Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kredita i zajmova

Program za računovodstvo kredita i zajmova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kredita i zajmova
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trendovi automatizacije sve su vidljiviji među mikrofinancijskim organizacijama koje moraju strogo nadzirati kreditne transakcije, organizirati regulirane dokumente i izgraditi jasne i razumljive mehanizme za interakciju s klijentima. Program kreditnog računovodstva preuzima kontrolu ne samo nad računovodstvom kredita i zajmova, već također pruža informacijsku podršku, vodi operativno računovodstvo, vrši automatske izračune kada je potrebno što točnije izračunati kamate ili rasporediti plaćanja korak po korak.korak za određeno razdoblje. Na web stranici USU-Soft razvijeno je nekoliko originalnih IT proizvoda za standarde mikrofinanciranja i kreditiranja, uključujući specijalizirane kreditne i kreditne računovodstvene programe. Učinkoviti su, pouzdani i višenamjenski. Međutim, ne mogu se nazvati složenima. Za obične korisnike dovoljno je nekoliko vježbi da savladaju osnove vođenja računovodstvenih kategorija, nauče raditi s kreditima i popratnim dokumentima te prate tekuće procese i kreditne transakcije.

Nije tajna da su zajmovi osmišljeni s besprijekornom točnošću izračuna tako da mikrofinancijska institucija može izbjeći financijske gubitke. Stoga je vrijedno koristiti program kreditnog računovodstva kada je potrebno izvršiti izračune, provjeriti kvalitetu dokumentacije i pripremiti izvješća. Zasluge su prikazane informativno. Nadzorne ploče mogu se ažurirati kako bi pružile objektivnu sliku financijskog učinka u određenom trenutku, dobili najnovije analitičke informacije o bilo kojoj od računovodstvenih kategorija, popravili probleme i razvili strategiju za budućnost. Knjigovodstveni program nastoji kontrolirati glavne kanale komunikacije s dužnicima - govorne poruke, SMS, Viber i E-mail. Savladavanje alata za ciljane poruke je jednostavno. Možete odmah obavijestiti kupce o potrebi otplate kreditnih dugova i podijeliti informacije o oglašavanju. Ako uplate kredita prestanu dolaziti, računovodstveni program automatski počinje primjenjivati kazne prema slovu ugovora. Sam izvršava kazne, šalje informativnu obavijest određenom dužniku ili cijeloj grupi.

Ne zaboravite da su mnogi ugovori o kreditu vezani uz trenutni tečaj. To neće biti problem za program kreditnog računovodstva. On prati tečaj na mreži kako bi trenutno prikazao i najmanje promjene u digitalnim zapisima i regulatornim dokumentima. Važno je napomenuti da su predlošci i obrasci kreditne dokumentacije uključeni u evidenciju programa. Riječ je o aktima prijema i prijenosa zaloga, nalozima za plaćanje, raznim ugovorima i sl. Računovodstvena baza podataka može se nadopuniti novim obrascima i predlošcima kako bi se kasnije gubilo vrijeme radeći s dokumentima. Nije iznenađujuće da mikrofinancijske organizacije žele nabaviti automatizirano računovodstvo kako bi očistile propise i obrasce, pažljivo pratile zajmove i posudbe, procijenile učinak osoblja i dobile nove analitičke izračune. Najznačajnija prednost programa upravljanja kreditima je kvaliteta dijaloga s klijentima, gdje se širokim spektrom alata može prikupiti sredstva od dužnika, privući nove zajmoprimce, reklamirati usluge i poboljšati kvalitetu usluge i razinu ugleda. .

Program kreditnog upravljanja regulira glavne aspekte upravljanja, bavi se operativnim računovodstvom i informacijskom podrškom, uz izradu regulatornih dokumenata i analitičkih izvješća. Parametri rada s kreditom mogu se konfigurirati neovisno kako bi se udobno upravljalo vremenom i resursima, prati učinak svakog zaposlenika. Izvješća o kreditima mogu se dohvatiti u bilo kojem trenutku. Omogućuje održavanje digitalne datoteke. Program upravljanja kreditima preuzima kontrolu nad glavnim komunikacijskim kanalima s dužnicima - glasovnim porukama, SMS-om, e-poštom i Viberom. Korisnici nemaju problema svladati alat za usklađivanje cilja. Računovodstveni program besprijekorno radi točne kalkulacije za zahtjeve za kredit, planira plaćanja korak po korak za određeno vremensko razdoblje, sastavlja ugovore i ostalu popratnu dokumentaciju. Za svaki od kredita mogu se zatražiti detaljni analitički sažeci kako bi se cjelovito ispitali pojedini zahtjevi.

Bilo koji regulatorni obrazac može se poslati na ispis, uključujući ugovore o zajmu ili zalogu, potvrde o prihvaćanju, izvode računa i novčane uputnice. Program za kreditnu automatizaciju vrši online praćenje trenutnog tečaja, kako bi usporedio trenutne vrijednosti s podacima Narodne banke i pokazao najmanje varijacije brzinom munje. Po želji, program automatizacije kredita može se lako sinkronizirati s terminalima za plaćanje, proširiti publiku i poboljšati kvalitetu usluge. Posebna računovodstvena opcija regulira pozicije povlačenja, otkupa i ponovnog obračuna. Svaki od navedenih procesa prikazan je vrlo informativno.

Ako trenutni financijski rezultati kredita ne zadovoljavaju zahtjeve administracije, došlo je do odlaska iz baze podataka klijenta, tada će vas program za automatizaciju kredita odmah obavijestiti o tome. Općenito, rad s kreditima puno je lakši kada svaki korak vodi digitalni asistent. Program automatizacije kredita vrlo je učinkovit u smislu založnih poslova, gdje je svaku poziciju lako procijeniti, dodati popratne isprave i obrasce, postaviti sliku, kao i naznačiti uvjete otkupa. Pokretanje originalne aplikacije po principu "ključ u ruke" otvara mogućnost radikalne promjene dizajna, stjecanja novih funkcija, kao i proširenja i opcija. Vrijedno je provjeriti demo u praksi. Preporuča se naknadna kupnja licence.