Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za medicinske lijekove

Program za medicinske lijekove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za medicinske lijekove
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo lijekova u medicinskoj organizaciji, koje se održava programom sustava USU Software, odlikuje se visokom učinkovitošću - točnost i učinkovitost, što se ne može jamčiti u slučaju tradicionalnog računovodstva. Lijekove koristi sama medicinska organizacija u pružanju usluga pacijentima - to mogu biti medicinski postupci, provođenje pretraga, provođenje dijagnostičkih pretraga. Liječnička organizacija, bez obzira na specijalizaciju, nalazi primjenu u lijekovima kao potrošnom materijalu u sklopu medicinske usluge. Stoga je u konfiguraciji programa definirana automatska kontrola lijekova u sklopu usluga pacijentima. Međutim, svaka medicinska organizacija može organizirati prodaju lijekova na teritoriju - u okviru ljekarničke djelatnosti. U ovom slučaju, postavljanje računovodstva lijekova u medicinskoj organizaciji preuzima kontrolu nad poslovanjem i od njih formira prodajnu bazu s detaljnim informacijama o kupcima, lijekovima, vrijednosti transakcije, dobiti itd.

Za računovodstvo u medicinskoj organizaciji formira se nomenklatura - cijeli niz lijekova koji djeluje u tijeku njezinih aktivnosti. Osim njih, ovdje je predstavljena i roba za gospodarske svrhe, sve robne stavke su podijeljene u kategorije (robne grupe), zgodno u smislu da ako neki lijek nije na zalihi, možete brzo pronaći zamjenu za njega. Dok je zadatak računovodstva lijekova u postavci programa osigurati medicinskoj organizaciji dovoljne zalihe za izvještajno razdoblje. U tu svrhu program kontinuirano provodi statističko računovodstvo, zahvaljujući kojem se akumuliraju statistike o potražnji za lijekovima i prometu za razdoblje, uzimajući u obzir te podatke, automatski se generira narudžbenica i šalje na stranicu s volumenom roba već obračunata. dobavljač putem e-pošte.

Zahvaljujući automatskoj registraciji lijekova, liječnička ustanova ih nabavlja u točno istoj količini koju treba potrošiti točno tijekom razdoblja, ali vodeći računa o kritičnom minimumu koji uvijek mora biti na zalihama. Kao rezultat toga, troškovi su smanjeni eliminacijom kupnje i skladištenja viška. Prodaja droga i njihova upotreba kao inputa dvije su različite vrste aktivnosti, automatizirani program ih kombinira kako bi optimizirao zalihe. Racionalno planiranje štedi materijalne troškove za medicinsku organizaciju. Kretanje lijekova dokumentira se putem otpremnica, iz kojih program formira bazu primarnih knjigovodstvenih dokumenata te dokumente dijeli na prigodne poslove. No, ovdje mu se umjesto kategorija prikazuje status i boja koji označavaju vrstu prijenosa MPZ-a, robu i materijale te dijele zadatke.

Ako govorimo o lijekovima koje medicinska organizacija koristi kao potrošni materijal, treba napomenuti da je baza podataka s industrijskim referentnim materijalima odobrenim zakonom integrirana u automatizirani računovodstveni program. Sadrži pravila za obavljanje svake medicinske usluge u pogledu vremena, opsega rada i količine potrošnog materijala, ako ga ima, prisutnog u postupku. Uzimajući u obzir ove podatke, tijekom konfiguracije programa, obračun radnih operacija se provodi prema službenim normama, na kraju kojih svaka od njih dobiva novčani izraz, koji kasnije sudjeluje u obračunima.

Dakle, ako je liječnička organizacija pružila uslugu pacijentu na lijekovima, njezin trošak je uključen u cijenu usluge, u skladu s cjenikom. Po broju svih obavljenih postupaka program vrlo lako može odrediti koliko je lijekova i koji su potrošeni u razdoblju. Ovi lijekovi izlaze iz skladišta na račun prijave, ali se nakon izvršene uplate usluge automatski terete sa stanja u iznosu obračunatom u postupku. Pa kažu da je skladišno računovodstvo u trenutnom vremenskom režimu.

Ako govorimo o registraciji lijekova u medicinskoj organizaciji tijekom prodaje, tada se u ovom slučaju računovodstvo provodi prema podacima iz prodajne baze. Iako računovodstvo skladišta funkcionira na isti način - isplata je izvršena, sva imena koja su prodana otpisana su u odgovarajućem iznosu sa skladišta. Za registraciju takve komercijalne transakcije dostupan je prodajni prozor, na temelju vaših podataka preuzimaju se lijekovi. Ovo je praktičan elektronički obrazac za čije je popunjavanje potrebno nekoliko sekundi, dok liječnička organizacija dobiva maksimalne informacije o transakciji, uključujući osobne podatke kupca (pacijenta), njegov interes za lijekove, učestalost kupnje, prosječnu potvrda o kupnji, primljena dobit, uzimajući u obzir odobravanje popusta, ako su takvi uvjeti uključeni u ugovor.

Također treba napomenuti učinkovitost računovodstva, u kojem se sastoji. Tijekom automatizacije uspostavlja se interna veza između svih vrijednosti različitih kategorija informacija. Dakle, kada se uzme u obzir vrijednost, za njom idu sve ostale, izravno ili neizravno povezane, što otkriva sve troškove.

Ugrađena baza podataka industrijskih referentnih materijala sadrži popis ICD dijagnoza, podijeljenih u kategorije, što će omogućiti kliničaru da brzo potvrdi svoj izbor. Odabirom dijagnoze automatski se generira protokol liječenja koji liječnik može koristiti kao glavni ili sastaviti vlastiti koji podliježe ovjeri od strane nadležnog liječnika. Nakon formiranja protokola liječenja, program nudi automatski list s receptima, koji se može koristiti kao osnova kada liječnik planira tijek liječenja. Zapisi o lijekovima pacijenata vode se u elektroničkom obliku i mogu se priložiti ultrazvučnim fotografijama, rendgenskim snimkama, rezultatima pretraga, što će omogućiti procjenu dinamike liječenja.

Za ugodan prijem pacijenata, program generira elektronički dnevni red, gdje se obavlja prethodna konzultacija i jasno je prikazano zapošljavanje svakog specijalista. Ovaj format dnevnika omogućuje vam reguliranje protoka pacijenata prema danu u tjednu i vremenu kako biste ravnomjerno rasporedili radno opterećenje liječnika, koji također imaju pristup dnevniku. Na konzultacijama liječnik može samostalno registrirati pacijenta kod drugih stručnjaka, propisati potrebne testove i preglede te zakazati posjet sobi za liječenje. Uoči termina, program automatski šalje pacijentima podsjetnik o posjeti sa zahtjevom za potvrdu, označite izvršenje ove operacije u kalendaru operatera. Ako je kupac poslao odbijenicu posjete, program automatski odabire pacijenta s liste čekanja i nudi mu sljedeću posjetu kako bi maksimalno iskoristio svoje vrijeme. Zbog interakcije s pacijentima, formira se jedinstvena baza ugovornih strana u obliku CRM-a, gdje su također zastupljeni dobavljači i izvođači, svi podijeljeni u kategorije radi praktičnosti. U CRM-u se prema svakom sudioniku formira 'dosje' u kojem se čuva povijest kontakata s njim, uključujući datume poziva, sažetak razgovora, posjete, narudžbe, plaćanja usluga. Pacijent koji dolazi na liječnički pregled ispisuje se u dnevnom redu jednobojno, nakon termina, a do uplate njegovo prezime je crvenom bojom. Pristup zdravstvenom kartonu pacijenta razlikuje se prema zaposleniku, prema njegovim sposobnostima - blagajnik vidi samo iznos koji treba platiti za usluge, registar - sve podatke. Program nudi automatiziranu lokaciju blagajne, može se kombinirati s pravima matičnog ureda, tako da njegov zaposlenik prikuplja uplatu od pacijenata, imajući za to ovlasti. Program za lijekove prati kretanje sredstava, raspoređuje uplate na odgovarajuće račune, grupira ih prema načinu plaćanja i utvrđuje dugovanja.