Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za veterinarsku apoteku

Program za veterinarsku apoteku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za veterinarsku apoteku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poseban automatizirani program za veterinarsku ljekarnu ustrojava i raspoređuje potrebne radne informacije po određenom redoslijedu, što pomaže u organizaciji i prilagodbi procesa rada, dovođenju reda u ustanovu i uvelike optimizira radni dan. Lijekovi koji se čuvaju u ljekarni (i klasičnoj i veterinarskoj) zahtijevaju individualan pristup. Teško je zapamtiti detaljne podatke o svakom od lijekova: u kojim slučajevima je propisan, sastav lijeka, proizvođač, cijena. Kada klijent posjeti ljekarničku organizaciju, zaposlenik treba što brže i detaljnije odgovoriti na pitanje koje ga zanima. U takvim slučajevima odličan pomoćnik može biti poseban računalni program koji se koristi u farmaciji. Zaposlenik ljekarne treba samo unijeti ključne riječi željene fraze, naziv lijeka ili druge podatke o njemu, kako računalo odmah, u nekoliko sekundi, prikazuje detaljne podatke o traženom zahtjevu. Sigurno znate postoji li takav lijek u veterinarskom skladištu, koje su njegove indikacije za upotrebu i lako možete odgovoriti na sva pitanja posjetitelja.

Međutim, vrijedi zapamtiti da bi program veterinarske ljekarne trebao biti idealan za vašu tvrtku. Danas je vrlo lako pronaći proizvod ne tako visoke kvalitete na koji programeri nisu obratili dovoljno pozornosti. Program često ne radi i stalno zahtijeva ispravke. Širok izbor sustava na tržištu uopće ne znači njihovu jednostavnost i lakoću. Da, nitko od menadžera ne želi ponovno trošiti sredstva tvrtke na proizvod niske kvalitete. Pa kako se nositi s ovom situacijom? Kako ne pogriješiti u odabiru?

Predlažemo Vam korištenje naših usluga i kupnju USU Software sustava koji postaje Vaš vjerni prijatelj i pouzdani drug u svim radnim odnosima. Korisnici mogu u kratkom vremenu donositi važne odluke, optimizirati rad farmaceutske organizacije i uspješno je razvijati. Veterinarski program koji se koristi u ljekarni mora djelovati jasno, redovito i jednoobrazno. Naši programeri stvorili su doista jedinstven i visokokvalitetan proizvod koji vas s vremena na vrijeme oduševljava pozitivnim rezultatima. Naši stručnjaci primjenjuju individualni pristup svakom klijentu, prilagođavajući aplikaciju kako vam najviše odgovara. Postavke i parametri prilagođeni su za svakog klijenta, što jamči praktično i udobno korištenje programa. O iznimnoj kvaliteti našeg ljekarničkog programa svjedoče brojne recenzije sretnih i zadovoljnih kupaca koje možete pažljivo pročitati na našoj službenoj stranici. USU Software je mali priručnik koji je stručnjaku uvijek pri ruci. Pohranjuje samo nove i relevantne informacije koje se redovito ažuriraju. Veterinarski softver značajno poboljšava kvalitetu usluga koje pruža farmaceutska tvrtka.

Program možete sami testirati na djelu. Za to smo na našoj službenoj web stranici objavili probnu verziju programa, čije je korištenje potpuno besplatno. Pomaže vam testirati ljekarničku aplikaciju na djelu, procijeniti i proučiti njezinu funkcionalnost te saznati više o opcijama i dodatnim značajkama. USU Software vas ne ostavlja ravnodušnim, vidjet ćete.

Veterinarsku ljekarnu pomno prati program koji odmah bilježi i najmanje promjene. Uvijek ćete biti svjesni događaja koji se događaju u organizaciji. Program je vrlo jednostavan i praktičan za korištenje. Ne morate imati duboko znanje o tehnologiji da biste je ovladali. To je razumljivo svakom korisniku. Program koji koristite ima najskromnije radne parametre koji vam omogućuju da ga lako instalirate na bilo koji računalni uređaj. Program farmacije prati i veterinarsko skladište, kontrolirajući dostupnost nekih lijekova. Program vet korisnicima ne naplaćuje mjesečnu pretplatu. Ovo je jedna od njegovih glavnih razlika od ostalih analoga. Plaćate samo jednom, koristeći program neograničeno vrijeme. Program koji koristite prati financijski položaj veterinarske tvrtke, fiksirajući sve troškove i prihode, što omogućuje racionalno korištenje njezinih resursa.

Ako iznenada imate bilo kakvih pitanja u vezi s korištenim programom, naši stručnjaci uvijek će vam pružiti kvalificiranu pomoć i podršku, detaljno objašnjavajući sve točke. U ljekarničkom programu koristite strukture i sortirate podatke određenim redoslijedom, što značajno smanjuje vrijeme traženja određenih podataka. Veterinarski program redovito dostavlja menadžmentu sve potrebne izvještaje i druge dokumente odmah iu standardnom formatu, što štedi puno vremena. Softver prati stanje veterinarskog skladišta i pamti koje lijekove treba zamijeniti, koje kupiti, a koje potpuno izbaciti. Program podržava nekoliko različitih vrsta valuta odjednom, što je prilično praktično i praktično pri radu sa stranim tvrtkama. Aplikacija skenira i organizira svu dokumentaciju, stavljajući je u elektroničku pohranu. Program koji se koristi u veterinarskoj apoteci ima neograničenu bazu korisnika, koji podatke pohranjuje onoliko dugo koliko je potrebno. Jednostavno vam ne može 'ponestati prostora'. Softver veterinarske ljekarne radi u stvarnom vremenu, tako da se u svakom trenutku možete spojiti na mrežu i znati kako posluje.

USU Software je isplativa investicija koja jamči dobar razvoj Vaše tvrtke. Ugodni rezultati neće dugo čekati.