Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu MFI

Program za kontrolu MFI • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu MFI
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kontrolu nad aktivnostima mikrofinancijskih institucija (MFI) razvili su visokokvalificirani stručnjaci koristeći samo inovativne i optimizirane tehnološke procese. Ovaj pristup automatizaciji naglašava našu sposobnost da predstavimo jedan od najboljih i najučinkovitijih alata za vaše poslovanje. Zaposlenici će gotovo odmah moći ispuniti svoje izravne osobne odgovornosti predajom rutinske papirologije USU-Soft MFI kontrolnom programu. Ovo je važno zahvaljujući jednostavnom i dobro osmišljenom sučelju. Prisutnost potrebe za izradom mobilne verzije dopuštena je uz nadoplatu. Kao rezultat provedbe programa kontrole MFI-a, povećat će se mobilnost zaposlenika, skratit će se rok izrade programa, a troškovi će se smanjiti u svim bez iznimke. Povećana potražnja potrošača sama po sebi povećava različite usluge, ne samo prema materijalnim supstancama, uslugama, već prema monetarnim instrumentima u svrhu njihova dobivanja. Bez iznimke, razne organizacije dobivaju veliku popularnost, sklone osigurati potreban iznos duga. Ova usluga nije nova po svojoj prirodi. Međutim, snažna aktivnost predstavlja veliku prijetnju bez naknade. U ovom slučaju nužna je učinkovita modernizacija vlasti.

Dakle, kako to često biva, potrošači izravno nemaju načina vratiti novac na vrijeme, ne ispunjavaju uvjete prve uplate, kao i većinu ugovora koje je teže pratiti. Nadzor nad MFO trebao bi biti koncipiran na način da je u svakom razdoblju razdoblja moguće provjeriti dinamiku, stanje sredstava i visinu nenaplativih obveza. Jednako kao vrsti, dopušteno je proširiti korištenje navodnih ideja, oslanjati se na svoje obveze; međutim, na kraju paragrafa, to će dovesti do kršenja koje će dovesti do značajnih gubitaka. Na kraju dana, glavni skup uspješnih poduzetnika prebacit će se na računalnu tehnologiju koja će brzo dovesti poslovanje do automatizacije. Ogroman broj projekata prikazan je na horizontu Interneta. Vi samo trebate odabrati najoptimalniji oblik s općim obiljem. Filantropski dodaci imaju ograničen popis mogućnosti. USU-Soft MFI kontrolni program savršeno razumije, bez iznimke, potrebe MFI-a, zahvaljujući čemu smo uspjeli formulirati USU-Soft MFI kontrolni program, hvatajući zanimljive trenutne uvjete i regulatorni okvir, nijanse aktivnosti, razumijevanje karakteristike MFI.

Prema alatima MFI kontrolnog programa, klijent može gotovo istovremeno dobiti rezultat s mogućnošću odobrenja kredita. Ispunjavanje upitnika i ugovora vrši se mehanički, korisnik jednostavno mora odabrati željenu operaciju iz padajućeg izbornika ili unijeti podatke o novom prijavitelju, dodajući ga u bazu podataka. Obradom informacija u korisnom formatu, održavanjem informacija u skladu s financijama, postoje sve šanse da se pomogne dovršiti ovaj nadzor zahvaljujući aktivnim MFI. Funkcije u programu kontrole MFI-a postavljene su na takav način da se menadžment uvijek može pojaviti u smjeru poslovnih trgovaca, trgovaca i problematičnih kredita. Popisi zakašnjelih ugovora identificirani su statusom boje, što zaposleniku omogućuje da identificira problematične kandidate gotovo istovremeno. Uprava može izgraditi strategiju za budući razvoj MFI. Značajka Report Control je dizajnirana na način da svi aspekti aktivnosti tvrtke postoje optimalno.

Koncept programa ni na koji način nije razmatran za potrebe promjena, proširenja, već se jednostavno može prilagoditi procesu u tvrtki. Vanjsku situaciju i dizajn prilagođavaju različiti njima bliski korisnici. U tu svrhu prikazano je više od pedeset vrsta dizajna. Međutim, prije toga, umjesto upuštanja u međufunkcionalne aktivnosti izvan kontrole MFO-a, popunjavaju se polazne crte svih postojećih podataka, kao i popisi potrošača, ugovornih strana, standardi, uzorci dokumentacije. Zbog službenih vještina, smanjen je pristup korisničkim podacima i vjerodajnicama. Konceptne funkcije izračunavaju provedbu različitih scenarija prema tijeku rada. Sintetička pojava svijesti će prilagoditi metode prema pretraživanju i obradi podataka. Različite uloge mogu samostalno obavljati različite vrste aktivnosti u nedostatku značenja osobe.

Ova metoda pojednostavljuje provedbu radnji koje se provode u bilo kojem razdoblju, povećavajući stopu pouzdanih i informiranih odluka. No činjenica je da razdoblje, izravno povezano između odjela tvrtke, stvara zajednički informacijski prostor za učinkovitu komunikaciju. Prelaskom na program automatizacije USU-Soft dobit ćete nezamjenjivog pomoćnika za kontrolu kvalitete podataka, kao i za podršku rastu poslovanja. Dodatkom programa USU-Soft moguće je izvršiti popis prema kalkulacijama s zajmoprimcima, izrađujući popis potencijalnih troškova u slučaju reklamacije. U konceptu kontrole, zahvaljujući programu upravljanja MFI-jem, također je moguće prilagoditi raspone mogućih odgoda djelovanja, na temelju zadane vrste kredita.

Program automatizira sve faze računovodstvene kontrole, kao i regulaciju tvrtke, prisutnost minimalnih ulaganja u stranoj valuti. Sve aktivnosti provode se u skladu s utvrđenim i općeprihvaćenim zakonskim standardima i zahtjevima. Jednostavan, dobro osmišljen jelovnik pridonosi pravovremenoj kontroli osoblja. Nema potrebe za zapošljavanjem novih djelatnika. Zaposlenici će, prema alatima programa, moći obavljati rutinske poslove ispunjavanja upitnika i ugovora, promišljanja o svojim aktivnostima, komuniciranja s potrošačima slanjem newslettera i slanjem informacija putem SMS-a. Prilikom predaje kvote pitanja, osoblje MFI-ja će provesti većinu svog vremena razgovarajući s podnositeljima zahtjeva umjesto da ispunjava izuzetno značajnu količinu papirologije.