Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za podsjetnik

Program za podsjetnik • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za podsjetnik
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program opomene mora izraditi potrebnu dokumentaciju koja će zadovoljiti sve standarde i zahtjeve uprave i poreznih vlasti. Program USU Software razvijen od strane naših vrhunskih tehničkih stručnjaka najprikladniji je kao podsjetnik za razne poslove. Točnom i pravovremenom podsjećanju značajno pomaže postojeća multifunkcionalnost koja radi na temelju automatizacije procesa rada baze podataka iz USU Software-a. Ako su potrebne dodatne funkcije, tada je u programu USU Software moguće podržati ovu ideju zbog jednostavne i fleksibilne konfiguracije. Uz osnovni program postoji testna demo verzija programa koja prikazuje sve funkcionalnosti i panele s različitim područjima računovodstva. Nakon nekog vremena korištenjem arhiviranja za dugotrajnu arhivsku pohranu dolazi nekoliko važnih informacija. Programski razvijen USU Software u identičnoj funkcionalnoj strukturi može se kao prateći pomoćni uređaj prenijeti na mobilni telefon u obliku mobilnog programa.

Sve dokumentarne informacije mogu se dobiti iz baze podataka USU Software odabirom potrebnih radnji s popisa novina s funkcijama. Tijekom rada mogu se pojaviti pitanja o korištenju dodatnih mogućnosti za formiranje primarne dokumentacije pomoću različitih izračuna, izvješća, analiza, tablica i procjena. Dok obavljate složene zadatke, vidjet ćete da ste pronašli program koji je pravi za vaše poslovanje, što podiže ljestvicu produktivnosti za vaše kolege. Program podsjetnika prvo će kreirati niz dnevnih radnih procesa koje će djelatnici početi učinkovito i kvalitetno obavljati u programu ispisom na printeru. Ekskluzivni program USU Software, zbog automatskog generiranja cirkulacije dokumenata, neće dopustiti pojavu mehaničkih grešaka ili netočnosti, stoga ćete moći izraditi dokumente u skladu sa svim zahtjevima direktora tvrtke. Specijalizirani program podsjetnika pomaže vam da završite bilo koji od vaših dnevnih radnih procesa za unos dokumentacije vožnje u bazu podataka, kao i izradu izlaznih dokumenata za kupce. Ovaj program ima fleksibilnu i lojalnu politiku cijena za kupce s niskim financijskim mogućnostima. Program podsjetnika računovodstvenog odjela pomoći će u izračunu mjesečnog obračuna naknade uz dopunu platne liste zaposlenika tvrtke. Podsjetnik na oznake u biltenu za zaposlenike postaje automatski način pomoći u označavanju broja odrađenih sati po danu. Zaposlenici tvrtke komuniciraju jedni s drugima, imajući priliku primati informacije koje su kolege unijeli u načinu vizualizacije. Provjerena i jedinstvena USU Software baza podataka iznenađuje svakog kupca svojim jednostavnim i intuitivnim sučeljem, koje se po potrebi može nadopunjavati, uzimajući u obzir vrstu specifičnosti tvrtke. Funkcije podsjetnika moći ćete dodati ili ukloniti aktiviranjem ili deaktiviranjem potvrdnih okvira na ploči ili traci izbornika, gdje je naznačen cijeli niz dostupnih funkcija. Program USU Software izvorno su osmislili naši vodeći tehnološki razvojni programi bez mjesečne pretplate. Kupnjom i instaliranjem softverskog programa USU na daljinu u svojoj tvrtki možete postaviti sve potrebne podsjetnike za različite tijekove rada.

U programu ćete, u procesu rada, postupno moći stvoriti vlastitu osobnu bazu kontakata s individualnim podacima. Postojeća dugovanja kupaca prema vašoj tvrtki i vaša prema dobavljačima navedena su u potrebnim dokumentima.

Automatski će postaviti podsjetnik za izradu ugovora u najrazličitijim formatima i sadržajima programa, pojednostavljujući zadatak pravnika tvrtke. Nenovčana i novčana sredstva pod redovnom su kontrolom uprave društva uz pregled izvještaja i blagajničkih knjiga. U programu ćete moći sastaviti popis procesa potrebnih za provođenje podsjetnika prema redoslijedu koji su odredili vaši nadređeni.

Možete u potpunosti izračunati solventnost kupaca uz formiranje dokumentacije za identifikaciju korisnika ugovora. Kroz program se na najautomatskiji način mogu slati poruke koje podsjećaju na izvođenje radnih procesa. Automatski organizator pomaže kroz program obavijestiti korisnike s podsjetnikom o dovršetku zadataka. Probna demo verzija pomaže vam da sami naučite funkcionalnost putem jednostavnog i intuitivnog sučelja. Mobilna verzija programa olakšat će rad na bilo kojoj udaljenosti od glavnog izvora s automatskim preuzimanjem na mobilni telefon.

Priručnik razvijen za program omogućit će ravnateljima da unaprijede svoje vještine i sposobnosti za rad na novoj funkcionalnosti. Možete izvršiti plaćanja putem gradskih terminala s posebnom lokacijom u teritorijalnom području. Bit će moguće samostalno proučiti postojeće funkcionalnosti programa, koji ima fleksibilnu i vjernu konfiguraciju. Vozačima tvrtki možete dati posebne rasporede prijevoza koji imaju ugrađenu rutu duž granica grada. U programu možete raditi nakon važne osobne registracije s korisničkim imenom i lozinkom. Besplatno preuzmite probnu verziju USU softvera i uvjerite se sami koliko je učinkovit kada je u pitanju upravljanje tvrtkom!