Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazu podataka klijenata

Program za bazu podataka klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazu podataka klijenata
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program baze podataka o kupcima pridonosi brzom razvoju poslovanja, izgradnji odnosa s kupcima, pridavanjem personalizirane pažnje svakome, putem časopisa i automatiziranih operacija. Kupci su glavni izvor prihoda, stoga je u pružanju usluga i robe ovom poslu potrebno pristupiti sa svom odgovornošću i kompetentnim pristupom. Naš USU Software automatizirani program za održavanje popisa kupaca pruža točnost, kontrolu, računovodstvo, analizu i automatizirano upravljanje. Prihvatljiva cijena programa, bez mjesečne naknade, trebala bi imati ugodan učinak na financijska sredstva vaše tvrtke. Čak i s malim sjedištem, višekorisnički način rada i veliki izbor modula bit će vam korisni. Pa, razgovarajmo o svemu redom.

Program nudi potpunu automatizaciju, održavanje jedinstvene korisničke baze, s kompletnom bazom podataka koja se pohranjuje na jednom mjestu te se nadopunjuje, prilagođava, koristi za razne poslove. Kao što je, na primjer, distribucija masovne ili osobne baze podataka putem SMS-a ili elektroničkih poruka, za umetanje podataka u časopise ili dokumentaciju, putem automatskog unosa ili uvoza. Za razliku od papirnate verzije, elektronički medij neće narušiti sadržaj i može se pohraniti onoliko dugo koliko je potrebno, a željenu datoteku možete pronaći u nekoliko minuta, bez pregledavanja prašnjavih i pretrpanih arhiva.

Kontekstualna tražilica nije samo praktična, već i optimizira radno vrijeme zaposlenika. Uz to, upravljanje digitalnim materijalima i podacima o korisnicima osigurava potrebne podatke u bilo kojem trenutku i odakle god želite, jer postoji mobilna verzija s daljinskim pristupom programu. Automatizacija baze kupaca omogućuje praćenje tijeka narudžbi i njihovog izvršenja, načina plaćanja i zaduženja, dostupnosti popusta i bonusa, registriranih diskontnih kartica itd. Prihvaćanje plaćanja jednostavno je i povoljno za svakog kupca jer više nema potrebe za gubitkom vremena u redovima, dostupan je sustav bezgotovinskog plaćanja putem terminala za plaćanje, platnih kartica i online novčanika. Prihvaćanje plaćanja može se izvršiti u bilo kojoj valuti, uz automatsku konverziju u željenu valutu.

Automatski generirana statistička i analitička izvješća omogućuju vam praćenje rasta i pada računovodstva klijenata, analizu potražnje za određenom uslugom, izračun prihoda i rashoda, predviđanje budućih aktivnosti te izradu planova i rokova rada. Računovodstveni program klijenta u jedinstvenoj bazi podataka može se integrirati s različitim uređajima i aplikacijama za automatizaciju i optimizaciju radnih resursa tvrtke. Tako je moguće brzo provesti skladišno knjigovodstvo, provođenje inventure, kao i knjigovodstvo, uz kompletan obračun plaćanja i zaduženja, uz formiranje i popunjavanje dokumentacije i izvješća. Program obuke ne zahtijeva, zbog jednostavnosti i praktičnosti, općenito razumljivo i multitasking korisničko sučelje. Ovo je samo mali dio svih pogodnosti koje nudi naš USU softver za vođenje imenika kupaca. Da biste se upoznali sa svim mogućnostima, instalirajte probnu verziju programa i nikada se više nećete vratiti u stari život sa zastarjelim procesima upravljanja poslovanjem, razvojem tvrtke, povećanjem statusa i prihoda te uspjehom među konkurencijom.

Automatizacija programom za vođenje i održavanje baze kupaca omogućuje formiranje bilo kojeg elektroničkog obrasca.

Čak će i korisnik moći pristupiti programu od prve minute, zahvaljujući dobro razumljivom sustavu i prijateljskom sučelju, koje se može prilagoditi za svakog korisnika na osobni način. Izlaz svih baza podataka potrebnih za osnovni rad za svakog kupca ili dobavljača. Redovitost ažuriranja podataka u bazama pridonosi točnim obračunima i transakcijama. Kontekstualna tražilica prvenstveno služi za udobnost i optimizaciju radnog vremena zaposlenika. Program zaposlenicima pruža širok raspon zadataka, a uključen je i višekorisnički način rada s jednom vezom neograničenog broja zaposlenika uz osobnu prijavu i lozinku. Telefonija olakšava pregled svih baza podataka pozivajućih korisnika. Uplate se mogu primati u gotovini i bez gotovine, koristeći bilo koju valutu u svijetu za plaćanje. Zaštita podataka pri radu s istim dokumentima u isto vrijeme.

Automatsko snimanje svih operacija koje se provode u programu. Podaci za održavanje jedinstvene baze podataka, s pristupom samo za određenu razinu pristupa. Kontrola i stalno održavanje temelja kvalitete rada naručitelja. Daljinsko upravljanje svim podacima i radom povezivanjem mobilne aplikacije. Kontrola radnog vremena provodi se automatski. Moduli se mogu dalje razvijati za vašu tvrtku. Program se može povezati s dodatnim aplikacijama. Možete konsolidirati grane i grane. Planer može sadržavati nekoliko planiranih operacija, nakon čega slijedi korekcija statusa dovršenog posla. Upravljanje bazom podataka skladišta, s pravima pristupa za automatsku inventuru. Formiranje dokumenata i izvješća kupaca. Ovo i mnogo više dostupno je u USU softveru! Isprobajte besplatnu verziju programa već danas preuzimanjem s naše službene web stranice!