Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za upravljanje bazom klijenata

Program za upravljanje bazom klijenata • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za upravljanje bazom klijenata
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za održavanje portfelja klijenata je moderan i jedinstven uređaj našeg vremena, koristan u pripremi raznih složenih dokumenata, izvješća, izračuna, analiza i procjena. U programu USU Software možete, ako je potrebno, generirati upravljačke informacije za isporuku fiskalnih i statističkih izvješća, učitavajući ih u obliku izjava na zakonodavnu web stranicu. Program ćete moći primijeniti za vođenje baze podataka s kupcima uz postojeću multifunkcionalnost i implementiranu automatizaciju procesa rada. Da biste zadržali bilo kojeg kupca u USU bazi podataka, morat ćete dodati potrebne podatke o kupcu uz uvođenje bankovnih podataka, a također se uzimaju u obzir adrese e-pošte i telefonski brojevi.

Ako je potrebno izraditi izvješće, tada se bez unosa podataka u program može smatrati nevažećim, jer u ovom slučaju bankovni podaci pravne osobe čine glavnu komponentu bilo koje izjave. Naši vrhunski stručnjaci osmislili su program USU Software, s fleksibilnom cjenovnom politikom, koji je pravi spas za tvrtke slabe financijske sposobnosti. Korisnička baza USU Software-a, okupljena najsuvremenijim i najinovativnijim tehnologijama, pomaže učinkovito i učinkovito nositi se s potrebom održavanja primarne dokumentacije, raznih izvješća, složenih izračuna, analiza i procjena. Vrlo popularan program za održavanje baze podataka kupaca pomaže korisnicima da odaberu program upravljanja za svoje aktivnosti, proučavajući komentare koje su kupci ostavili na našoj službenoj web stranici. Svaka baza kupaca postupno se nadopunjuje pojavom novih dobavljača i kupaca, stvarajući maksimalne mogućnosti upravljanja za formiranje tijeka dokumenata. S bazom korisnika s ostalim podacima unesenim u aplikaciju USU Software, postat ćete način kopiranja podataka na odabrano sigurno mjesto. Ako je potrebno, mnogi kupci mogu, prema recenzijama, utvrditi koliko je aplikacija prikladna za njihove radne aktivnosti, a također i izvršiti kupnju. Svaki komentar ostavljen na e-poštu naše tvrtke značajno će potaknuti mišljenje kupaca koji žele ozbiljno razmotriti aplikaciju za upravljanje svojim poslovanjem.

Aplikacija za vođenje pregleda korisničke baze sposobna je zadovoljiti sve potrebe svojih kupaca te će postupno postati nezaobilazna desna ruka tvrtke u vidu upravljačke aplikacije USU Software. Upravljački podaci uneseni u upravljanje bazom podataka o klijentima USU Softwarea mogu se smatrati potpunima ako se u program obavezno unesu osim podataka za kontakt i bankovni podaci pravnih osoba. Uvijek imate pristup bazi kupaca za uređivanje unesenih podataka u slučaju promjene podataka ili podataka o adresi. Program za održavanje korisničke baze s podsjetnikom pomaže u izradi nekoliko primarnih dokumenata, po potrebi primijeniti reviziju programa. Svojim ćete vještinama moći razumjeti kako program radi i koje su njegove značajke najproduktivnije i najučinkovitije. Možda ćete imati niz složenih problema upravljanja oko održavanja vaše korisničke baze, o kojima uvijek možete razgovarati s našim vodećim tehničkim stručnjacima. S vremenom ćete nam reći koliko ste pronašli provjerenog i pouzdanog pomoćnika u formiranju primarnih dokumenata u vidu aplikacije USU Software. Kupnjom i implementacijom USU Software aplikacije u Vašem poduzeću, imat ćete vlastitu individualnu bazu korisnika s različitim podacima o pravnim osobama u obavljanju njihove djelatnosti.

U aplikaciji postupno postaje osobni plan baze korisnika s pravnim podacima unesenim za upravljanje dokumentima. Za obveze i potraživanja automatski ćete izraditi dokumentaciju u obliku akata međusobnog poravnanja obračuna. Program izrađuje ugovore različitih formata i sadržaja za glavne i sporedne radne aktivnosti. Moguće je prenijeti dokumente o tekućem računu i novčanom tijeku s informacijama direktorima za provođenje analize razvoja poduzeća. U programu možete izgraditi bazu kupaca za produktivan tijek rada s puno povratnih informacija korisnika. Prema profitabilnosti kupaca, bit će moguće izraditi posebna izvješća i izračune za dobivanje informacija o produktivnim ljudima s ocjenama u mreži. Nekoliko vaših poruka bit će poslano kupcima o izgledima za stvaranje korisničke baze za dokumentaciju s upravljanjem primljenim recenzijama. Postojeći auto messenger počet će brzo obavještavati korisnike o održavanju korisničkog sustava s revizijama.

Dostupni program obuke upoznaje vas s funkcionalnošću klijentske platforme s recenzijama, a također će vam pomoći da napravite pravi izbor. Mobilni program pomaže vam u stvaranju dokumentacije s inozemnim revizijama, kao i u tijeku rada. Kako bi pojednostavio upravljanje, program stvara posebne rasporede za prijevoz robe unutar gradskih granica za vozače. Morate koristiti primljeno korisničko ime i zaporku za svakodnevnu prijavu u sustav kako biste mogli početi s upravljanjem dokumentacijom.

Moći ćete izvršiti prijenos novca pomoću terminala koji se nalazi na različitim brojevima u gradu. Ako ste neko vrijeme neaktivni, program će blokirati pristup sustavu. Također će biti moguće pridonijeti brzom skupu dokumenata u programu unosom podataka u tražilicu.