Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu lijekova

Program za kontrolu lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu lijekova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole droga dio je USU Software sustava, čija je glavna zadaća organizirati učinkovitu kontrolu nabave i skladištenja droga, poštujući uvjete u kojima se različite droge moraju nalaziti. Budući da neki od njih sadrže psihotropne tvari, jake otrove ili mogu biti narkotici. Dakle, kontrolu ovih lijekova treba organizirati uzimajući u obzir njihova svojstva iu skladu sa službenim zahtjevima za njihovo računovodstvo i skladištenje.

Sve te nijanse bilježe se u programu za kontrolu lijekova, kao i u svim ostalima - zadaća je programa da bilježi sve operacije. Zahvaljujući kontroli nad svime što se događa u ljekarni, menadžment uvijek ima ažurne i ažurne informacije, čak i uz udaljeni pristup. Postoji nekoliko različitih vrsta kontrole droga - sve su prisutne u programu, svaka radi na svom 'terenu' i nadopunjuje ostale svojim rezultatima. Prilikom odgovora na bilo koji zahtjev, program za kontrolu droga provjerava informacije o svim sadržajima koji su u njemu predstavljeni i daje kompetentan odgovor, trošeći djelić sekunde na 'inspekciju' - to je njegova uobičajena brzina u bilo kojoj operaciji

Na primjer, program može obračunati količinu svake stavke u skladištu i pod izvješćem, koji su lijekovi u najvećoj potražnji, koji se cjenovni segment najaktivnije prodaje, koji su proizvodi nelikvidni, a koji su već nekvalitetni. U slučaju lanca ljekarni, program za praćenje lijekova prikazuje ove informacije za svaki odjel - prosječni prihod, obujam prodaje, učestalost prodaje itd. Osim toga, program odgovara na pitanje o svim troškovima koje je svaka podružnica napravila u razdoblju i pokazuje kako se ti troškovi mijenjaju tijekom vremena - povećavaju li se, smanjuju ili ne. Program kontrole lijekova pokazuje evoluciju potražnje potrošača tijekom vremena za različita imena i ovisno o sezoni, ukazuje na najpouzdanijeg dobavljača, uzimajući u obzir lojalnost cijena i pogodnost isporuke, poštivanje rokova, odabir aktivnijih kupaca. Može ih podržati i davanjem osobnih cjenika, radnih listova, kojih može biti koliko god želite - program odabire točno ono što vam treba.

Program kontrole lijekova mnoge funkcije obavlja automatski, rasterećuje osoblje brojnih dnevnih postupaka, umjesto dodavanja samo jedne odgovornosti - pravodobno označavanje u radnoj evidenciji spremnosti za obavljanje poslova u okviru odgovornosti i ovlasti. Časopisi imaju elektronički format, izgled i pravilo unosa podataka, tako da popunjavanje ne oduzima puno vremena, ne samo zato što je glavni cilj programa kontrole lijekova minimizirati troškove ljekarne, uključujući i one privremene. Pravodobno podnošenje dnevnika osigurava ispravan obračun plaća po komadu za vlasnike - program za kontrolu droga samostalno vrši sve izračune, u slučaju naknade - prema obujmu rada zabilježenom u dnevnicima, stoga je osoblje zainteresirano za evidentiranje vaših obrta odmah nakon što su dovršeni, jer se nezaboravljeno ne plaća.

Također treba napomenuti da u programu kontrole lijekova svaki zaposlenik ima svoje obrasce za evidentiranje svojih aktivnosti, pri čemu je svaki osobno odgovoran za kvalitetu i rokove izvršenja, čime se povećava radnička svijest. Za odvajanje radnih zona uvode osobne logine i lozinke koje ih štite, koje ograničavaju pristup tuđim podacima i otvaraju samo službene informacije potrebne za kvalitetno obavljanje poslova i zadataka. Zaštita povjerljivosti servisnih informacija u softveru za kontrolu lijekova osigurana je sustavom pristupnih kodova, sigurnost je zajamčena redovitim backupom koji se provodi prema unaprijed utvrđenom rasporedu. Odgovornost za ovaj rad je ugrađeni planer zadataka - automatska funkcija koja aktivira rad koji se automatski pokreće u određeno vrijeme.

Komercijalizacija lijekova regulirana je s nekoliko smjernica i obrazaca te zahtijeva izradu obveznih redovitih izvješća inspekcijskim tijelima kojima se uspostavlja nadzor nad ljekarničkom djelatnošću i provođenje brojnih postupaka kontrole lijekova. Program za kontrolu droga automatski generira sva izvješća, slobodno radeći s podacima koji su tamo uneseni i obrascima koji su uključeni posebno za ovaj posao. Osim toga, svi obrasci imaju ažurni službeni format, a dokumenti se pripremaju u skladu sa svim propisima i na vrijeme zahvaljujući planeru zadataka. Osim izvješćivanja nadzornih tijela, program generira cjelokupni dokumentacijski tijek ljekarne, uključujući računovodstvena izvješća, tipske ugovore i fakture.

Načelo programa kontrole droga je prikupljanje i obrada podataka korisnika iz osobnih evidencija, kompilacija generaliziranih pokazatelja za karakterizaciju procesa. Program može raditi na nekoliko jezika odjednom i provoditi međusobne obračune u nekoliko valuta, za svaku jezičnu verziju postoje predlošci službenih dokumenata. Program bilježi potražnju za lijekovima koji nisu u asortimanu te nudi rješavanje pitanja njihovog dodavanja kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe kupaca. Sustav omogućuje spremanje svih podataka prikupljenih prije automatizacije, automatski ih prebacujući u novi format putem funkcije uvoza odmah s postavljanjem na lokacije. Funkcija uvoza prikladna je pri evidentiranju isporuka s velikim brojem artikala - sadržaj elektroničkih dokumenata dobavljača postaje račun.

Program korisnicima pruža raspored razdoblja, omogućujući menadžmentu da uspostavi kontrolu nad osobljem, vremenskim rasporedom i kvalitetom svake izvedbe. Na kraju razdoblja program na temelju tih planova generira izvješće o učinku tima s odstupanjem između planiranog i obavljenog posla.

Aplikacija promptno odgovara na zahtjev za trenutnim stanjem gotovine u svakoj blagajni i na bilo kojem bankovnom računu, potvrđujući vrijednosti kroz pripremu evidencije financijskih transakcija. Sažetak financija na kraju razdoblja daje raščlambu prema troškovima, prikazuje izvore prihoda, identificira režijske troškove i procjenjuje odstupanje od činjenica u odnosu na plan. Program podržava integraciju s elektroničkom opremom, čime se mijenja format operacija - povećava njihova kvaliteta i brzina izvršenja, dodaju se nove mogućnosti. Za brzu pretragu i izdavanje droga koristite čitač barkoda, za njihovo praktično skladištenje - pisač naljepnica za ispis za označavanje zaliha prema uvjetima pritvora. Terminal za prikupljanje podataka mijenja format zaliha - osoblje se slobodno kreće po skladištu, mjeri zalihe i ovjerava dobiveni zbroj s računovodstvom u elektroničkom obliku. Prisutnost video kamera omogućuje organiziranje video nadzora nad gotovinskim transakcijama - video titlovi na ekranu pružaju sve informacije o transakciji, uključujući iznos transakcije. Program omogućuje brzu pretragu analoga traženih lijekova, u slučaju da ih nema u depozitu, praćenje njihove upotrebe, upit. Računovodstvo skladišta provodi se u trenutnom načinu rada po satu - prodani lijekovi automatski se preuzimaju iz skladišta nakon primitka potvrde plaćanja i prijenosa u program. Program promptno odgovara na zahtjev za trenutnim stanjem zaliha u bilo kojem skladištu i na dojavu vas odmah obavještava da se zalihe približavaju kritično niskoj razini.