Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo klijenata besplatno

Program za računovodstvo klijenata besplatno • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo klijenata besplatno
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kada se voditelj bilo koje organizacije suoči s problemom održavanja korisničke baze, fragmentiranošću podataka, nedostatkom mehanizma za dopunjavanje i unos podataka ažuriranih od strane podređenih, prvo na što pomisli je automatizacija, a time i broj Povećao se broj internetskih zahtjeva za programom besplatne registracije kupaca. Mnogima se čini da su takve aplikacije nešto jednostavno i da nema smisla financijski ulagati, ali to mišljenje postoji točno do trenutka kada se suoče sa stvarnošću, nemojte isprobavati nekoliko od ovih opcija. Što se može naći u besplatnom programu? Programeri mogu u besplatnom formatu izložiti one verzije programa koje više nisu funkcionalne prema modernim standardima, moralno su zastarjele, au nekim slučajevima ovo je samo demo verzija, koja je vrlo korisna, ali samo za preliminarno upoznavanje, tako da još uvijek imate kupiti licencu. U izradi programa sudjeluje tim stručnjaka, primjenjuju se tehnologije i taj posao ne može biti poklon.

Ali mit da su plaćene platforme preskupe odavno je raspršen, sada je lako pronaći rješenje u bilo kojem cjenovnom rangu, jer je potražnja za elektroničkim računovodstvom stvorila mnogo ponuda. Postoje i gotovi sustavi, s određenim skupom alata i strukturom izbornika, i fleksibilni u postavkama, što je posebno zgodno u prisutnosti niza poslovnih značajki, zahtjeva za održavanje baza podataka kupaca. S naše strane, želimo se upoznati s našim razvojem - USU Software, koji može zadovoljiti potrebe svakog kupca, što dovodi do automatizacije u gotovo svim granama djelatnosti. Budući da je svaka tvrtka jedinstvena, nema smisla nuditi besplatno rješenje; puno više učinka može se postići individualnim pristupom. Na temelju zahtjeva formira se skup alata za rad s klijentima, tokovi računovodstvenih informacija i katalozi za te svrhe, konfiguriraju se odgovarajući algoritmi. Uzimajući u obzir program, svaki zaposlenik koji prolazi preliminarnu obuku od strane stručnjaka njime slobodno upravlja, bilo iskustvom ili znanjem.

U našoj aplikaciji već od prvih dana možete početi aktivno koristiti funkcije, prevesti tijek dokumenata u elektronički format, prethodno prenijevši podatke, dokumentaciju uvozom. Sustav kontrolira ulazne podatke, obrađuje ih prema konfiguriranim mehanizmima i osigurava pouzdanu pohranu u kataloge. Predviđeno je stvaranje jedinstvene računovodstvene baze podataka za sve odjele i ispostave, ali istovremeno postoji diferencijacija prava pristupa korisnika, temeljena na profesionalnim odgovornostima. Za svakog klijenta formira se posebna kartica koja sadrži ne samo standardizirane podatke, već i cjelokupnu povijest dopisivanja, poziva, sastanaka, transakcija, s prilozima slika, dokumentacije, ugovora. Ovakav računovodstveni pristup pomaže u konsolidaciji podataka o radu i nastavku suradnje s klijentom čak i kad se promijeni osoblje. Iako program ne distribuiramo besplatno računovodstvenim klijentima, predlažemo da isprobate neke opcije prilikom korištenja probne verzije. To će pomoći da se osigura da je razvoj jednostavan za korištenje, a dane funkcije su nezamjenjive za organiziranje reda pri radu s podacima.

USU softver može automatizirati ne samo najrazličitija područja aktivnosti, već također odražava druge nijanse i razmjere u sučelju. Prije predlaganja konačne verzije aplikacije provodi se preliminarna studija unutarnje strukture poslovanja. Razrada računovodstvenog projekta počinje nakon odobrenja svih detalja tehničkog rada, gdje se definiraju alati za buduću konfiguraciju. Mi se brinemo za implementaciju, prilagodbu algoritama, predložaka i formula, kao i obuku osoblja, a vama je potreban samo pristup računalima i malo vremena. Da biste postali aktivni korisnik platforme, nije potrebna duga obuka, iskustvo ili profesionalne vještine, sve je vrlo jednostavno.

Intuitivno jednostavan izbornik programa sastoji se od samo tri funkcionalna bloka koji su odgovorni za različite zadatke, ali mogu slobodno komunicirati jedni s drugima. Kako bi se olakšalo besplatno vođenje liste kupaca, kreira se jedinstvena baza podataka u kojoj se pomoću predložaka određuje postupak dodavanja novih stavki. Programsko računovodstvo preuzima kontrolu nad radnjama osoblja, tako da uvijek možete utvrditi tko je napravio nove evidencije. Pojedinačno dizajnirani uzorci ili besplatni uzorci preuzeti s interneta mogu se koristiti za dovršavanje potrebne dokumentacije. Integracija s telefonijom organizacije omogućuje prikaz korisničkih kartica na ekranu, ubrzavajući i poboljšavajući kvalitetu upita. Program nudi nekoliko mehanizama za zaštitu od neovlaštenog uplitanja, uključujući potrebu za unosom lozinke za ulazak. Povećanje učinkovitosti komunikacije s potrošačima omogućuje selektivno masovno slanje putem e-pošte, besplatnog SMS-a ili putem instant messengera. Voditelj mora biti sposoban upravljati pravima zaposlenika na pristup informacijama i opcijama, vodeći se trenutnim poslovnim ciljevima. Moguće je proširiti računovodstvenu funkcionalnost, kreirati jedinstvene alate i nakon dugog vremena od početka rada. Prije donošenja konačne odluke o automatizaciji, preporučujemo da proučite povratne informacije naših brojnih kupaca.