Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za apoteke

Program za apoteke • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za apoteke
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za ljekarne koji je razvio tim USU Software uzima u obzir sve nijanse industrije. Program zadovoljava sve zahtjeve suvremene informatičke tehnologije. Program za ljekarne možete preuzeti potpuno besplatno u probnoj verziji na web stranici naše tvrtke.

Program profesionalnih ljekarni treba koristiti na najracionalniji način. Odaberete li naš sustav, nećete trebati nikakve posebne vještine da ga svladate. Ima vrlo jednostavno i user-friendly sučelje. Naš tim stručnjaka u potpunosti prati instalaciju programa i vrši održavanje uz detaljna objašnjenja svih problema. Također uvelike pojednostavljuje tijek rada. Program za traženje lijekova omogućuje vam brzo pronalaženje imena željenih proizvoda čak iu vrlo velikoj bazi podataka. Program farmacije možete preuzeti i na našim stranicama. Klikom na besplatni program za preuzimanje ljekarni dobit ćete demo verziju sustava.

Suvremeni ljekarnički program mora biti jednostavan i koncizan, sa širokim spektrom alata i visokim performansama, tek tada će sustav postati dobar pomoćnik u upravljanju poslovanjem. Računalni program ljekarne ima širok raspon funkcionalnosti. Program farmaceutskih analoga pomaže vam pronaći alternativne opcije proizvoda. Osim toga, program traženja lijekova u ljekarnama pomaže pronaći distributere potrebnih lijekova s najpovoljnijom cjenovnom politikom. Besplatni ljekarnički program omogućuje korisnicima da iskuse učinkovitost našeg softvera u praksi.

Farmaceutski programi čine tijek rada brzim i učinkovitim, podižući ljestvicu pružanja usluga i disciplinirajući radnike. Osim što je operativni alat, program za upravljanje ljekarničkom proizvodnjom usmjerava i sistematizira procese, što doprinosi uspjehu vaše tvrtke. Korisnici mogu preuzeti ljekarnički program na našoj web stranici, gdje se također nalaze sve informacije o našim razvojima, recenzije kupaca i kontakt podaci putem kojih nas ljudi mogu kontaktirati i postaviti pitanja koja ih zanimaju.

Automatizirani program za ljekarne značajno štedi vrijeme obrade.

Besplatni softver iz ljekarni ima funkciju automatskog popunjavanja, uklanjajući informacije iz imenika sustava, prethodno ispunjene. Aplikacija sprema cjelokupnu povijest rada svake narudžbe i kupca. Računalni program u ljekarnama prati vrijeme izvođenja zadataka. Program za traženje droga ima širok skup alata za rad s informacijskom bazom i praktičnim navigacijskim sustavom. Program Pharmacies pojednostavljuje tijek rada. Također ima višekorisnički način rada s različitim pravima pristupa među radnicima. Aplikacija za automatizaciju pruža obilje upravljanja dokumentima. Farmaceutski programi također mogu generirati interna izvješća prema zadanim kriterijima. Razvrstavanje i grupiranje podataka pomaže optimizirati obradu informacija. Aplikacija za traženje droga omogućuje vam pretvaranje podataka baze podataka u druge elektroničke formate, obrađujući čak i velike količine informacija. Program za pretraživanje ljekarni ima funkciju automatskog slanja putem SMS-a ili e-pošte. Njegovo jednostavno i praktično sučelje pojednostavljuje rad. Program Farmacy možete besplatno preuzeti s naše web stranice u probnoj opciji, dok punu verziju možete preuzeti kontaktiranjem putem broja ili e-maila.

Program automatizacije ljekarni pomaže poboljšanju poslovnih procesa.

Za pravne osobe koje imaju ljekarničke organizacije iznimno je važno voditi računa o ekonomskim rezultatima gospodarenja. Prikazani financijski rezultat uglavnom se koristi za potrebe poreznog računovodstva, osim toga, od velike je važnosti za potrebe unutarnje revizije. Bez pravilnog računovodstva financijskog rezultata nije moguće provoditi interna analitička istraživanja, planiranje i prognoziranje glavnih ekonomskih pokazatelja ljekarničkog lanca. Konačni financijski rezultat je povećanje ili smanjenje kapitala organizacije u procesu financijskih i gospodarskih aktivnosti izvještajnog razdoblja, koje se izražava u obliku ukupne dobiti ili gubitka. Dakle, povećanje ili smanjenje kapitalizacije određeno je omjerom prihoda i rashoda u izvještajnom razdoblju. Odnosno, ako su prihodi poduzeća veći od rashoda, financijski rezultat se iskazuje u obliku dobiti, u suprotnom, financijski rezultat se knjiži kao gubitak. Treba napomenuti da se, u svrhu pouzdanog računovodstvenog iskazivanja financijskog rezultata, posebna pozornost pridaje strukturiranju prihoda i rashoda gospodarskih subjekata. Rashodi organizacije u čijem su vlasništvu ljekarne također se dijele na rashode redovne djelatnosti i ostale rashode. Troškovi redovnog poslovanja ovih pravnih osoba povezani su s izradom ekstempore recepata, prodajom industrijski proizvedenih lijekova i provedbom povlaštenih odredbi za lijekove. Ostali rashodi ovih društava povezani su s troškovima distribucije prema vrsti djelatnosti, kao što je stvaranje ostalih prihoda. Prihodi od osnovne djelatnosti tvrtke krajnji su rezultat poslovnog ciklusa farmaceutskih tvrtki. Primanje sredstava od proizvođača s pravom proizvodnje i ljekarni za gotove oblike lijekova povezano je s procesom implementacije. Dakle, uz pravodobno ispunjavanje uvjeta, sredstva koja tvrtka primi od kupaca i kupaca smatraju se prihodom. Ako jedan od uvjeta nije ispunjen, u obzir se uzimaju obveze organizacije za iznos poslovne transakcije, a na kraju izvještajnog razdoblja taj se iznos mora uključiti u pasivu bilance.

Sve ovo zvuči komplicirano i neshvatljivo, ali korištenjem USU Software pharmacy programa iznenadit ćete se koliko će svi procesi biti pojednostavljeni i automatizirani.