Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za bazu klijenata

Program za bazu klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za bazu klijenata
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za bazu kupaca služi za kvalitetan rad i pružanje potrebnih informacija stručnjacima tijekom pružanja usluga ili robe. Automatizirani program baze kupaca omogućuje vam održavanje ažuriranih materijala za klijente i kupce u jednoj bazi podataka, prilagođavajući se prema potrebi. Postoji mnogo programa na tržištu, ali najbolji od najboljih je naš visokokvalitetni automatizirani USU softverski uslužni program. Pristupačna cijena, veliki izbor modula i alata, širok raspon funkcionalnosti, automatizacija i optimizacija radnog vremena izdvajaju naš program od sličnih ponuda. Održavanje baze klijenata bit će najbolja opcija s USU-om, uzimajući u obzir ne samo registraciju osobnih i kontakt podataka, već i unos planiranih događaja, računovodstvo i kontrolu nad različitim operacijama. Moduli se odabiru pojedinačno za tvrtku, uzimajući u obzir područje djelovanja, broj zaposlenika, osobne želje itd. Kupci su izvor prihoda u svakoj organizaciji, stoga je održavanje baze kupaca u jedinstvenoj bazi podataka nužnost zbog današnjeg vremena.

Naš program je višekorisnički, savršen u svakom pogledu. Pristup je dostupan svakom zaposleniku osobno, ali u isto vrijeme i s drugim stručnjacima, objedinjujući sve odjele i podružnice, pojednostavljujući njihovo upravljanje i kontrolu. Održavanje jedinstvene informacijske baze pojednostavljuje rad svih odjela, imajući pristup svakom zaposleniku, uzimajući u obzir njihovo osobno pravo pristupa određenim materijalima i dokumentaciji. Ova vrsta zaštite osigurava visok stupanj pouzdanosti i dugotrajnu pohranu, posebice kod sigurnosnog kopiranja svih podataka na udaljeni poslužitelj. Moguće je automatski umetnuti informacije u bazu kupaca svakog kupca, počevši od početnog prihvaćanja ili kupnje robe do podataka za kontakt, povijesti odnosa, međusobnih ugovora itd. Osim toga, moguće je distribuirati informacije porukama korisnicima u bazi korisnika, obavještavajući ih s privitkom dokumentacije putem mobitela i e-maila, primajući povratne informacije i izvješća o tijeku dostave pisama. Program automatski generira analitičku bazu i statistička izvješća, prikladno spremajući podatke u dnevnike, baze podataka i izvješća, grupirajući i klasificirajući informacije prema odobrenim kriterijima. Korisnici mogu brzo pronaći osnovne informacije koje su im potrebne pomoću ugrađene elektroničke kontekstualne tražilice, optimizirajući svoje radno vrijeme. Namirenje kupaca provodi se brzo i učinkovito, korištenjem terminala za plaćanje, internetskih prijenosa i drugih modernih sustava, unosom podataka izravno u bazu kupaca. Osim toga, osnovni program može raditi s različitim uređajima i aplikacijama, automatizirajući poslovne procese i povećavajući status tvrtke. Možete se posavjetovati s našim stručnjacima o radu programa, kao i otići na našu web stranicu i pročitati recenzije kupaca, upoznati se s modulima i mogućnostima uslužnog programa i instalirati demo verziju. Radujemo se vašem upitu i veselimo se produktivnom i dugoročnom radu. Program razvojnog tima USU Software za stvaranje jedinstvene korisničke baze potpuno je automatiziran i zahtijeva minimalno sudjelovanje njegovih zaposlenika, čime se povećava kvaliteta i smanjuje vrijeme potrebno za dovršetak određenih aktivnosti. U programu za automatsko upravljanje bazom kupaca moguće je učinkovito i kontinuirano pratiti i korigirati odnos između zaposlenika i kupaca. Pronalaženje potrebnih zapisa dostupno je u apsolutno bilo kojoj kategoriji prema kriterijima, upisivanjem u okvir za kontekstualno pretraživanje, optimizacijom rasporeda rada i fizičke snage korisnika. Zapošljavanje i registracija materijala postaje ugodan proces, koliko god se smiješno činio, jer sada možete jednostavno koristiti materijale iz bilo koje vrste dokumenta, brzo i učinkovito ih prenositi. Automatiziranje izvršenja i arhiviranja jedinstvene baze kupaca za računovodstvo kupaca omogućuje unos ne samo podataka za kontakt, već i podataka o recenzijama, odnosima, međusobnim dogovorima, recenzijama i tako dalje.

Istaknute su informacije koje se najčešće pojavljuju. Sve procese kontrolira program, stoga se u slučaju pogrešaka ili upitnih situacija sve automatski ispravlja i daje voditelju potpune informacije o izvješćivanju. Prava pristupa u programu ne samo da se prate i bilježe, već se i dijele po radnim aktivnostima. Program je dostupan za prilagodbu prema vašim željama pomoću potrebnih konfiguracijskih parametara. Slanje masovnih ili osobnih poruka u obliku SMS-a ili e-pošte pomaže u izgradnji lojalnosti korisnika pružanjem ažuriranih informacija, slanjem dokumenata i izvješća u aplikaciji itd. Svi podaci automatski ulaze u jedinstvenu informacijsku bazu, pružajući korisnicima potpune podatke. Moguće je konsolidirati sve odjele i podružnice organizacije, uvidjeti bazu kupaca za pogodnost svih zaposlenika, vidjeti njihovu radnu aktivnost, radno opterećenje i razvoj. Dostupan je za održavanje upravljanja, računovodstva i kontrole na daljinu, prikaz svih očitanja zaposlenika na zajedničkom panelu, analizu vremena ulaska i izlaska na posao, usporedbu očitanja za rad s podacima o kupcima itd. U programu može raditi neograničen broj korisnika, svaki put dajući svoje osobne podatke za identifikaciju osobe i pružanje određene vrste mogućnosti. Automatsko generiranje dokumenata i izvješća. Prisutnost predložaka i uzoraka lako je dodati preuzimanjem s Interneta. Planirani zadaci registrirani su i prikazani u rasporedu zadataka. Podsjetnici na planirane događaje provode se putem skočnih poruka. Pojava programa u potpunosti zadovoljava zahtjeve svakog zaposlenika. Demo verzija programa za održavanje baze kupaca dostupna je besplatno na našoj službenoj web stranici.