Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazu

Program za bazu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazu
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kupci za svaku tvrtku postaju glavni izvor profita, au uvjetima velike konkurencije sve ih je teže zadržati, pa gospodarstvenici nastoje koristiti maksimum metoda i osnovnog programa među njima. Stvaranje i održavanje baze kupaca jedan je od najvažnijih zadataka za vlasnike poduzeća, budući da kasniji rad i dobit ovise o tome kako je taj proces izgrađen. Menadžeri često vode zasebne popise koji odražavaju njihovu akumuliranu bazu kupaca, ali u slučaju otpuštanja ili godišnjih odmora, taj se popis gubi ili se ne koristi u svrhu promocije roba i usluga.

Uspješno orijentirane organizacije jednostavno ne mogu bez jedinstvenog obrasca, gdje se odražavaju svi kontakti, a njihova sigurnost spada u glavni cilj, jer ponekad partneri ili zaposlenici mogu odavati informacije konkurenciji. Softverski algoritmi mogu implementirati takav zadatak puno učinkovitije od pokušaja samostalnog održavanja popisa ili njihovog povjeravanja stručnjacima. Programi nemaju ljudske karakteristike, tako da sigurno neće zaboraviti unijeti podatke, neće ih izgubiti i neće ih prenijeti na izvore trećih strana. Sudeći prema ocjenama tvrtki koje već koriste specijalizirane programe za vođenje internih kataloga, kvaliteta ovih procesa daleko je premašila preliminarna očekivanja. Većina recenzija o programima za baze podataka spominje poboljšanje kvalitete prezentacije i prikaza podataka u bazi korisnika te jamstvo sigurnosti korištenjem zaštitnih mehanizama. Koji program odabrati za vas ovisi o zahtjevima i željama za dodatnim funkcionalnostima i alatima, specifičnostima djelatnosti tvrtke. Širok izbor programa, s jedne strane, zadovoljava, ali s druge strane otežava pronalaženje optimalnog rješenja za automatizaciju. Neke ljude privlače svijetle reklame i odabiru jednu od prvih platformi koje se pojave na stranici tražilice. Najpametniji rukovoditelji više vole provoditi analize, uspoređivati različite parametre i učiti od stvarnih korisnika. Nudimo vam da uštedite svoje ionako dragocjeno radno vrijeme i odmah se upoznate s prednostima jedinstvenog razvoja naše tvrtke.

Konfiguracija programa USU Software rezultat je rada tima visokokvalificiranih stručnjaka koji razumiju potrebe gospodarstvenika koji su nastojali objediniti jednostavno sučelje i funkcionalnost u jednom projektu. Program je prikladan za održavanje nekoliko baza podataka, uključujući i za kupce, prilagođavajući se bilo kojoj strukturi, bez ograničenja količine pohranjenih informacija. Za program nije važno koje područje aktivnosti dovodi do automatizacije, njegova veličina i lokacija. Organizacija može biti na drugoj strani svijeta, ali možemo razviti jedinstveno rješenje i implementirati ga na daljinu. Neće biti problema s programom od samog početka, svladavanje će trajati vrlo malo vremena, čak i za one koji se nikada prije nisu susreli s takvim programima. Nudimo mini-tečaj za zaposlenike, to će biti dovoljno da razumiju kako je izgrađen jelovnik, za koji je svaki modul obavezan. Nakon toga slijedi višednevna vježba i prilagodba na novi format, koja je neusporedivo manja nego kod korištenja sličnih platformi. Ne samo da će biti prikladno, već i učinkovito održavati elektroničku bazu podataka pomoću sredstava USU softvera, budući da zajednički informacijski prostor isključuje dupliciranje informacija, a pozicija se može pronaći u nekoliko sekundi. Postavke strukture imenika rade se na početku, nakon prolaska kroz fazu implementacije, no s vremenom će ih korisnici moći sami mijenjati. Zahvaljujući osnovnom programu bit će mnogo brže komunicirati s bazom korisnika jer će paralelno s upitom biti moguće pronaći povijest interakcije i dokumentaciju. Pritom će elektroničke kartice kupaca sadržavati ne samo standardne podatke, već i priloženu dokumentaciju, ugovore, račune i, po potrebi, slike. Menadžerima je potrebno nekoliko klikova kako bi otvorili datoteku i pregledali najbolju ponudu za određenog kupca. Čak i ako dođe do promjene osoblja, pridošlice bi trebale moći brzo staviti stvari pod kontrolu i nastaviti ranije započete projekte.

Sustav osigurava sigurnost servisnih podataka, ne dopušta nepoželjnim osobama da ih koriste. Za svakog korisnika formiran je zaseban prostor za obavljanje radnih zadataka, u njemu je ograničeno područje vidljivosti informacija i opcija. Stručnjaci izvršavaju naloge upravitelja, ali istodobno koriste samo dopušteni skup informacija. U program možete ući tek nakon što unesete prijavu i lozinku u prozor, što ograničava krug ljudi koji koriste bazu podataka tvrtke. Ovakav pristup, sudeći prema povratnim informacijama naših kupaca, omogućio im je sustavnu kontrolu rada svakog zaposlenika, daljinsko reguliranje radnji i zadataka. Možete se upoznati s recenzijama naših kupaca u odgovarajućem odjeljku web mjesta, također će vam biti korisno razumjeti učinkovitost automatizacije i kakve ćete rezultate postići u bliskoj budućnosti nakon kupnje programskih licenci. Daljinski format praćenja aktivnosti osoblja provodi se mogućnošću revizije i snimanja svake radnje, što se kasnije odražava na poseban način. Integrirani modul za pripremu baze pomaže u procjeni učinka rukovoditelja, odjela ili podružnica, kao iu provođenju analiza niza drugih pokazatelja odabirom parametara, vremena i načina prikaza na ekranu. Osnovna izvješća ispunjavaju sve zahtjeve i kada se kreiraju koriste se samo relevantne informacije, što vam omogućuje da se oslonite na primljene osnovne dokumente. Upravljanje konfiguracijom također će prenijeti cjelokupni tijek dokumenata organizacije, svi obrasci su dovedeni na jedinstveni standard, olakšavajući poslovanje i osiguravajući njegovu ispravnost tijekom inspekcija od strane različitih tijela.

Bit će mnogo praktičnije raditi s klijentima koristeći elektroničku bazu podataka koju formira USU Software, a individualni pristup svakom klijentu povećat će povjerenje i proširiti vašu listu. Kako biste izbjegli gubitak podataka u slučaju nepredviđenih situacija s računalnom opremom, uvijek ćete pri ruci imati osnovnu sigurnosnu kopiju koja se kreira automatski s konfiguriranom učestalošću. Možete raditi u okruženju ne samo u uredu, već i na daljinu, što je vrlo zgodno za mobilne radnike i one koji su često u pokretu. Moguće je izraditi mobilnu verziju osnovnog programa za tablete i pametne telefone na android platformi. Također možete proširiti mogućnosti programa ovisno o specifičnim potrebama vaše tvrtke i trenutnom proračunu. Naši stručnjaci mogu vam pomoći odabrati pravi funkcionalni sadržaj. Brojne recenzije programa za bazu podataka USU Software svjedoče o kvaliteti projekta i njegovoj visokoj učinkovitosti, preporučujemo da se upoznate s njima u odjeljku istoimene stranice.

Konfiguracijsko sučelje programa dizajnirano je imajući na umu korisnika, svi interni alati organizirani su na način da je njihovo korištenje intuitivno. Dovoljno je proći kratku obuku programera da biste počeli aktivno koristiti različite funkcije, to će trajati oko dva sata. Izbornik se sastoji od samo tri modula i ne sadrži nepotrebnu stručnu terminologiju kako bi rad s aplikacijom bio što ugodniji za sve zaposlenike. Nakon faze implementacije konfiguriraju se formule za izračun, algoritmi baze procesa i kreiraju predlošci dokumenata, ali će neki korisnici moći samostalno raditi izmjene u ovom dijelu. Za učinkovitu interakciju s klijentima, program nudi opciju grupnog slanja pojedinačnih poruka uz mogućnost odabira iz baze podataka primatelja. Slanje se može vršiti ne samo putem standardne e-pošte, već i putem SMS-a, trenutnih poruka ili glasovnih poziva u integraciji s telefonijom i drugim sustavima. Radi ograničavanja pristupa informacijama neovlaštenim osobama, ulazak u aplikaciju moguć je tek nakon unosa lozinke i prijave, odabirom funkcije u osnovnom prozoru koji se pojavljuje nakon otvaranja izvršnog prečaca USU Software-a. Ako je zaposlenik dulje vrijeme odsutan od svog radnog računala, njegov račun se automatski zaključava tako da netko drugi ne može koristiti podatke. Za brzo popunjavanje elektroničkih kataloga informacijama o tvrtki, možete koristiti opciju uvoza, održavanje reda i sadržaja.

Program osigurava transparentnu kontrolu za vlasnike i upravitelje poslovne baze, jer možete provjeriti ispunjenje zadataka i napredak izvršenja definiranih planova bez napuštanja ureda. Osnovni program podržava višekorisnički način rada, kada, uz istodobni rad osoblja, neće biti sukoba spremanja dokumentacije i gubitka brzine rada. Poseban modul za pripremu izvješća i dobivanje analitičke pomoći u određivanju obećavajućih smjerova i rješavanju neproduktivnih troškova. Osim toga, možete zatražiti integraciju s web-stranicom tvrtke, telefonijom i video kamerama, u ovom slučaju informacije ulaze izravno u platformu i automatski se obrađuju.

Za osnovne tvrtke koje se nalaze u drugoj zemlji, predlažemo korištenje međunarodne verzije programa, koja uključuje prevođenje izbornika i konfiguriranje predložaka za druge standarde. Povratne informacije o projektu automatizacije omogućuju vam da shvatite što možete očekivati na kraju prije kupnje licenci, stoga ne preporučujemo preskakanje ovog alata za procjenu sustava. U svim fazama suradnje s nama možete računati na stručnu podršku stručnjaka, čak i nakon početka operacije postavljanja.