Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za apoteku

Program za apoteku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za apoteku
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kada trebate program za ljekarnu, trebate se obratiti stručnjacima USU Software System. Oni vam pružaju vrlo kvalitetan softverski program s punim značajkama, zahvaljujući kojem vaša tvrtka postaje neupitni lider, potiskujući glavne konkurente. Moći ćete biti ispred svih suparnika jer ljekarnički program koji su razvili naši stručnjaci nudi vam cijeli niz različitih korisnih alata, pomoću kojih je moguće provesti složenu optimizaciju proizvodnih procesa i izbjeći pogreške.

Brzo postižete značajne uspjehe, što znači da je vaša pozicija jaka i da vas se nitko od suparnika ne usuđuje izazvati. Uostalom, korisnici imaju koristan alat za prikupljanje informacija, koji im omogućuje visoku razinu znanja kako bi se mogli snalaziti u tržišnoj situaciji. Prilagodljiv dizajn pomaže vam da paralelno obavljate razne zadatke, što daje novi poticaj vašim proizvodnim procesima.

Vrhunski ljekarnički program koji smo izradili na temelju najnovije platforme pete generacije vrlo je dobar alat za marketing povezanih proizvoda ako ste orijentirani na usluge. U slučaju ljekarne, to može biti prodaja lijekova i drugih vrsta proizvoda, što je vrlo povoljno. Naravno, možete prodavati glavne i povezane proizvode. Sve ovisi o usmjerenju ustanove.

Pharmacy complex je prilagodljiva aplikacija prikladna ne samo za ljekarnu već i za bilo koju drugu sličnu vrstu poslovanja. Koristite napredni program za pokretanje raznih promocija ili popusta za kupce koji se prijave. Možete registrirati sve algoritme za izračune, a program će automatski izvršiti potreban niz radnji. U ljekarničkom programu možete postaviti postavke za vrste proizvoda koje kupci kupuju.

Korisnici su uvijek svjesni koje su pozicije najtraženije. Instalirajte ljekarnički softver i upravljajte opterećenjima podružnica. Štoviše, ovaj se proces provodi na temelju aktivnosti ljudi u određenom trenutku. Pomoću našeg automatiziranog kompleksa možete mjeriti sve potrebne statističke pokazatelje. Rad našeg ljekarničkog programa ne otežava, jer je ovaj proizvod vrlo jednostavan za naučiti. Možete odrediti početak procesa odljeva kupaca, ako postoji.

Program automatski prikuplja potrebne pokazatelje i pretvara ih u vizualni oblik. Za to koristimo najnovije grafikone ili tablice ugrađene u naš program. Oni nisu jedini alati za vizualizaciju koje su stručnjaci tvrtke USU Software integrirali u ovaj program. Ljekarnu možete voditi na najvišoj razini kvalitete, čemu pridonosi i napredni program. Moguće je čak implementirati opcije remarketinga, kada pomoću postojeće baze klijenata možete ponovno povezati ljude.

Farmacija je odlična ako koristite naš napredni ljekarnički program. Možete čak identificirati najbolje izvođače što je od velike pomoći. Pratite dinamiku rasta prodaje za svaki odjel ili podružnicu pomoću našeg programa. Korisnici mogu kontrolirati ljekarnu s najvišom razinom kvalitete, izbjegavajući kritične pogreške. Uostalom, program ne karakteriziraju slabosti tipične za ljudsku prirodu. Naš program radi vrlo brzo jer ima nevjerojatno visok potencijal optimizacije.

Zahvaljujući visokim performansama, možete obraditi veliku količinu tokova informacija bez gubljenja vremena.

Naš program vam pomaže izračunati bruto robu procjenom vaše stope povrata. Ovo je vrlo zgodno, jer je potrebno preraspodijeliti oslobođene rezerve za ulaganje u kupnju prihvatljivijih vrsta proizvoda. Rad s našim softverom za ljekarne daje vam priliku da brzo optimizirate svoje skladišne resurse. Poboljšanje učinkovitosti skladišnog procesa pozitivno utječe na troškove, što znači da možete smanjiti iznos novca koji odlazi na najam ili plaćanje poreznih obveza za rad skladišta. Preuzmite naš ljekarnički program kao besplatna demo izdanja. Demo verzija našeg programa je rješenje koje će vam omogućiti da istražite ponudu proizvoda na vlastitom iskustvu. Možete eksperimentirati s dizajnom i sučeljem aplikacije, istraživati skup funkcija, upoznati se sa skupom naredbi i izvršavati sve radnje potpuno besplatno.

Dalje, već imate ideju o tome što je naš ljekarnički program.

Treba napomenuti da probna verzija našeg programa nije rješenje koje poduzetnici koriste za stjecanje ekonomske koristi. Ovu vrstu programa distribuiramo u informativne svrhe, a ukoliko želite koristiti sve funkcionalnosti ovog programa, morate nas kontaktirati radi kupnje licencirane verzije. Možete kupiti osnovnu verziju našeg ljekarničkog programa ili obratiti pažnju na napredne opcije. Zbirni programski sustav USU posebno ne uključuje sve moguće opcije u programu za ljekarnu, koji se distribuira kao osnovna verzija. Podijelili smo funkcionalnost kako biste mogli kupiti program po najpovoljnijim cijenama. Nudimo mogućnost kupnje nekih dodatnih opcija jer vam to omogućuje da odaberete samo onaj skup opcija koji vam je potreban. Korisnik našeg ljekarničkog programa interakcijom s programskim sustavom USU može maksimalno uštedjeti financijska sredstva. Uvijek se pridržavamo vrlo demokratske politike, što znači da je interakcija s nama isplativija nego s konkurencijom. Teško da ćete na tržištu pronaći prihvatljiviji program za ljekarnu koji odgovara funkcionalnom sadržaju našeg kompleksa, a istovremeno je prilično jeftin. Instalirajte naše napredno programsko rješenje i ne bojte se akcija konkurenata.

Korištenjem ljekarničkog softvera naše tvrtke, vaše poslovanje će uvijek biti korak ispred glavnih konkurenata zbog visoke razine poznatosti. Dostupnost informativnih materijala nije jedina prednost koju dobivate korištenjem našeg ljekarničkog programa. I vi možete iskoristiti svoje resurse na najučinkovitiji način za pružanje pogodnosti koje trebate.