Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo lijekova

Program za računovodstvo lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo lijekova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za računovodstvo lijekova uvelike pojednostavljuje sposobnost ljekarnika da se snalazi u asortimanu farmaceutske tvrtke, budući da se čak ni najmanji štand ljekarne ne može usporediti u broju lijekova s asortimanom bilo kojeg drugog prodajnog mjesta.

U ljudskom tijelu odvijaju se različiti biokemijski procesi. U slučaju kvara u tijelu, počinjemo se razboljeti. Za vraćanje ispravnog tijeka svih biokemijskih procesa potrebni su lijekovi.

Broj lijekova je ogroman, popis farmakoloških skupina je impresivan. Lijekovi su podijeljeni u različite skupine, skupine su pak podijeljene u kategorije itd., osim toga, dodaci prehrani i razni medicinski proizvodi prodaju se u ljekarni.

Kao što je gore navedeno, program računovodstva lijekova uvelike pojednostavljuje rad zaposlenika ljekarne. Ovaj računovodstveni program razvili su vodeći stručnjaci za softverski sustav USU za optimizaciju računovodstva lijekova i medicinskih proizvoda u ljekarni. Za izradu ovog univerzalnog računovodstvenog programa primijenili smo sva suvremena softverska rješenja.

Proširenje baze podataka programa omogućuje stalno dodavanje novih imena u registar lijekova jer se tržište lijekova stalno ažurira. U slučaju promjene trgovačkog naziva lijeka, moguće je izvršiti te promjene bez dugotrajnog unosa u bazu podataka. Stara imena se mogu brisati, ali ovdje ih možete spremiti u arhivu i uvijek pronaći informacije koje su vam potrebne. Nazivi lijekova mogu se grupirati prema aktivnom principu, što omogućuje pacijentima ponuditi analoge umjesto nedostajućih lijekova. Računovodstveni program automatski prati sve lijekove u izlogu ljekarne iu skladištu. Uz pomoć isticanja u različitim bojama, program obavještava ljekarnika o rezultatima kvantitativnog računovodstva lijekova i medicinskih proizvoda. Svaki unos registracije može biti popraćen fotografijom proizvoda, što računovodstvo čini jasnijim i jednostavnijim. Broj upisa u očevidnik medicinskih proizvoda nije ograničen.

Pomoću programa za računovodstvo lijekova možete jednostavno i neograničeno analizirati kretanje svojih sredstava. Uostalom, plaćanje dobavljačima često se odvija bezgotovinskim plaćanjem, naš program to čini putem internetskog bankarstva. Dinamika novca u blagajni nije stvar programa USU Software, podatke ćete vidjeti na monitoru računala u obliku dijagrama, jasno. To vam omogućuje donošenje brzih marketinških odluka. Osim toga, program ima funkciju zahvaljujući kojoj pojednostavljujete svoj odnos s poreznom službom, porez se plaća u istoj internetskoj banci, a program šalje izvješća na web stranici porezne službe.

Računovodstveni program pruža mogućnost povezivanja skenera, printera, barkodova i računa. To uvelike olakšava rad farmaceuta na radnom mjestu. Program knjigovodstva lijekova uključuje vođenje elektroničkih dnevnika 'Narudžbe za ljekarnu', 'Rezultati prijemne kontrole u ljekarni', 'Predmetno kvantitativno knjigovodstvo u ljekarni'. Ovo je zakonski zahtjev. Osim toga, možete unijeti dodatne knjige koje smatrate potrebnima za svoju upotrebu. Program pomaže u proučavanju potražnje i ponude farmaceutskog tržišta za asortiman i cijene lijekova i medicinskih uređaja. Program za računovodstvo lijekova ima lijepo sučelje, izgled se može promijeniti u bilo kojem trenutku po vlastitom nahođenju. Kada pritisnete gumb 'Sučelje', imate pristup izboru tema koje vam odgovaraju iz niza predstavljenih tema. Po posebnoj cijeni moguće je postaviti videonadzor u ljekarni, čime možete unaprijed isključiti neugodne ekscese.

Korištenjem programa sustava USU Software smanjujete vrijeme potrebno za razumijevanje primljenih podataka. Postoji olakšavanje misaonog procesa za donošenje potrebnih odluka.

Automatizirani program za računovodstvo lijekova vrlo povoljno mijenja produktivnost zaposlenika, povećavajući prihode farmaceutske tvrtke. Računovodstveni sustav ljekarne optimizira sve dobivene podatke, ne propuštajući niti jedan detalj, čak ni na prvi pogled beznačajniji. Sve informacije o odnosima s dobavljačima ili kupcima pohranjuju se u programu onoliko dugo koliko smatrate prikladnim.

Osnovna verzija ima mnogo funkcija, imate pravo sami instalirati one koje smatrate važnima i potrebnima.

Program automatski radi razne analize i generira izvješće. Koristeći izvješća u svojim računovodstvenim odlukama, pozitivno razvijate svoje poslovanje. Ova izvješća pomažu u određivanju točnosti odluka o marketingu i oglašavanju. Moderan program, kao što i treba biti, obrađuje ogromne količine podataka u djeliću sekunde. Ovo značajno štedi vrijeme osoblja ljekarne. Konstantno se vodi potpuna statistika svih akcija, generiraju se grafički izvještaji koji olakšavaju rad upravitelja. Postoji funkcija 'Podsjetnik' koja vam omogućuje da nikada ništa ne zaboravite. To pridonosi kompetentnoj organizaciji farmaceutskog poslovanja. Probna verzija programa za praćenje lijekova omogućit će vam da iskusite sve prednosti poslovanja s USU Software.

Pridružite se prijateljskoj zajednici korisnika USU Software sustava i zajedno ćemo podići vaše poslovanje do nedostižnih visina.