Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo lijekova

Program za računovodstvo lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo lijekova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Nudimo preuzimanje programa za računovodstvo lijekova s web stranice njegovog programera - u demo verziji sustava USU Software, koji se nalazi na usu.kz. Nemoguće je preuzeti sam program za računovodstvo lijekova, budući da je ovo program za automatizaciju i, kao i sav softver, zahtijeva instalaciju i konfiguraciju, što može pružiti samo programer koji poznaje sve nijanse programa. Računovodstvo lijekova je u modi u raznim medicinskim ustanovama, uključujući bolnicu, ljekarnu, medicinski centar, tako da je potražnja za programom prilično velika. Ako postoji mala potražnja, uvijek će biti puno ponuda za preuzimanje ovdje i sada. Autoritativno izjavljujemo da ne postoji način preuzimanja programa za automatizaciju računovodstva, već preuzmite njegovu demo verziju za svoje zdravlje.

Govor o zdravlju sasvim je primjeren ako govorimo o lijekovima, pa makar i samo o njima. Lijekovi imaju različite učinke, to su narkotici, otrovi, psihotropne tvari i manje agresivni lijekovi, stoga je njihovo učinkovito računovodstvo glavni zadatak programa. Budući da je u ovom slučaju zajamčena stroga računovodstvena kontrola nad lijekovima, njihov prolaz od osobe odgovorne za skladištenje do pacijenta, što jamči trajno zdravlje. Računovodstvo za lijekove uključuje postupke kroz koje prolaze od trenutka isporuke, uključujući prijemnu kontrolu, organizaciju skladištenja, prijenos za prodaju. Program koji predlažemo za preuzimanje uključuje sve korake ovog kretanja lijekova, a samim tim i njihovo računovodstvo, samostalno obavlja sve računovodstvene postupke i oslobađa osoblje, dajući im više vremena za usklađivanje s planom proizvodnje.

Preuzimanjem programa za računovodstvo lijekova, zdravstvena ustanova dobiva učinkovit alat za kontrolu svih aktivnosti, uključujući zapošljavanje osoblja, vrijeme i kvalitetu izvršenja, organizaciju opskrbe, uvjete skladištenja, opskrbu bolesnika potrebnim lijekovima. Odvojeno preuzimanje, funkcionalno, takav alat je također nemoguće - kod automatizacije jedne aktivnosti, jedan proces automatski počinje održavati sljedeći, sve se nastavlja kontinuirano i bez zastoja dok god zdravstvena ustanova i program rade. Kako bi program lijekova funkcionirao, a rezultat njegova rada bio točan opis stvarnog stanja tekućih procesa, potrebne su mu informacije o svakoj operaciji koju provodi osoblje, dobivenim rezultatima, na temelju kojih donosi njegove presude.

Te je podatke nemoguće odnekud preuzeti – to su svjedočanstva o radu zaposlenika dobivena u obavljanju dužnosti, koja moraju biti objavljena u elektroničkim časopisima. Nitko od zaposlenika ne može preuzeti svjedočanstva svojih kolega – svatko od njih ima osobne obrasce za evidentiranje svog rada, budući da program za računovodstvo lijekova predviđa razdvajanje prava pristupa informacijama. To se postiže tako da se svima koji smiju raditi na automatiziranom sustavu dodjeljuju individualne prijave i lozinke koje ih štite, čime im se informacijski prostor ograničava na osobnu evidenciju i količinu servisnih podataka potrebnih za obavljanje poslova iz njihove nadležnosti. Stoga svjedočanstva drugih zaposlenika nisu dostupna – samo uprava ima pravo posjedovati sve informacije.

Također je nemoguće bilo što preuzeti iz programa na zaposlenika. Dakle, informacije o lijekovima, njihovoj dostupnosti, količini, dostupne su samo onima koji ih moraju imati u okviru svoje profesionalne djelatnosti i to u mjeri potrebnoj za kvalitetno obavljanje profesionalne djelatnosti. Zadatak programa je preuzeti očitanja korisnika iz osobnih obrazaca, razvrstati ih prema namjeni, obraditi i dati gotove pokazatelje koji karakteriziraju stanje radnih računovodstvenih procesa, trenutno stanje u bilo kojoj vrsti aktivnosti organizacije . Čim nova očitanja uđu u sustav, proces se ponavlja - preuzimanje, obrada, promjena indikatora i svih ostalih vrijednosti koje su s tim povezane.

Ali možete preuzeti informacije iz vanjskih izvora ako su potrebne za rad, na primjer, kada veliki broj lijekova stigne u skladište. Kako ne biste gubili vrijeme na ručni prijenos podataka, automatizirani sustav nudi funkciju uvoza - može preuzeti neograničenu količinu podataka iz bilo kojeg vanjskog elektroničkog dokumenta. U našem slučaju dobavljač fakturira, te raspoređuje prenesene iznose na za njih pripremljena mjesta, koja djelatnik unaprijed odredi prilikom određivanja rute prijenosa. Ušteda vremena jedna je od glavnih zadaća programa jer nudi nekoliko sličnih alata. Na primjer, funkcija izvoza, koja je suprotna uvozu, pomaže u postavljanju internog dokumenta, kao što je računovodstveno izvješće, za slanje kupcu, iako automatizirani sustav to može učiniti sam slanjem e-pošte, u slučaju kada je preuzimanje otkazano.

Program računovodstva lijekova redovito analizira sve vrste poslova, procjenjuje osoblje i potražnju za lijekovima. Program nudi jedinstvene elektroničke obrasce za rad, jedinstveno pravilo za unos podataka, iste upravljačke alate za uštedu vremena osoblja. Informacije su sistematizirane u različitim bazama podataka, sve u istom formatu - opći popis sudionika i panel markera za detalje o sudioniku na popisu. Interakcija između tima odvija se kroz pop-up poruke – interni komunikacijski format, klik na poruku vodi primatelja u raspravu. Interakcija s drugom ugovornom stranom odvija se putem elektroničke komunikacije, koja se koristi za slanje dokumenata, organiziranje reklamne i informativne korespondencije u bilo kojem mediju. Za organiziranje korespondencije nudi se skup tekstualnih predložaka, funkcija pravopisa i automatsko sastavljanje popisa primatelja prema određenim kriterijima, slanje SMS-a. Automatsko generiranje cjelokupnog postojećeg paketa dokumentacije oslobađa osoblje te obveze, dokumenti su spremni na vrijeme i zadovoljavaju sve zahtjeve popunjavanja. Funkcija automatskog dovršavanja odgovorna je za automatsko sastavljanje dokumentacije, koja slobodno radi sa svim podacima i obrascima uključenim za generiranje dokumentacije. Automatizacija kalkulacija oslobađa osoblje od njihovog održavanja - sustav samostalno izračunava troškove radova i usluga, dobit od prodaje svake stavke. Ako je organizacijom rada predviđeno plaćanje po komadu, ono se naplaćuje automatski, uzimajući u obzir količinu obavljenih poslova evidentiranih na osobnim obrascima.

Automatska analiza na kraju razdoblja prikazuje se u obliku nekoliko izvješća u obliku tablica, grafikona, dijagrama s vizualizacijom sudjelovanja pokazatelja u formiranju dobiti.

Kako biste brzo pronašli zamjenu za lijekove koji nedostaju, samo upišite naziv i dodajte riječ 'analogni' i odmah će se prikazati popis dostupnih lijekova i cijena. Automatizirani računovodstveni sustav omogućuje vođenje računovodstva lijekova po tabletama ako je pakiranje djeljivo kada pacijent ne treba potpuni obrazac lijekova. Zaposlenici mogu istovremeno raditi na bilo kojem dokumentu bez konflikta spremanja informacija - višekorisničko sučelje rješava problem jedinstvene prijave. Lijekovi su navedeni u nomenklaturnom retku zajedno s ostalim zalihama za poslovne aktivnosti i podijeljeni su u robne kategorije ili skupine.

Među automatski generiranom dokumentacijom - računovodstvom, računima, program se integrira i s elektroničkom opremom, uključujući čitače barkodova.