Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za računovodstvo kredita

Program za računovodstvo kredita • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za računovodstvo kredita
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Suvremene mikrofinancijske organizacije dobro su upoznate s načelima i prednostima automatizacije, kada je moguće naručiti normativne dokumente u kratkom vremenu, izgraditi jasne mehanizme za interakciju s zajmoprimcima i racionalno raspodijeliti financijsku imovinu. Program potrošačke kreditne unije temelji se na visokokvalitetnim informacijama i agilnosti. Aplikacija sadrži nekoliko direktorija u koje možete postaviti bilo koju poziciju mikrofinanciranja. Glavni parametri računovodstvenog programa kredita lako se konfiguriraju. Na web stranici USU-Soft program mikrofinancijske tvrtke razvijen je uzimajući u obzir standarde radnog okruženja, što aplikaciju potrošačke kreditne zadruge čini što učinkovitijom i udobnijom. Projekt nije složen. Obični korisnici trebaju samo nekoliko praktičnih sesija da razumiju računovodstveni program kredita, nauče kako pripremiti dokumentaciju kredita, prikupiti analitička izvješća i pratiti najvažnije procese mikrofinanciranja kroz aplikaciju u stvarnom vremenu.

Nije tajna da zadaci specijaliziranog programa za računovodstvo kredita uključuju obračun kredita, kada korisnici trebaju izračunati kamate na potrošačke kredite ili detaljno raščlaniti plaćanja za određeno vremensko razdoblje. Sustav će sve izračune moći izvršiti automatski. Aplikacija prati glavne pozicije otplate kredita, dodatke i ponovne izračune. U isto vrijeme, za svakog od njih, računovodstveni program kredita nastoji pružiti opsežne količine informacija. Dovoljno je postaviti redovito ažuriranje kako biste brzo pratili trenutnu sliku financijske aktivnosti. Ne zaboravite na glavne kanale komunikacije s dužnicima, koje program kreditnog računovodstva preuzima. Riječ je o e-mailu, glasovnim porukama, SMS-u i Viberu. Bit će lakše upravljati kreditnim odnosima. Zaposlenici samo trebaju odabrati odgovarajući način komunikacije. Ukoliko je korisnik podigao potrošački kredit i kasni s plaćanjem, aplikacija aktivira kazne. Možete unaprijed obavijestiti kupca putem određenih komunikacijskih kanala, automatski prikupljati novčane kazne prema pismu ugovora o kreditu i primijeniti druge kazne.

Računovodstveni program kredita prati prevladavajući devizni tečaj na mreži kako bi trenutno prikazao promjene tečaja u potrošačkim regulatornim dokumentima iu digitalnim zapisima aplikacije. Ako su ugovori o kreditu vezani uz dinamiku tečaja, izbor je od iznimne važnosti. Predlošci regulatornih dokumenata uključuju akte o prihvaćanju i prijenosu zaloga, ugovore i financijska izvješća, naloge za plaćanje. Korisnicima neće biti teško nadopuniti bazu podataka predložaka kako kasnije ne bi gubili vrijeme na rutinsko ispunjavanje dokumenata. Nema ničeg iznenađujućeg u činjenici da mnoge moderne kreditne institucije preferiraju automatizirane programe računovodstva kredita. Uz pomoć specijaliziranog računovodstvenog programa za zajmove, možete upoznati stvarnost mikrofinancijske industrije, posložiti dokumente i prijaviti stavke u red. Pritom se poseban naglasak stavlja na kontakte s kupcima. U tu svrhu implementirani su specijalizirani alati koji omogućuju poboljšanje kvalitete dijaloga s dužnicima i dužnicima, podizanje kvalitete usluge, rad za budućnost i racionalno korištenje financijskih sredstava.

Računovodstveni program regulira ključne aspekte upravljanja potrošačima, uključujući dokumentaciju i raspodjelu financijske imovine. Značajke računovodstvenog programa mogu se postaviti pojedinačno za udoban rad s informacijskom bazom podataka, prikupljanje izvješća i pripremu regulatornih dokumenata. Iscrpne količine analitičkih informacija mogu se zatražiti za svaku od tekućih operacija zajma. Osigurano je održavanje datoteka. Aplikacija kontrolira glavne kanale komunikacije s osiguranikom, uključujući e-poštu, glasovne poruke, Viber i SMS. Način komunikacije možete odabrati sami. Korisnicima neće biti problem zaračunati kamate na kredite za potrebe potrošača ili detaljno rasporediti otplatu na određeno vremensko razdoblje. Izračuni su automatizirani. Računovodstveni program uvelike pojednostavljuje rad računovodstvene službe. Prava pristupa informacijama dodjeljuje administrator. Sva dokumentacija o kreditnim odnosima upisuje se u digitalnu evidenciju kako ne bi gubili vrijeme na njihovo popunjavanje. Ovdje se nalaze predlošci za uplatnice, ugovore, akte o primopredaji zaloga itd.

Organizacija će moći automatski pratiti trenutni tečaj kako bi odmah zabilježila promijenjene pokazatelje u propisu. Također možete koristiti ponovni izračun ako je potrebno. Na zahtjev se preporučuje kupnja funkcija trećih strana (na primjer, opcija sigurnosne kopije podataka). Računovodstveni program pomno prati procese otplate, dopune i preračuna potrošačkih kredita. Svaki od njih predstavljen je na sadržajan i informativan način. Ako trenutna financijska izvedba tvrtke ne ispunjava očekivanja uprave, inteligencija računovodstvenog programa će požuriti obavijestiti o tome. Općenito, izgradnja obećavajućih kreditnih odnosa postaje lakša kada svaki korak prati automatizirani čarobnjak. Računovodstveni program ima posebno sučelje za učinkovit rad sa zalozima. Korištenje grafičkih informacija i fotografija nije isključeno. Pokretanje jedinstvenog sustava ključ u ruke otvara širu funkcionalnost za kupca. Ako želite, možete promijeniti vanjski dizajn projekta.