Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za lijekove

Program za lijekove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za lijekove
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za preuzimanje besplatnog računovodstvenog programa za lijekove preporučujemo da posjetite web stranicu usu.kz, gdje se nalazi demo verzija programa softverskog sustava USU. Program automatizira knjigovodstvo lijekova čime se povećava njegova učinkovitost te automatski prati lijekove i njihovo kretanje od trenutka kada stignu u skladište do prosljeđivanja izravnom potrošaču. U načelu, nemoguće je besplatno preuzeti takav program, budući da je program za automatizaciju vrlo skup proizvod, njegov trošak određen je funkcijama paketa i usluga koje samostalno obavljaju posao, uključujući računovodstvo lijekova. Ali programeri često nude preuzimanje besplatne demo verzije koja će omogućiti korisniku da procijeni buduće prednosti programa za automatizaciju računovodstva lijekova.

Preuzimanjem besplatnih demonstracija dobivate pristup funkcionalnosti programa, iako ograničenog broja operacija, ali u svakom slučaju, čak iu skraćenom formatu, program pokazuje svoje glavne mogućnosti u upravljanju lijekovima. Prvo, preuzimanjem demo programa (besplatno!), korisnici mogu uživati u prednostima odvojenog pristupa informacijama o uslugama i posljedičnim preferencijama. Svaki korisnik (zaposlenik) postaje osobno odgovoran za svoj rad u okviru svojih dužnosti, pri čemu su svi poslovi koje zaposlenik provodi evidentirani u elektroničkim dokumentima i samim time transparentni za menadžment, što je svima važno.

Mnogi lijekovi sadrže psihotropne tvari, jake otrove, narkotike i zahtijevaju posebnu registraciju u zdravstvenoj ustanovi u kojoj su primljeni. Računovodstveni program označava podatke korisnika njihovim osobnim prijavama kada se unose u elektroničke obrasce. Tako je u njemu uvijek vidljivo tko se od njih točno pozivao na lijekove prilikom izvođenja pojedine operacije i u kojoj fazi kretanja od trenutka poroda do pacijentice. Nakon preuzimanja besplatnog demo programa odmah znate da je vaša prva radnja dodijeliti individualnu zaštitu za prijavu i lozinku budućem korisniku, koje određuju opseg vaših kompetencija u automatiziranom sustavu slijedom odgovornosti i ovlasti. Očuvanje povjerljivosti podataka o uslugama, uključujući lijekove, odgovornost je programa, njegova sigurnost je zajamčena backupom, koji se provodi redovito i točno.

Preuzimanjem besplatnog demo programa korisnici mogu uživati u radu ugrađenog planera zadataka, čije odgovornosti uključuju pokretanje rada koji se automatski izvodi prema sastavljenom rasporedu. Na primjer, automatizirani sustav, koji se ne može besplatno preuzeti, samostalno priprema cijeli tijek rada. Prilično je opsežan u registraciji lijekova jer uključuje sve vrste obavijesti, uključujući one potrebne za regulatorna i računovodstvena tijela. Planer zadataka osigurava da je svaki dokument spreman do roka.

Preuzimanje gotovih dokumenata je jednostavno - za to program ima ugrađenu funkciju izvoza. Automatski pretvara dokument u bilo koji određeni format, ali u isto vrijeme čuva izvorni format vrijednosti. Za sastavljanje dokumentacije u program je uključen skup predložaka, ali ih je nemoguće preuzeti, pogotovo besplatno, budući da obrasce generira program koristeći format naveden u predlošcima. Osim toga, svi obrasci imaju potrebne podatke i logotip.

Čim lijekovi stignu u skladište, moraju se kapitalizirati - program sam radi fakturu, ali za to je potrebno naznačiti koji su lijekovi došli i u kojoj količini. Što ako ima previše predmeta? Koristite funkciju uvoza čija je zadaća prijenos neograničene količine podataka iz vanjskih elektroničkih dokumenata. Primjerice, račune dobavljača koje preuzima u djeliću sekunde i samostalno slaže sve iznose na mjesta koja su im određena. Ovu funkciju također ne možete preuzeti - ona je dio programa, s besplatnom demo verzijom za testiranje.

Automatizirani sustav sam vodi evidenciju o lijekovima, a potrebne su mu primarne i aktualne informacije od korisnika kako bi se formirali pokazatelji koji što točnije karakteriziraju procese rada. Dakle, zahtijeva od korisnika ispunjavanje osobnih elektroničkih obrazaca, a taj postupak nije besplatan - što je veći napredak zabilježen u dnevniku, to je veća mjesečna naknada po komadu. To tjera osoblje da aktivno vodi svoje radne dnevnike. Takav dnevnik također je nemoguće preuzeti, štoviše, dostupan je samo vlasniku i upravi, koji uspostavljaju svoju kontrolu nad istinitošću podataka.

U teoriji, kod automatiziranog sustava nema ništa besplatno - svaka radna operacija ima svoju vrijednost koja se dobiva izračunom koji uzima u obzir norme i standarde sektora navedene u informacijskoj i referentnoj bazi, koja se također ne može preuzeti besplatno čak iu besplatnoj demo verziji. Preporučujemo preuzimanje besplatnog programa za računovodstvo lijekova s web stranice usu.kz - i upoznajte se sa svim mogućnostima automatizacije lijekova.

Automatizirani program obavlja nekoliko vrsta računovodstva, uključujući financijsko, statističko, menadžersko, skladišno i osigurava njegovo održavanje u trenutnom vremenu.

Po primitku potvrde o prijenosu lijeka pacijentu, zadani iznos se automatski tereti sa skladišta - podaci o stanju gotovine uvijek se ažuriraju. Ukoliko neki artikl ponestane, odgovorne osobe to unaprijed obavještavaju uz narudžbu pri sljedećoj kupnji s obračunatom količinom. Akumulirana statistika omogućuje organiziranje kupnje na temelju obrta resursa u razdoblju, što vam omogućuje izbjegavanje troškova kupnje i skladištenje viška količina. Organizacija je uvijek pozorna na stanja gotovine u bilo kojoj gotovini i na bankovnim računima - program automatski generira evidenciju svih financijskih transakcija koje se na njima provode. Sažetak s analizom novčanih tokova omogućuje pronalaženje neproduktivnih troškova i procjenu izvedivosti pojedinih stavki troškova, proučavanje dinamike varijacija troškova. Integracija s digitalnom opremom omogućuje rad u sustavu zajedno s čitačem bar koda, terminalom za prikupljanje podataka, pisačem naljepnica, elektroničkom vagom. Integracija s digitalnom opremom poboljšava kvalitetu skladišnih operacija uključujući pronalaženje, izdavanje, označavanje zaliha, popis - vaši rezultati su spremljeni. Osim toga, integracija s digitalnom opremom omogućuje i rad s poreznim referentom, terminalom za elektroničko plaćanje, čime se poboljšava kvaliteta trgovačkog poslovanja, usluge. Automatizirani program (preuzimanje s usu.kz) radi na različitim jezicima - mogu se odabrati u postavkama, svaka jezična verzija ima svoje predloške za dokumente i tekstove. Osobni zapisi korisnika podliježu redovitom pregledu uprave radi procjene točnosti podataka - funkcija revizije, naglašavajući ažuriranja, ubrzava postupak.

Tijekom rada ljekarničke mreže formira se vlastita informacijska mreža koja omogućava pristup svim informacijama iz udaljenog odjela, a uvjet za rad je prisutnost Interneta.

Sustav jamči točnost izračunatih pokazatelja, pouzdanost informacija, brzinu njihove obrade, to je djelić sekunde, tako da govore u stvarnom vremenu.

Program promptno predlaže popis analoga lijekovima koji nedostaju, priznaje da izdavanje lijekova u dijelovima, ako je pakiranje djeljivo, ima funkciju odgođene potražnje. Ako govorimo o realizaciji, ljekarna dobiva izvješće o popustima za kupce s naznakom izgubljene koristi u ukupnom iznosu troškova, samih osoba i njihovu opravdanost.