racionalizacija djelovanja osoblja. Zahvaljujući programu, poslovni proces se postupno ustaljuje u tvrtki, a samim time raste i razina svijesti zaposlenika tvrtke.

Svaka od više od stotinu konfiguracija računovodstvenog sustava ima, između ostalog, prikladan i učinkovit CRM. To znači da u svojim direktorijima organizacija može spremiti sve podatke za kontakt izvođača. Osim toga, USU softver vam omogućuje kontrolu svih radnji s klijentom i rješavanje svih zadataka koje klijent nameće vašoj organizaciji.

Za učinkovito upravljanje zadacima i rješenjima kupaca, program nudi vođenje evidencije svake transakcije. U bazi se to formalizira izradom aplikacija. Njime su propisane faze posla, određeni su i naznačeni odgovorni te je određen datum kada se izvršitelj mora pojaviti. Uz narudžbu možete priložiti kopiju ugovora kako bi se izvođač mogao, a da ga ne ometa potraga za izvornikom, upoznati sa sporazumima između stranaka.

Nakon rješavanja problema, izvršitelj ostavlja oznaku na nalogu, a njegov kreator odmah dobiva obavijest na ekranu. Ova opcija omogućuje da se ne zaboravi na kontrolirane naloge i omogućuje izvršiteljima pravodobno izvršavanje radnih zadataka. Istodobno, svi pripadajući rashodi i prihodi iskazuju se u računovodstvu nakon izvršenja raspodjele naloga po stavkama.

Računovodstveni program pomaže u kontroli financija tvrtke za sve gotovinske i tekuće račune. Lako rješava sve transakcijske zadatke izražene u novčanom iznosu. Na prvi zahtjev ispisuje se informacija o stanju i kretanju određene financijske imovine za razdoblje. Računovodstveni softver može lako izvršiti optimizaciju računovodstva u odjelu opskrbe. U zasebnom modulu izvođač može jednostavno pratiti koliko dana neprekidnog rada traju određene značajke. Osim toga, nakon dostizanja minimalnog stanja, osoba dobiva obavijest o potrebi naručivanja nove serije sirovina i drugih resursa.

USU Software je vaša investicija u budućnost i najbolje rješenje za sve probleme u interakciji s klijentima i poslovnom računovodstvu. Demo verzija programa dostupna je za preuzimanje s naše web stranice.

Fleksibilnost sustava omogućuje vam dobivanje kvalitetnog proizvoda s individualnim konfiguracijama. Jezik sučelja može se prilagoditi. Zaštita podataka jedinstvenom lozinkom i poljem 'Uloga'. Podatke tražite upisivanjem prvih nekoliko slova željene riječi ili filtrima po stupcima. Svaki korisnik može napraviti vlastite postavke sučelja.

Softver igra ulogu učinkovitog ERP-a u tvrtki. Povezivanjem telefonije uvelike povećavate učinkovitost interakcije s drugim ugovornim stranama. Bot vam omogućuje ne samo da pozirate u ime svoje tvrtke kako biste obavijestili druge strane o važnim događajima, već i da automatski formirate narudžbe koje ostaju na web mjestu. Slanje poruka kontaktima u korisničkoj bazi na automatizirani način pomoću četiri izvora. Skočni prozori su korisno sredstvo za informiranje zaposlenika i podsjećanje na zahtjeve i druge važne stvari. USU Software pozdravlja tvrtke u obavljanju poslovnih operacija. Spajanje na TSD sustav, barcode čitač, pisač naljepnica i fiskalna kasa uvelike pojednostavljuju trgovanje i popis. Modul 'Izvješća' mogu koristiti i obični zaposlenici za kontrolu točnosti unosa informacija, kao i menadžer za analizu učinkovitosti radnji i usporedbu pokazatelja za različita razdoblja.

U našem modernom svijetu, informacijska tehnologija je uzela maha, zauzimajući vlastitu nišu u svakodnevnom životu. Protok informacija se višestruko povećao. Automatizirani alati za računovodstvo poslova pomažu i na neki način zamjenjuju ljudske resurse. Pogodnost i učinkovitost takvih alata teško se može precijeniti. Velike tvrtke uspješno koriste računala u svim sferama svojih poslova (menadžment, računovodstvo, proizvodnja itd.). Sukladno tome, javlja se problem evidentiranja i obračunavanja zadataka klijenata te optimizacije rada s njima. Rješenje ovog problema je stvaranje prikladnog sustava računovodstva kupaca koji može izvršavati dodijeljene zadatke.