Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kupaca

Program za računovodstvo kupaca • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kupaca
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Interes kupaca za pruženu uslugu ili proizvod, dobivanje kvalitetne usluge i dodatnih bonusa postaju glavni parametri koji vam omogućuju da dobijete očekivanu dobit, stoga je vrijedno obratiti pozornost na rad s bazom kupaca i računovodstveni program klijenta pomaže vam da razvijete jedinstveni mehanizam za njegovo održavanje. Bez postojanja jedinstvenog kataloga podataka i fragmentacije ugovornih lista po menadžerima, stvara se kaos, jer se gubi mnogo informacija, čime nestaje vjerojatnost ostvarivanja prihoda i obujma planirane prodaje. Kompetentno računovodstvo pretpostavlja, prije svega, stvaranje jedinstvene baze podataka za klijente, uz kontrolu očuvanja, pravovremeni unos relevantnih informacija, upravo u tom redoslijedu se može računati na rezultate, postaviti nove ciljeve. Lakše je specijaliziranim računovodstvenim programima nego osobi kontrolirati tokove informacija, kojih je širenjem poduzeća sve više, budući da ljudski faktor nije svojstven elektroničkim algoritmima, što se očituje u obliku nepažnje, zanemarivanja službenih dužnosti.

Naša tvrtka USU Software već nekoliko godina razvija programe za različita područja djelovanja, tijekom tog vremena uspjeli smo pomoći stotinama organizacija da sistematiziraju poslovne procese. Prilikom izrade projekta automatizacije računovodstva koristi se fleksibilno sučelje USU Software u kojem je moguće konfigurirati alate prema stvarnim potrebama i zadacima klijenta. Individualni format za izradu aplikacije povećava učinkovitost i omogućuje joj brzu prilagodbu. Ako je potrebno izgraditi racionalan mehanizam za unos i pohranu podataka o kupcima, uspostavit će se zajednička baza podataka, uzimajući u obzir nijanse industrije koja se implementira, zahtjeve korisnika. Mi implementiramo program, osim definiranja parametara, algoritama, obuke osoblja, samo omogućimo pristup elektroničkim uređajima i nađemo nekoliko sati za učenje. Svestranost platforme omogućuje automatizaciju ne samo rada s informacijama, već i kontrolu radnih procesa podređenih, upravljanje resursima, brojne kalkulacije i održavanje internog tijeka dokumenata.

Računovodstveni program USU Software-a omogućuje razlikovanje korisničkih prava pristupa, koja opet ovise o položaju, odgovornostima i mogu se jednostavno prilagoditi od strane upravitelja. Sve podružnice i odjeljenja koriste bazu klijenata zajedničku za poslovanje, što jamči relevantnost podataka, a izvršene promjene evidentiraju se putem prijave određenog korisnika, čime se lakše pronalazi autor zapisa. Nitko izvana ne bi trebao moći koristiti program jer da biste ušli u njega morate unijeti svoje korisničko ime, lozinku i svaki put potvrditi svoju ulogu. Prilikom izrade elektroničkih kartica za kupce, možete priložiti dokumentaciju, skenirane kopije, slike, kako biste napravili jednu datoteku i povijest interakcija. Kako biste pravodobno obavijestili kupce o nadolazećim promocijama, događajima, prikladno je koristiti masovnu poštu i čestitati osobnim datumima prilikom slanja e-pošte, SMS-a ili korištenja popularnih instant messengera. U budućnosti, ako budete trebali proširiti funkcionalnost aplikacije, samo kontaktirajte naše stručnjake sa zahtjevom za ažuriranje. Naš softver kreiran je prema potrebama klijenta, uz preliminarnu analizu posebnosti i nijansi izgradnje slučajeva u organizaciji. Količina obrađenih informacija nije ograničena na sustav, što čak i velikim tvrtkama omogućuje uspješno korištenje prednosti automatizacije. Razmatranje strukture modula, izuzimanje stručne terminologije pomoći će Vam da vrlo lako i brzo savladate program. Da biste lakše i brže pronašli kontakte ili dokumentaciju, koristite kontekstni izbornik, dobivajući rezultat za nekoliko znakova. Elektronički organizator računovodstva pojednostavit će definiranje zadataka, raspodjelu opterećenja tima i kontrolu rokova. Ovisno o položaju i ovlastima, zonu pristupa informacijama, funkcije određuje i proširuje uprava. Ovaj softver za automatizaciju podržava višekorisnički način rada, kada se održava velika brzina operacija, nema sukoba pri spremanju podataka. Voditelj u svakom trenutku može provjeriti podređenog u kojoj je fazi plan ili zadatak, izvršiti prilagodbe ili dati nove upute. Sučelje platforme predstavljeno je s nekoliko prozora, prebacivanje između njih vrši se pomoću tipki prečaca.

Automatizirani izračun vrijednosti narudžbe provodi se prema prilagođenim formulama, uzimajući u obzir dostupnost pojedinačnih popusta, bonusa od strane kupca. Zahvaljujući mogućnosti promptnog informiranja putem različitih kanala izravne pošte, povećat će se razina prodaje i interes za promocije koje su u tijeku. Za prijenos velike količine informacija prikladno je koristiti uvoz, održavajući unutarnji red i strukturu dokumentacije. Ovu računovodstvenu aplikaciju možete koristiti ne samo na lokalnoj mreži unutar organizacije, već i putem interneta s bilo kojeg mjesta u svijetu. Kako bi se spriječilo oštećenje ili krađa podataka o korisničkom računu, mehanizam za automatsko zaključavanje pomaže u slučaju dulje neaktivnosti. Profesionalni programeri trebali bi moći objasniti svrhu modula, prednosti funkcija i omogućiti ugodan prijelaz na novi format u samo nekoliko sati.