Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu proizvodnje u ljekarni

Program za kontrolu proizvodnje u ljekarni • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu proizvodnje u ljekarni
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole ljekarničke proizvodnje pomaže zaposlenicima u praćenju pridržavanja svih utvrđenih zdravstvenih i sigurnosnih standarda. U medicinskim ustanovama i njihovim strukturnim odjelima ovaj aspekt je najvažniji i najznačajniji, budući da je u tim organizacijama osoblje odgovorno za život i zdravlje ljudi. Stoga je potrebno pridržavati se idealnih uvjeta čistoće i drugih sanitarnih standarda utvrđenih zakonom u objektima i proizvodnim područjima. Poseban računalni program za kontrolu proizvodnje u ljekarni može biti izvrstan pomoćnik u rješavanju ovih problema. Automatizirani program besprijekorno obrađuje sve vrste narudžbi, čime rasterećuje osoblje.

Među prilično velikim asortimanom raznih modernih programa, preporučujemo da obratite pažnju na razvoj naših vodećih stručnjaka - USU softverski sustav. Ovaj računalni program savršen je za svaku organizaciju. Farmacija nije iznimka. Aplikacija je prilično jednostavna i laka za naučiti. Prosječan korisnik računala to može podnijeti. Svaki zaposlenik ljekarne može savršeno savladati program u roku od nekoliko dana. Unatoč nemogućoj jednostavnosti, program ima širok raspon funkcija i opcija. Program je svestran i sposoban paralelno izvoditi nekoliko zadanih operacija, što štedi mnogo radnog vremena. Treba napomenuti da program uvijek obrađuje narudžbe 100% točno i ispravno. Kontrola proizvodnje jedna je od izravnih odgovornosti našeg sustava. U elektroničkoj bazi podataka strogo su propisani određeni standardi kojih se ustanova mora pridržavati. Program redovito procjenjuje položaj organizacije u odnosu na propisane smjernice i osigurava da se održava stroga usklađenost. Osim toga, posebnim programom kontrole proizvodnje u ljekarni redovito se vrši inventura i analiza skladišta ljekarne. Korisnici uvijek znaju o kvalitativnom i kvantitativnom sastavu lijekova dostupnih u ljekarni. Korisniku su dostupne detaljne informacije o sastavu svakog lijeka, njegovom dobavljaču, roku valjanosti lijeka, kao i indikacije za primjenu i raspored. Posebno je zgodno što su sve informacije sadržane u jednom mediju. Trebate samo unijeti ključne riječi za materijal koji tražite u traku za pretraživanje kako biste u roku od nekoliko sekundi dobili sažetke detaljnih informacija na zaslonu monitora. Ušteda vremena i truda pozitivno utječe na razvoj i rad vaše farmaceutske organizacije.

Radi praktičnosti korisnika, naši programeri stvorili su posebnu besplatnu probnu verziju programa, koja savršeno prikazuje dodatne mogućnosti programa, njegov funkcionalni skup, a također vam omogućuje da se upoznate s načelima rada razvoja. Već nekoliko dana nakon početka aktivnog korištenja sustava primijetit ćete osjetne promjene u radu vaše farmaceutske tvrtke. Jamčimo da će vas rezultati ugodno iznenaditi.

Korištenje našeg novog programa kontrole proizvodnje u ljekarnama je lako i jednostavno. Svaki zaposlenik to može savladati, po mogućnosti u samo nekoliko dana. Naš program kontrole proizvodnje u ljekarni kontrolira pojedine strukturne dijelove ljekarne i cjelokupnu organizaciju, što će omogućiti potpuniju analizu i ocjenu poduzeća. Program za kontrolu proizvodnje razlikuje se od USU softvera po svojim skromnim parametrima sustava, koji vam omogućuju jednostavno preuzimanje i instaliranje programa na bilo koji računalni uređaj. Proizvodni program ljekarne automatski generira i šalje menadžmentu razne izvještaje i druge dokumente, čime zaposlenicima štedi puno vremena i truda. Treba napomenuti da ljekarnički program samostalno izrađuje dokumentaciju na strogo utvrđenom standardnom projektu. Korisnici uvijek mogu preuzeti novi predložak za izradu dokumenata i izvješća, čega se naš program aktivno pridržava u budućem radu.

Program razvijen za kontrolu proizvodnje u ljekarni omogućuje rješavanje važnih problema povezanih s radom na daljinu. Sve što trebate učiniti je pridružiti se mreži kako biste riješili sve industrijske sporove dok ste kod kuće. Računalna aplikacija USU Software za kontrolu proizvodnje razlikuje se od ostalih sustava po tome što svojim korisnicima ne naplaćuje mjesečnu pretplatu. Samo platite kupnju instalacijom programa. Program kontrole ljekarne provodi kompletno početno računovodstvo, automatski unoseći izmjene u jedinstvenu digitalnu bazu podataka. Kontrola sustava strogo prati poštuju li se u organizaciji svi utvrđeni zdravstveni standardi. Računalni program kontrole proizvodnje redovito provodi inventuru ljekarne, prati stanje lijekova u skladištu ljekarne – kako kvantitativno tako i kvalitativno. Osim toga, saznat ćete o roku trajanja svakog od lijekova i indikacijama za uporabu, te indikaciji ovog ili onog lijeka. Program automatski provodi kompletnu analizu tržišta, odabirući najpouzdanije dobavljače za vašu ustanovu. Korisnici rade samo s najboljim tvrtkama. Aplikacija za kontrolu ljekarničke proizvodnje pomaže u kreiranju novog rasporeda rada za osoblje, primjenom individualiziranog pristupa svakom zaposleniku. Kao rezultat, ovo stvara najproduktivniji i najučinkovitiji raspored rada. USU Software pomno prati aktivnosti osoblja ljekarne tijekom mjeseca. U konačnici, to omogućuje pravednu i zasluženu naknadu svim djelatnicima ljekarne.

USU Software pravi je korak za aktivan razvoj vašeg ljekarničkog poslovanja. Na pozitivne promjene neće se dugo čekati. Ne vjeruj mi? Koristite probnu verziju programa i uvjerite se da su naše riječi sada točne!