Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za email adrese

Program za email adrese • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za email adrese
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Komercijalna djelatnost je izravno vezana uz komunikaciju s kupcima, iako se koriste različiti komunikacijski kanali, a najviše je traženo slanje pisama e-poštom, ručno i programom za e-mail adrese. Računala i prisutnost osobnog e-mail sandučića u internetskom prostoru svojstveni su ne samo organizacijama, već i pojedincima, što slanje korespondencije čini popularnom opcijom za dostavu relevantnih informacija. Međutim, što je veća baza korisnika, to je teže prijaviti, budući da poslužitelji e-pošte često imaju ograničenu funkcionalnost i ne dopuštaju praćenje primitka. Nadalje, organizacije često moraju podijeliti primatelje e-pošte u različite kategorije, pa je ponekad važno samo obavijestiti partnere o događaju ili se radnja odnosi na određenu dob, pa čak i područje. U ovom slučaju vrlo je teško bez specijaliziranog programa i neisplativo je delegirati zadatke trećoj strani. Profesionalni softver ne samo da uvodi red u komunikaciju s kupcima putem e-maila, već nudi i niz dodatnih prednosti, koje u kratkom vremenu isplate sredstva uložena u automatizaciju.

USU Software nudi jedinstven razvoj, koji je kreirao tim profesionalaca koji poznaju specifičnosti i tehnologije te potrebe poduzetnika. USU softver može obraditi neograničene količine informacijskih matrica, što omogućuje slanje pisama na adrese bez gubitka ukupne performanse. Program omogućuje individualnu prilagodbu sučelja, izbor alata za poslovne zadatke, karakteristike područja aktivnosti koje se obavljaju. Istodobno, aplikaciju odlikuje ugodan omjer cijene i kvalitete automatizacije, pod uvjetom da je osnovni skup opcija dostupan čak i malim tvrtkama. Preuzimanje i proučavanje demo verzije pomaže vam da budete sigurni da su algoritmi jednostavni za korištenje i nezamjenjivi. Čak i neiskusan zaposlenik brine o upravljanju, jer je jelovnik lišen nepotrebne stručne terminologije, ima lakoničnu strukturu, a mi sa svoje strane osiguravamo mali tečaj obuke.

Program za adrese e-pošte omogućuje brz uvoz podataka uz zadržavanje unutarnje strukture, podržava većinu poznatih formata datoteka. Za dodavanje novog kupca ili partnera, zaposlenik samo treba unijeti podatke za kontakt u pripremljeni predložak u nekoliko sekundi. Kategorije i parametri adresa primatelja određuju se prema poslovnim ciljevima, što pomaže u selektivnoj i ciljanoj distribuciji e-pošte. Na temelju rezultata obavljenih operacija, program automatski generira izvješće koje sadrži broj primatelja, prisutnost neradnih poštanskih sandučića za ponovnu provjeru ili brisanje. Sustav također podržava slanje e-pošte putem SMS-a, ali u ovom slučaju postoji ograničenje broja znakova, ne postoji način za prilaganje slika, datoteka. Korisnici bi trebali moći stvoriti opciju odgođene obavijesti postavljanjem potrebnog datuma početka, što je vrlo zgodno ako postoji veliko radno opterećenje ili potrebe za isporukom specifičnim za određeni dan. Softver USU može se koristiti ne samo za slanje korespondencije kroz različite komunikacijske kanale, uključujući adrese e-pošte, već i kao alat za složenu automatizaciju.

Naš razvoj je učinkovit za vođenje osobne i poslovne korespondencije, povećanje razine i kvalitete interakcije, prestiža organizacije.

Automatizirana kontrola protoka informacija pomaže optimizirati sve moguće troškove, što utječe na smanjenje troškova usluga i robe. Sustav je izgrađen na principu intuitivnog učenja, što će ubrzati prelazak na novi format za obavljanje radnih zadataka. Individualni skup opcija kreira se ovisno o specifikacijama tvrtke kupca. Prilikom registracije e-maila kupca, zaposlenik mora ishoditi prethodnu autorizaciju za primanje e-mailova. Ne ograničavamo količinu obrađenih podataka, broj unosa u kataloge i e-mailove, čime proširujemo opseg softvera.

Automatizirani mehanizam za provjeru kontakata pomoći će ukloniti adrese koje više nisu relevantne ili sadrže pogreške. Masovno, selektivno i ciljano slanje vijesti i ponuda iz organizacije omogućuje centraliziraniju dostavu informacija. Program je prikladan za čestitanje osobnih praznika, obavještavanje o nadolazećim događajima, slanje kupona s popustima i još mnogo toga. Primatelji će moći odjaviti pretplatu na e-poštu jednostavnom procedurom, klikom na poveznicu, odjavom od nametljivog oglašavanja.

Izvješće dobiveno na temelju rezultata postaje osnova za razumijevanje kako graditi marketinšku politiku u budućnosti. Kako bi se ubrzala priprema teksta e-pošte, dopušta korištenje uzoraka, gdje ostaje samo izvršiti same prilagodbe. Moguće je proširiti funkcionalnost platforme mnogo godina nakon početka korištenja kontaktiranjem naših stručnjaka za ažuriranje. Kako bi se isključio gubitak adresa i baza podataka kupaca, osiguran je mehanizam za stvaranje sigurnosne kopije. Na našoj službenoj web stranici možete besplatno demonstrirati verziju programa. Tamo ćete također moći vidjeti zahtjeve tima naše tvrtke, preko kojih nas možete kontaktirati ako imate pitanja ili želite kupiti punu verziju aplikacije!