Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo lijekova

Program za računovodstvo lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo lijekova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Novi računalni program za računovodstvo lijekova u ljekarni bit će izvrstan pomoćnik ljekarniku. Prvo, automatizirani program je dobar jer značajno rasterećuje radni dan zaposlenika, smanjuje opterećenje proizvodnje nekoliko puta i štedi zaposleniku puno vremena i truda. Poseban program automatizacije sve se više koristi u svakom poslu. To nije iznenađujuće. Kao prvo, elektronički asistent vam je uvijek pri ruci da vam kaže gdje trebate ići i da vam da savjet. Drugo, ove aplikacije mogu neovisno obavljati analitičke i računalne računovodstvene operacije. Zaposlenik samo treba unijeti točne početne podatke kako bi program radio. Sve daljnje operacije računovodstveni program obavlja samostalno. Treće, računalna aplikacija uvijek je 100% točna. Koliko god divan bio vaš vrhunski zaposlenik, čovjek nažalost još uvijek nije uspio nadmašiti umjetnu inteligenciju. Program računovodstva lijekova siguran je korak prema aktivnom i intenzivnom razvoju ljekarništva. Što je ovo program?

Popis zaliha lijekova ili bilo kojeg drugog proizvoda nije lak zadatak. Zaposlenik mora uzeti u obzir mnogo različitih nijansi i faktora, uzeti u obzir sve detalje koji prate proces. To je stvarno težak posao, pogotovo kada sve radiš sam. Potrebno je obaviti mnoge složene računovodstvene računske operacije, razne analitike, konačne rezultate potrebno je ponovno uspoređivati i analizirati. Drugim riječima, ovo je prilično težak mentalni rad koji zahtijeva maksimalnu koncentraciju pažnje i veliku odgovornost. Nikada ne smijete zaboraviti na ljudski faktor. Čak je i najiskusniji zaposlenik sposoban napraviti neke pogreške - iako beznačajne - koje u budućnosti mogu dovesti do vrlo tužnih posljedica. U suvremenom svijetu takvi se zadaci, u pravilu, povjeravaju posebnim automatiziranim sustavima, koji su također usmjereni na rješavanje takvih problema. Program je u stanju brzo i precizno izvršiti sve računovodstvene i računske operacije, oduševljavajući korisnika konačnim rezultatima. Prilično je praktičan, racionalan i udoban. Slažem se da se svi resursi moraju pametno koristiti, pa tako i ljudski radni resursi. Dok je program zauzet provođenjem sljedeće analitičke operacije, podređeni može posvetiti više pozornosti svojim neposrednim odgovornostima, što pozitivno utječe na razvoj organizacije u budućnosti.

Željeli bismo vam skrenuti pozornost na novi proizvod naših visokokvalificiranih stručnjaka - softverski sustav USU. Ovaj računalni program savršen je za svaki posao, a lijekovi nisu iznimka na ovom popisu. Program tvrtke USU Software radi ispravno i besprijekorno, a ističe se i posebnom kvalitetom o čemu svjedoče brojne pozitivne ocjene naših zadovoljnih korisnika. Posebno za vašu udobnost stvorena je besplatna probna verzija računovodstvenog programa, koja savršeno otkriva funkcionalni skup aplikacije, njezine dodatne značajke i mogućnosti. Također možete proučiti princip rada programa i uvjeriti se u njegovu nevjerojatnu jednostavnost. USU Software postaje izvrstan pomoćnik za vas u svim vašim nastojanjima!

Korištenje našeg novog softvera za računovodstvo lijekova u ljekarnama vrlo je lako i jednostavno. Svaki zaposlenik to uspijeva savršeno savladati u samo nekoliko dana. Program obrađuje ne samo računovodstvo lijekova, već i primarno računovodstvo. S našim programom puno je lakše i ugodnije rješavati svakodnevne proizvodne zadatke. Lijekovi pohranjeni u skladištu pod stalnim su nadzorom USU Software programa 24 sata dnevno. Uvijek možete otići u opću mrežu i saznati kako ljekarna radi. Program za računovodstvo lijekova tvrtke USU Software ima iznenađujuće skromne parametre sustava koji vam omogućuju da ga preuzmete i instalirate na bilo koji uređaj. Program pomno prati lijekove. Programom se strogo kontrolira kvantitativni sastav i kvaliteta svakog lijeka, kao i rok trajanja lijekova i indikacije koje se koriste. Sustav USU Software razlikuje se po tome što korisnicima ne naplaćuje mjesečnu pretplatu. Potrebno je samo jednom platiti kupnju programa i njegovu instalaciju. Računovodstveni razvoj automatski generira i dostavlja razne izvještaje i druge papire menadžmentu. Važno je napomenuti da program samostalno priprema dokumentaciju u standardnom obliku. Ovo štedi puno vremena i truda osoblja. U svakom trenutku možete preuzeti novi papirološki predložak kojeg se program aktivno pridržava u daljnjem formiranju dokumenata i izvješća. Desktop aplikacija pomaže u kreiranju novog, produktivnijeg i učinkovitijeg rasporeda rada prema timu, primjenom individualnog pristupa svakom zaposleniku. Računovodstveni program za lijekove omogućuje vam daljinsko rješavanje važnih proizvodnih problema. Samo se trebate spojiti na zajedničku mrežu kako biste riješili sve sporove bez napuštanja doma. Razvoj automatski analizira tržište dobavljača, što vam omogućuje odabir samo najpouzdanijih i najkvalitetnijih poslovnih partnera za suradnju. Program pravi pravovremenu analizu profitabilnosti vašeg poslovanja kako biste znali na što treba obratiti posebnu pozornost, što treba razvijati, a što je, naprotiv, bolje potpuno isključiti.

Prilikom instalacije računalnog programa USU Software, naši djelatnici Vam održe detaljno uvodno predavanje, gdje Vam detaljno objasne sve nijanse korištenja računovodstvenog programa i njegove funkcionalnosti.

USU Software se s pravom može smatrati najprofitabilnijim i najracionalnijim ulaganjem za uspješnu budućnost i aktivan razvoj vaše farmaceutske tvrtke. Uvjerite se sami preuzimanjem naše nove ekskluzivne aplikacije.