Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stvaranje baze kupaca

Program za stvaranje baze kupaca • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stvaranje baze kupaca
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kako bi se organizirao i održao red na popisu klijenata, izbjegavajući dosadne pogreške s nedostatkom ažurnih informacija, potreban je profesionalni program za izradu baze klijenata, koja bi postala glavna platforma za pohranu servisnih informacija i dokumenata . Problem održavanja korisničke baze uvijek je postojao, mnogi su se radije postavljali vjerujući da ne postoji alternativni format, a oni koji cijene ugled tvrtke i žele postići određeni uspjeh u poslu traže druge načine za stvaranje učinkovitog mehanizma. Traženje više stručnjaka za ove svrhe postaje vrlo teška mjera, ne jamči točnost unesenih podataka, sigurnost. No korištenje informacijske tehnologije i implementacija programa zaslužuju pozornost, budući da je automatizacija postala trend posljednjih godina u različitim područjima djelovanja. Ako je stvaranje zajedničkog informacijskog prostora samo dio stvarnih potreba tvrtke, preporučujemo da pomno promotrite složeni razvoj.

Upravo je ovaj format korisničke baze spreman ponuditi naša tvrtka USU Software, koja već dugi niz godina razvija jedinstvene platforme za svakog kupca, koristeći individualni format za popunjavanje sučelja. USU softver će biti idealan program za svakog poslovnog čovjeka, jer će odražavati čak i male nijanse u funkcionalnosti. Za razliku od većine korisničkih aplikacija ove vrste, ne zahtijeva dugotrajnu obuku i prilagodbu korisnika, jer je od početka kreirana za ljude s različitim razinama obuke. Pa, dobro promišljena politika cijena također čini da trošak izrade projekta varira ovisno o skupu alata, koji se može proširiti uz dodatnu naknadu. U to se lako možete sami uvjeriti pomoću demo verzije programa koja vam pomaže da proučite strukturu sučelja i isprobate neke opcije. Algoritmi konfigurirani u sustavu omogućuju učinkovito praćenje protoka informacija, uklanjanje duplikata, organiziranje i održavanje ispravno kreiranih imenika na bazi korisnika.

Program stvaranja baze kupaca koristit će samo zaposlenici koji su prethodno registrirali i obučili promotore, s planovima za razlikovanje prava pristupa prema poziciji. Prethodni katalozi s kontaktima, dokumentima, popisima mogu se jednostavno prenijeti u bazu kupaca uvozom, smanjujući ovaj korak na nekoliko minuta. Elektronička kartica klijenta sadržavat će ne samo standardne podatke, već i dodatne informacije, u obliku povijesti komunikacija, sastanaka i transakcija, priloženih slika, ugovora koji potvrđuju transakcije, tako da je lako nastaviti suradnju pri promjeni upravitelja. Tvrtke s mnogo udaljenih odjela okupljene su u jednom informacijskom prostoru, što pojednostavljuje raspravu o zajedničkim projektima i dobivanje ažurnih informacija. Komunikacija između zaposlenika odvija se kroz razmjenu poruka u zasebnom komunikacijskom modulu programa, što znači da više ne morate trčati po uredima, obavljati beskonačne pozive radi dogovaranja detalja. Stručnjaci vam pomažu odabrati optimalan skup funkcija za vaše zahtjeve, implementirati i konfigurirati program te pružiti podršku za cijelo razdoblje korištenja.

Program naše tvrtke omogućuje vam automatizaciju gotovo svih područja aktivnosti zbog dostupnosti prilagodljivog sučelja. Zahvaljujući razmatranju izbornika i individualnih postavki, prijelaz na novi format rada odvijat će se udobno i u kratkom vremenu. Za sve korisničke baze možete ograničiti pristup, odrediti prava vidljivosti za korisnike, na temelju trenutnih poslovnih ciljeva. Ispunjavanje nove korisničke kartice traje minutu zahvaljujući korištenju pripremljenog predloška.

Snimanje svih radnji osoblja pomaže u utvrđivanju podrijetla dokumenta, zapisa, procjeni stvarnog doprinosa određenom projektu. Kontekstualni izbornik osmišljen je kako bi pojednostavio i ubrzao traženje bilo koje informacije u opsežnim katalozima, gdje morate unijeti samo nekoliko znakova da biste dobili rezultat. Moguće je podijeliti izvođače u različite stvorene kategorije, radi lakšeg daljnjeg rada ili formiranja komercijalnih ponuda. Stvaranje masovne, selektivne ili pojedinačne liste za slanje e-pošte pomaže u pružanju trenutnih informacija o novostima, događajima i promocijama. Program se također može koristiti za upravljanje dokumentima, izračune i upravljanje mnogim procesima. Raspoređivanje zadataka i racionalna raspodjela opterećenja među podređenima povećava učinkovitost obavljenih aktivnosti. Aplikacija kontrolira financijske transakcije, proračun tvrtke, kao i prisutnost dugova na obje strane. Svaki bi zaposlenik trebao moći promijeniti vanjski dizajn računa za sebe, za to postoje deseci stvorenih tema.

Program podržava povezivanje putem lokalne mreže i Interneta; za daljinski format morate imati instaliran elektronički uređaj s specijaliziranom licencom. Automatsko blokiranje računa u odsutnosti zaposlenika na radnom mjestu spasit će vas od vanjskog uplitanja. Video prezentacija i analiza platforme će vas upoznati s ostalim prednostima programa. Ove značajke i više čekaju vas u USU softveru! Danas besplatno preuzmite probnu verziju da vidite koliko je učinkovita za vas.