Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za mikrokreditne organizacije

Program za mikrokreditne organizacije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za mikrokreditne organizacije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program mikrokreditiranja organizacije učinkovita je kombinacija najnovijih tehnologija i moderne ekonomije. Ima sve što treba uspješnom poduzetniku: veliku brzinu, dosljednu kvalitetu i pristupačnu cijenu. Zahvaljujući ovom programu kontrole mikrokreditne organizacije možete ne samo uspostaviti računovodstvo, već i učinkovitije upravljati mikrokreditnom organizacijom. Prvi korak je stvaranje opsežne baze podataka koja pažljivo prikuplja najmanje fragmente radnih informacija. Prikuplja potpisane ugovore, imena i kontakte zajmoprimaca, popis stručnjaka organizacije, računovodstvenu evidenciju o kretanju financija unutar tvrtke i još mnogo toga. Također je vrlo lako izolirati potrebnu datoteku iz ove sorte. U funkcionalnosti programa koji upravlja organizacijom mikrokredita postoji brza kontekstualna pretraga. Da biste ga aktivirali, potrebno vam je samo nekoliko slova ili brojeva iz naziva dokumenta. Ovdje su podržani gotovo svi formati dokumenata, što uvelike pojednostavljuje svakodnevnu papirnatu rutinu. Osim toga, softver razumije nekoliko postojećih jezika u svijetu. Stoga je vrlo prikladno koristiti ga u bilo kojoj zemlji ili gradu. Uz pomoć Interneta, program upravljanja mikrokreditnom organizacijom pretvorit će i najudaljenije jedinice u jedinstveni mehanizam i uspostaviti timski rad. A menadžer ima jedinstvenu priliku pratiti aktivnosti podređenih i, ako je potrebno, ispraviti ih. U tom slučaju svaki zaposlenik dobiva posebno korisničko ime i lozinku.

Nakon njegovog uvođenja, zaposlenik ima pristup programu za mikrokreditne organizacije. Stoga se radnje korisnika jasno odražavaju u povijesti aplikacije, a indikatori se bilježe. Računovodstveni program mikrokreditnih organizacija pruža vizualnu statistiku o aktivnostima svakog stručnjaka - broj sklopljenih ugovora, odrađene sate, obujam itd. To pomaže uspostaviti objektivnu i pravednu procjenu rada, a također eliminira vjerojatnost konfliktnih situacija. Također je mnogo lakše i ugodnije upravljati motivacijom osoblja s dostupnim nepristranim alatom za procjenu posla. Kontrolni program za mikrokreditne organizacije sposoban je ne samo prikupljati veliku količinu podataka, već ih i obrađivati, stvarajući vlastita izvješća. Oni odražavaju trenutno stanje stvari, financijske transakcije, ocjene kupaca i profitabilnost za određeno vremensko razdoblje, čak i međuizračune za budućnost. Na temelju tih podataka možete napraviti popis hitnih zadataka, pratiti njihovo izvršenje i planirati proračun. Ultramoderni računovodstveni i kontrolni program otvara nove horizonte za obuku i razvoj. Također, funkcionalnost programa za upravljanje mikrokreditnim organizacijama dopunjena je korisnim funkcijama za posebnu narudžbu.

Zajmoprimci svoje dugove mogu platiti na najbližem terminalu, bez odlaska u poslovnicu. Vrlo je pogodan za obje strane. A vaša vlastita mobilna aplikacija nudi izvrsnu priliku za izgradnju snažnog odnosa između tima i baze podataka kupaca. Biblija modernog rukovoditelja izvrstan je način za razvoj menadžerskih vještina u bilo kojem području poslovanja. Nema dugih dosadnih tekstova ili nejasnih formula. Sve je što je moguće jednostavnije i jasnije. Sve ove mjere pomažu vam da povećate svoju produktivnost, brzinu i učinkovitost za red veličine - i, kao rezultat toga, proširite svoju zonu utjecaja. Odaberite demo varijantu aplikacije za mikrokreditne organizacije i koristite cijeli niz njenih mogućnosti!

Postoji opsežna baza podataka s mogućnošću stalnih dopuna i izmjena. Sve informacije o radu bit će pažljivo pohranjene u njemu. Računovodstveni program mikrokreditnih organizacija ne samo da prikuplja informacije, već ih samostalno analizira i generira vlastita izvješća za upravitelja. Zahvaljujući tome, moći ćete vidjeti razvoj svog poslovanja iz svih kutova. Za svakog korisnika izdaju se zasebne prijave i lozinke. Elektronički mozak ne griješi i ne zaboravlja ništa važno. Ono što je eliminirano je ljudska greška. Program optimizacije rada mikrokreditne organizacije oslobađa vas mehaničkih radnji i preuzima ih. Upisujete samo nekoliko slova ili brojeva, dobivajući sve rezultate u bazi podataka. Jednostavnost perspektive sustava dostupna je za razumijevanje svakom korisniku računala.

Ne morate ga dugo gledati ili pohađati posebne tečajeve. Osnovne podatke programa optimizacije mikrokreditnih organizacija vrlo je jednostavno unijeti. Planer zadataka pomaže vam da unaprijed isplanirate sve radnje softvera i prilagodite svoj raspored u skladu s tim. Teme su šarene i zanimljive. Čak će i najdosadnija rutina zasjati novim bojama. U središte radnog prozora možete postaviti logotip svoje tvrtke, trenutno mu dajući veću čvrstoću. Pregledavate izvješća za određeno vremensko razdoblje u bilo kojem trenutku. Program mikrokreditnih organizacija generira jasna i razumljiva izvješća za upravitelja. Ukoliko se ukaže takva potreba, računovodstveni program mikrokreditnih organizacija može se poboljšati. Nadopunjen je raznim funkcijama u zasebnom redoslijedu.

Moderna izvršna Biblija nezamjenjiv je alat za rukovoditelje svih rangova. Integracija s terminalima za plaćanje olakšava postupak podmirenja duga. Program samostalno izračunava kamatnu stopu, zateznu kamatu i druge pokazatelje za svakog dužnika. Ovdje možete trgovati s više valuta. Istodobno, softver automatski izračunava fluktuacije tečaja u trenutku sklapanja, produljenja ili isteka ugovora. Još zanimljivije funkcije predstavljene su u računovodstvenom programu mikrokreditnih društava.