Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za farmaceute

Program za farmaceute • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za farmaceute
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posao farmaceuta ne podrazumijeva jednostavnu trgovinu na malo, budući da lijekovi kao glavni proizvod imaju svoje nijanse, potrebno je zadovoljiti specifične zahtjeve. Ako postoji program za farmaceute, procesi su puno lakši. Uobičajena standardna platforma za automatizaciju komercijalnog poslovanja ne funkcionira u slučaju farmaceuta. Farmaceuti imaju funkcije koje pokrivaju raznoliku paletu artikala, a važno je pravilno rukovati dozama lijekova, pratiti rok trajanja i stanja zaliha u skladištu. To je povrh korisničke službe, koja očito oduzima puno vremena. Ako ranije nije bilo alternative poboljšanju i pojednostavljenju radnih zadataka, moderne tehnologije pružaju mnoge mogućnosti automatizacije, ostaje samo odabrati najprikladniji program za specifične zahtjeve. Tržište razvoja informacija je raznoliko, ali trebali biste se usredotočiti na pronalaženje platforme koja ima funkcionalnost specifičnu za ljekarne koja može pomoći ljekarnicima u njihovim svakodnevnim zadacima. Ali to nije sve, program treba biti jednostavan za korištenje i učenje čak i za neiskusnog korisnika osobnog računala, a cijena mora biti pristupačna i malim ljekarnama i velikim lancima. Naši stručnjaci razumiju potrebe poslovanja u području prodaje lijekova i uspjeli su izraditi program koji udovoljava navedenim zahtjevima - softverski sustav USU. Ima prilično fleksibilno sučelje, izbornik opcija osmišljen je do najsitnijih detalja, tako da novi korisnik može intuitivno razumjeti njegovu svrhu i nakon kratke obuke krenuti s poslom.

Program se sastoji od nekoliko modula od kojih je svaki zadužen za zasebne poslove pohrane i obrade podataka, aktivne prodaje i pripreme različite dokumentacije, analize i ispisa statistike. Na početku, nakon implementacije programa USU Software, popunjava se rubrika 'Reference', također se kreira baza podataka zaposlenika, dobavljača i kupaca. Formira se popis prodanih proizvoda s potrebnim podacima o proizvođačima, kategorijama lijekova, rokovima trajanja i dr. U budućnosti će farmaceuti moći koristiti elektroničku bazu podataka za brzo pretraživanje bilo koje informacije, jednostavnim unosom nekoliko znakova u odgovarajući redak. Zaseban dio posvećen je skladišnom radu, gdje ljekarnici mogu izdavati elektroničke fakture, označavati i ispisivati cjenike (ako su integrirani s printerom), evidentirati nove serije, pratiti serije i serije, rokove valjanosti, ispravno i brzo prenijeti u prodaju. Također, korištenjem funkcionalnosti ovog modula korisnici mogu jednostavno izračunati broj stanja i njihov obujam u financijskom smislu. Glavna pomoć u radu ljekarnika je modul za upravljanje prodajom, koji pomaže automatizirati sve procese, dokumentaciju i otpis lijekova sa skladišnog stanja. Dakle, korisnik može provjeriti datum isteka u programu USU Software, provjeriti opis i, ako je potrebno, pronaći analoge. U pravilu, na kraju izvještajnog razdoblja potrebno je podnijeti izvještaje o prodaji, ovo pitanje se rješava u nekoliko ključeva. Osim toga, farmaceuti mogu pomoću programskih algoritama utvrditi manjak određenih lijekova i izraditi narudžbu na temelju dobivenih informacija. Program ima alate za optimizaciju interakcije između točaka mreže ljekarni i dobavljača, praćenu analizom podataka o prodaji u kontekstu pojedinih lijekova. Sve postavke funkcionalnosti programa za farmaceute mogu se konfigurirati za specifične zadatke kupaca, uzimajući u obzir nijanse poslovanja.

Kroz naš razvoj, prikladno je održavati centraliziranu bazu podataka regulatornih, referentnih i računovodstvenih informacija. Ovakav način organizacije aktivnosti omogućuje konfiguraciju fleksibilnog modela za sve procese, s jedinstvenim središtem za donošenje važnih upravljačkih odluka. Algoritmi za razmjenu informacija u softverskom programu USU konfiguriraju se tijekom implementacije i naknadno se izvršavaju prema zadanom rasporedu. Kako biste pojednostavili postupak određivanja cijena, možete smisliti mehanizam izračuna, dijeleći formule prema skupini lijekova i cjenovnom segmentu. Za lijekove koji se izdaju na recept i povlaštene lijekove organiziran je poseban registar, što farmaceutu štedi puno vremena. Osim toga, možete konfigurirati kontrolu lijekova iz raznih razloga, kao što su uvjeti skladištenja, pojedinačni aktivni sastojci u sastavu, roba koja pripada obveznom asortimanu. Pitanje roka trajanja prije automatizacije bilo je prilično teško, ljekarnici su morali voditi evidenciju u bilježnicama, što je označavalo razdoblje skladištenja za sljedeću godinu. Taj je postupak uključivao sastavljanje liste i ručno rangiranje pristiglih pozicija, što, naravno, nije trajalo ni sat vremena. S našim programom možete zaboraviti na ove rutinske operacije, u svakom trenutku možete dobiti popis lijekova koje je potrebno prodati prije određenog vremena. Program automatski analizira stanja zaliha, izračunava potrebe za robom i promptno formira zahtjev za dobavljače. Korisnik samo treba provjeriti novi obrazac i poslati ga.

U ljekarnama je potrebno pravodobno čuvati i predočiti ateste za cjelokupni asortiman, kao potvrdu kvalitete kupcima koji sumnjaju ili inspekcijskim organima. U programu možete izraditi grafičku bazu certifikata. Farmaceuti više ne moraju tražiti kopiju pologa, jednostavno je ispisati traženi obrazac iz softverskog izbornika. Odabirom softverskog sustava USU kao glavnog alata za automatizaciju farmaceutskog poslovanja dobivate gotovu platformu sa snažnim funkcionalnostima za učinkovito upravljanje, poboljšanje kvalitete korisničke usluge, organiziranje pravovremene opskrbe svih točaka sa potrebnim volumenom asortimana imenovanja . Kao rezultat implementacije konfiguracije programa USU Software, prihodi će se povećati, troškovi će se smanjiti!

Program pomaže u stvaranju optimalnih uvjeta za održavanje potrebne količine skladišnih zaliha, obavještavajući korisnike o završetku određene pozicije, automatski formirajući zahtjev. U programu je moguće voditi računovodstvo, funkcije pomažu u nagodbama s dobavljačima, u obračunu plaća zaposlenika, u formiranju dokumentarnih izvješća.

Ljekarnici mogu uspostaviti brz, kvalitetan rad s posjetiteljima, povećavajući ukupnu razinu lojalnosti. Koristeći opcije aplikacije USU Software, možete jednostavno i jednostavno stvoriti jedinstveni informacijski prostor za produktivnu interakciju osoblja, upravljanje podružnicama i razmjenu dokumenata. Softverski program prati cijene robe i ne dopušta vam da prijeđete granice postavljene standardima pri određivanju troškova. Izgradite fleksibilan model za donošenje važnih upravljačkih odluka od strane uprave, centralizirajući računovodstvene i referentne informacije u elektroničkoj bazi podataka. Program radi u višekorisničkom načinu rada, što znači da svi korisnici mogu raditi istovremeno bez gubitka brzine internih operacija. Ljekarnici mogu koristiti metodu postotka u izračunu cijene lijekova unaprijed konfigurirajući parametre i vrijednosti.

Softverski program USU postavlja programe popusta, algoritme za pružanje bonusa i popusta.

Financijska analiza je pojednostavljena na minimum, kako bi se odredila dnevna dobit, međutim, kao i svaki drugi pokazatelj u nekoliko trenutaka, postavljanjem odgovarajućih parametara. Formiranje cjenika može se odvijati individualnim pristupom, uz podjelu kategorija, npr. za umirovljenike se koristi poseban dokument. Program može pratiti duplikate i ostatke, sprječavajući njihovo pojavljivanje u narudžbama za nabavu novih serija lijekova. Kontekstualno pretraživanje olakšava pronalaženje informacija, a rezultate je lako sortirati, filtrirati i grupirati. Konfiguracija programa ima fleksibilan sustav konfiguracije funkcionalnosti, prilagođavajući se potrebama određene organizacije. Farmaceuti će cijeniti mogućnost automatskog prikaza analitičkih izvješća uz minimalan utrošak vremena. Program može istovremeno obrađivati neograničenu količinu informacija, obavljati puno operacija, bez gubitka ukupne učinkovitosti. Naši stručnjaci mogu izraditi međunarodnu verziju aplikacije promjenom jezika izbornika i internih postavki.

Da biste saznali o drugim prednostima našeg razvoja, predlažemo da proučite prezentaciju ili pogledate video recenziju!