Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo posjetitelja

Program za računovodstvo posjetitelja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo posjetitelja
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program posjetitelja pretpostavlja točnost, pravovremenost i analizu rasta ili gubitka u odnosu na slične organizacije. Računalni program preuzima kontrolu nad evidentiranjem posjetitelja, kretanja, u skladu sa sigurnosnim mjerama. Prilikom računovodstva potrebno je uzeti u obzir opseg djelovanja, pratiti svakog posjetitelja, analizirajući načela privlačenja većeg protoka kupaca. Prilikom odabira programa, trebali biste se voditi, prije svega, vlastitim preferencijama i radom organizacije, poboljšavajući sva područja. Pogledajte naš jedinstveni, automatizirani i sigurni USU softverski program. Program je višenamjenski, ne zahtijeva dugotrajnu konfiguraciju i instalaciju, veliku primjenu resursa, a također se prilagođava pojedinačno svakom poduzeću, u bilo kojem području djelovanja. Program je dizajniran za optimizaciju radnog vremena, kontrolu i obračun posjetitelja i zaposlenika.

Zaposlenici će moći održavati automatizirani program za računovodstvo posjetitelja u jedinstvenoj bazi podataka za upravljanje odnosima s kupcima, unoseći potpune informacije o njima, počevši od podataka za kontakt, povijesti odnosa, posjeta, dodijeljene diskontne kartice, informacija o transakcijama poravnanja, s procjenama i ostalim potrebnim informacijama za daljnju analizu. Osim toga, zgodno je slati poruke koje obavještavaju posjetitelje o važnim događajima u centru, o popustima, o promocijama, o gomilanju bonusa na karticama, o potrebi otplate dugova ili dostupnosti usluge ili proizvoda. Tako ćete povećati lojalnost i status tvrtke. Svi odjeli i podružnice mogu se održavati u jednom programu, jednostavno administrirati, voditi računovodstvo na najvišoj razini, održavati jedinstvenu bazu podataka i nadzornu ploču, brzo obavljati dokumentaciju, planirati i još mnogo toga. Program je sposoban za interakciju s različitim uređajima i aplikacijama, pružajući kontrolu u stvarnom vremenu kada je integriran s CCTV kamerama. Radom elektroničkih narukvica i uređaja za očitavanje moguće je automatski ubacivati podatke u program, postavljati ulaz i izlaz iz ustanove, analizirati duljinu boravka na određenom odjelu. Kada posjetitelj posjeti događaj, podaci se čitaju i unose u sustav, ne dopuštajući nikome da prođe kroz navedeni broj, isključujući krivotvorenje podataka i druge pogreške. Naš program će osigurati odgovarajuću kontrolu za svakog posjetitelja, pružajući sve informacije kroz automatsku i brzu kontekstualnu pretragu. Međusobne obračune moguće je izvršiti u gotovini i bezgotovinski, optimizirajući radno vrijeme i dodatne troškove resursa.

Da biste cijenili neograničene mogućnosti računovodstvenog programa, da biste se pobliže upoznali s modulima i alatima, vrijedi instalirati besplatnu demo verziju. Za sva pitanja savjetovanja obratite se našim stručnjacima. Računovodstveni program za posjetitelje koji je razvio naš tim visokokvalificiranih stručnjaka USU Software potpuno automatizira proizvodne procese i optimizira radno vrijeme, služeći dobrobiti vašeg poslovanja. Pristupačna cijena nije jedini čimbenik koji razlikuje od sličnih programa jer nema ni naknade za prijavu.

Tijekom instalacije programa, dva sata tehničke podrške pruža naš tehnički odjel besplatno. Naši stručnjaci mogu savjetovati o modulima, principima rada i drugim pitanjima.

Odabir modula vrši se individualno, uz mogućnost izrade osobne ponude. Program je dostupan za pohranu raznih časopisa, tablica, izvadaka, dokumenata, bez ograničenja volumena ili formata.

Prilikom sigurnosnog kopiranja moguće je prenijeti informacije i dokumentaciju na udaljeni poslužitelj radi pouzdane i kvalitetne zaštite informacija u jedinstvenoj informacijskoj bazi, te ih dugo zadržati nepromijenjenima. Održavati jedinstveno financijsko računovodstvo poduzeća, unoseći rashode i prihode u sustav.

Usporedna analiza se provodi za bilo koje razdoblje, generirajući izvješća. Pratite radno vrijeme zaposlenika, osiguravajući povećanu kvalitetu rada, kao i disciplinu. Plaće se izračunavaju na temelju podataka o operaciji. Delegiranje korisničkih prava osigurava pouzdanu zaštitu svih informacija, ovisno o osobnim pravima pristupa svakog zaposlenika. Voditelj ima beskrajne mogućnosti, kontrolira sva područja organizacijskih aktivnosti, vodi evidenciju posjetitelja i zaposlenika, upravlja svime na daljinu, vidi sve operacije na svom računalu. Racionalno donošenje pojedinih odluka provodi se po primitku relevantnih informacija. Izrada rasporeda rada i aktivnosti, racionalno računajući vrijeme, pretpostavke i resurse. Integracijom s računovodstvenim sustavom bit će omogućeno vođenje računovodstvenih i skladišnih evidencija na najvišoj razini uz praćenje svih novčanih tokova. Možete upotrijebiti mobilnu aplikaciju programa za implementaciju radnih prilika bez vezanja uz određeno radno mjesto. Automatsko zaključavanje zaslona aktivira se ako je lozinka unesena netočno, kao i kada stranci pokušaju pristupiti vašim podacima. Sve informacije o ciljevima unose se u planer zadataka, s mogućnošću obavještavanja zaposlenika o njima. Napravite popis integracijom s uređajima visoke tehnologije. Program se može povezati na kontrolnoj točki, vidjeti i pročitati podatke o svakom posjetitelju. Program se može koristiti u bilo kojoj ustanovi za automatizaciju poslovnih procesa. Voditi evidenciju tijeka dokumenata. Korištenje predložaka i uzoraka, brzo generiranje izvješća i dokumenata i još mnogo toga!