Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za blagajnika u ljekarni

Program za blagajnika u ljekarni • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za blagajnika u ljekarni
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Blagajnički program ljekarne je konfiguracija proizvoda softverskog sustava USU koja ljekarni omogućuje kontrolu blagajne i poslovanja koje ljekarna provodi putem blagajne. Kontrola organizirana registracijom blagajne ljekarne može se provoditi na daljinu sve dok postoji internetska veza - sav rad prezentiran je u informacijskom prostoru koji pokriva ljekarničku mrežu, a jedini uvjet za rad je prisutnost interneta.

Program za ljekarničku blagajnu trenutačno odgovara na zahtjev za stanje gotovine na bilo kojoj blagajni i bankovnim računima, potvrđujući odgovor izvješćem koje se automatski sastavlja s popisom računovodstvenih transakcija koje je izvršila blagajnica i naznačuje njegov promet. Osim toga, ljekarnički blagajnički program integrira se s elektroničkom opremom, uključujući sigurnosne kamere, te prikazuje video titlove s kratkim sažetkom obavljene operacije. Omogućuje menadžmentu da zna, s bilo koje udaljenosti od blagajnika, što je upravo prodano, koja je bila vrijednost transakcije, kako je izvršeno plaćanje i kolika je bila dobit od te prodaje.

Odmah dodajemo da ljekarnički blagajnički program ima sličnu integraciju s PABX-om najnovije generacije i kada pretplatnik zove. Na isti način prikazuje informacije o njemu na ekranu, uključujući puno ime ili ime, opće podatke, prezime kontakta, razlog razgovora itd. To omogućuje farmaceutu da odmah bude upoznat s temom poziva i uputi osobni apel, što će, naravno, učiniti kupca dostupnim za učinkovit razgovor - zna, pamti pomoć. Istina, takva prilika postoji ako ljekarna održava jedinstvenu bazu podataka o ugovornim stranama i redovito kontaktira kupce - u ovom slučaju kontakti, uključujući telefonske brojeve, spremaju se u bazu podataka. Bilježe se najnoviji događaji, na temelju kojih program za blagajnika ljekarne sastavlja svoju uvodnu potvrdu.

Treba napomenuti da posljednje dvije opcije u opisu programa nisu uključene u njegovu osnovnu konfiguraciju i plaćaju se zasebno. Ako kupac želi imati tako praktičan alat za kontrolu, tada uz videonadzor, ljekarnički blagajnički program daje kratku referencu telefonskih razgovora između zaposlenika i kupca. Stoga je cijena programa uvijek fiksna i određena je paketom - brojem funkcija i usluga u programu.

Integracija s elektroničkom opremom omogućuje interakciju s čitačem crtičnog koda koji je vrlo potreban pri prodaji proizvoda kupcu, jer omogućuje čitanjem bar koda na paketu prijenos informacija o prodaji svim servisima izravno ili neizravno vezano za to. Program ljekarničke blagajne podatke o prodaji prenosi u skladište, a skladišno računovodstvo automatski otpisuje lijek iz bilance i izdaje račun odmah nakon prijenosa robe kupcu. Integracija s fiskalnom kasom i terminalom koji prihvaća bezgotovinsko plaćanje omogućuje trenutnu ispravku plaćanja i potvrdu čekom - sa ili bez pregleda. U drugom slučaju, pisač se koristi za ispis računa. U ovom slučaju, ček ima obvezni skup svih podataka i crtični kod, prema kojem program blagajnika ljekarne odmah izda povrat novca ako se to dogodi.

Sve ove integracije poboljšavaju kvalitetu korisničke usluge i učinkovitost svih vrsta računovodstva, budući da se prenesena informacija o prodaji širi sustavom u djeliću sekunde. Ista vrijednost je potrebna za automatsku promjenu pokazatelja izravno ili neizravno povezanih s prodajom.

Za registraciju činjenice prodaje, program blagajne ljekarne nudi poseban prozor - elektronički obrazac u koji zaposlenik unosi podatke o radu. Prozor se sastoji od četiri dijela - registracije kupaca, podataka o prodajnom mjestu i prodavaču, popisa za kupnju i podataka o plaćanju. Za popunjavanje je potrebno nekoliko sekundi, budući da prozor ima prikladan format posebno dizajniran za ubrzavanje postupka i paralelno rješavanje još jednog problema, ali o tome kasnije.

Prvi dio registracije kupca važan je ako organizacija vodi registar klijenata - njegov odabir se vrši iz jedne baze podataka druge ugovorne strane, gdje program za registraciju ljekarne pruža vezu i također se vraća nakon navođenja klijenta, učitavajući informacije o njemu u prozor , uključujući naziv i uvjete usluge. Uključuje dostupnost popusta ili osobnog cjenika - uzimajući to u obzir, trošak se izračunava u zadnjem dijelu prozora. Drugi dio s podacima o prodavaču popunjava se unaprijed, pri prelasku na treći barkod čitačem odabire se artikl iz asortimana, zatim se podaci o proizvodu automatski učitavaju u prozor, kao što je i bio slučaj s kupcem. Prodavatelj treba samo naznačiti količinu. Čim se svi lijekovi skeniraju, blagajnički program ljekarne će od vas tražiti da u zadnjem dijelu navedete način plaćanja. Za gotovinu, automatski obračun sitniša nakon što prodavač unese prihvaćeni iznos. Operacija se potvrđuje provjerom i sprema sa svim podacima u prodajnu bazu podataka, gdje uvijek možete pronaći i konzultirati se, na primjer, za izračun provizija i bonusa.

Program je usmjeren na uštedu svih troškova - materijalnih, nematerijalnih, financijskih, vremenskih, koristeći različite učinkovite alate za postizanje cilja.

Program koristi objedinjene elektroničke obrasce, što štedi vrijeme kod dodavanja podataka u elektroničke dnevnike, bez zabune u distribuciji. Podaci se unose putem posebnih obrazaca - prozora, svaka baza podataka ima svoj prozor, pravilo unosa je za sve isto - ručno se upisuju samo primarni podaci. Windows ubrzava unos i formira odnose između vrijednosti različitih kategorija informacija, čime se osigurava da se ne unose lažni podaci. Zbog međusobne povezanosti između pokazatelja, dodavanje lažnih informacija uzrokuje neravnotežu, koja se odmah otkriva zajedno s dezinformatorom. Program aktivno koristi boju u prikazu indikatora, vizualizirajući njihovu vrijednost u brzoj procjeni, što opet štedi vrijeme korisnika pri radu s informacijama. Na temelju primarnih knjigovodstvenih dokumenata, boja označava vrstu prijenosa zaliha, na temelju oblika doziranja naloga - u fazi izvršenja naloga, njegovu spremnost. U nomenklaturnom rasponu boja može pokazati prisutnost robe i njezine zalihe, prema čemu se vizualno procjenjuje rok raspoloživosti za nesmetan rad. Farmaceutski program pravi popis potraživanja i identificira sva dugovanja prema dobavljačima, poimenično prikazuje vrijednosti, rokove, dospijeća. U popisu potraživanja boja daje prednost servisiranju dužnika - što je veći iznos duga, to je intenzivnija boja mobitela iz koje se odmah vidi koga treba zvati.

Na kraju razdoblja cash program daje analitička i statistička izvješća u obliku tablica, grafikona i dijagrama s vizualizacijom značaja svakog pokazatelja u pogledu dobiti. Kompilacija lijekova ukazuje na najpopularnije robne stavke kod kupaca, označava profitnu vrijednost svake stavke, obujam prodaje i broj cjenovnih segmenata. Ako ljekarna ima svoju mrežu, odgovarajuće izvješće pokazuje učinkovitost svakog odjela, njegov prosječni promet, raspon najprodavanijih artikala. Sažetak osoblja omogućuje vam objektivnu procjenu svakog zaposlenika prema količini obavljenog posla, utrošenom vremenu, izvršenju plana, iznosu dobiti koju je svaki generirao. Financijski kod omogućuje vam prepoznavanje neproduktivnih troškova, kod skladišta ljekarne - pronalaženje nelikvidnih i nekvalitetnih lijekova, smanjenje viška zaliha.