Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kupce

Program za kupce • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kupce
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka organizacija teži sveopćoj prepoznatljivosti i razvoju, a tome može pomoći specijalizirani računalni program namijenjen radu s klijentima i praćenju rada s njima. Portfelj kupaca jedno je od glavnih sredstava tvrtke, budući da su kupci u svakom trenutku glavni izvor prihoda. Održavanje javnog imidža tvrtke zahtijeva stalno praćenje postupaka zaposlenika i vremena izvršenja narudžbi.

Na tržištu postoji mnogo aplikacija za rad i upravljanje narudžbama kupaca. Svaki od njih ima specifičan skup funkcija i sposoban je optimizirati različite poslovne procese unutar svake pojedine vrste poduzeća. Međutim, USU Software ima veliki popis funkcija koje olakšavaju rad tvrtki osobama s različitim razinama pristupa informacijama. Recenzije korisnika programa pod nazivom USU Software su najentuzijastičnije. Program vam omogućuje značajno pojednostavljenje ili poboljšanje rada s kupcima. Sposoban je stvoriti ugodne uvjete za privlačenje novih kupaca i upravljanje radom tvrtke u cjelini, optimizirajući njezin tijek rada, olakšavajući prilagodbu tvrtke tržištu i prevladavajući konkurenciju sličnih poduzeća.

Može se smatrati i programom SMS obavještavanja korisnika o važnim događajima za obje strane. Na primjer, o popustima ili nadolazećim događajima u vašoj tvrtki. Baza podataka kupaca omogućuje vam spremanje svih podataka koji su vam potrebni za uspostavljanje jake dvosmjerne komunikacije. Uključuje SMS telefonske brojeve, adrese e-pošte i druge kontakte vaših kupaca unutar vaše korisničke baze. USU softver djeluje kao sustav obavijesti. Vaša tvrtka će vam na raspolaganju imati funkcionalnosti, značajke i mogućnosti kao što su SMS, e-pošta, razmjena trenutnih poruka i bot obavijesti. Na primjer, moći ćete poslati SMS o spremnosti narudžbe svom kupcu, tako da će on odmah znati da je njegova narudžba završena, a da ništa ne mora ručno provjeravati. Svi predlošci bit će spremljeni u poseban direktorij unutar programa, tako da ćete im moći pristupiti u bilo koje pogodno vrijeme kako biste provjerili koji su kupci primili vašu poruku, koji datum, vrijeme i o čemu se poruka radi. Možete ih više puta pozvati kada ponovno šaljete SMS ako je potrebno, ako na primjer vaša tvrtka ponavlja istu vrstu događaja, bila to prodaja ili bilo koji drugi, tako da ne morate ponovno pisati istu poruku, već možete samo poslati jednu koji je već bio spreman.

Prilikom korištenja programa imat ćete priliku pripremiti naloge koji sadrže detalje transakcije s kupcem, izvršitelja svake faze procesa i trenutak u kojem je primijenjen. Eksternoj aplikaciji možete priložiti ugovor kako bi se svi djelatnici zaduženi za proces mogli bez gubljenja vremena na traženje upoznati s klauzulama ugovora koje ih zanimaju. Osim vanjskih aplikacija, program podržava izradu internih aplikacija. Osmišljeni su za praćenje svih vrsta posla i planiranje dana svake osobe. Upravljanjem zahtjevima naređuje se postupanje svakog zaposlenika i izrađuje raspored za svako razdoblje. USU softver ima sustav za upozoravanje izvođača o potrebi da nešto učine. Izvođač bi, pak, trebao biti u mogućnosti, na kraju radova, staviti oznaku u posebno polje i autor narudžbe će odmah dobiti odgovarajuću obavijest u obliku skočnih prozora.

Za korištenje dostupnih informacija za donošenje odluka, upravitelj se poziva da koristi modul 'Izvješća' programa. Pomoću njega možete lako pronaći informacije o učinku tima, najučinkovitijoj reklamnoj kampanji, popisu poruka poslanih u obliku SMS-a, instant messengera, između ostalog. Osim toga, izvješće može pokazati koliko je profita tvrtka dobila od svakog kupca. U programu se troškovi i prihodi mogu prikazati stavku po stavku na ekranu za bilo koje razdoblje svih pretplata. Rezultat takvih radnji bit će kretanje naprijed i velike prednosti u dobivanju mjesta na suncu. Pogledajmo što još naš program može ponuditi tvrtki koja odluči optimizirati svoj tijek rada s njim. Fleksibilnost programa znači da se može dovršiti u rekordnom vremenu, što znači da se u tren oka može konfigurirati posebno za vaše poslovanje. Naš sustav može raditi na bilo kojem jeziku. Brzo pokretanje pri radu u programu - ne zastajkuje i ne zamrzava tijekom rada. Sustav je jednostavan za korištenje i svestran sustav za upravljanje odnosima s kupcima. Naš razvoj ima mnogo konfiguracija za odabir, za bilo koju razinu proračuna. Na prvi zahtjev baza podataka prikazuje preostala sredstva. Korištenje USU softvera u kombinaciji s automatskom centralom omogućuje daljinsko upravljanje interakcijom s korisnicima. Ovaj sustav podržava operacije trgovanja u stvarnom vremenu, kao i SMS i druge vrste obavijesti. Prodaja opreme ubrzava većinu radnih procesa kada je spojena na naš sustav. Svaki korak u procesu upravljanja klijentima postat će lako kontrolirati. Program održava sveobuhvatnu kontrolu zaliha, koja se može izvesti mnogo brže s USU softverom. Ove značajke i više od danas su dostupne u USU softveru!