Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za kreditne institucije

CRM za kreditne institucije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za kreditne institucije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Modernim kreditnim institucijama vitalno su potrebni projekti automatizacije kako bi doveli u red svoja izvješća i propise, izgradili jasne mehanizme za interakciju s bazom klijenata, naplatili kazne zajmoprimcima na zajmove, radili za budućnost i privukli nove zajmoprimce. CRM program za kreditne institucije ključan je. Skraćenica je za Customer Relationship Management i nezaobilazan je alat za automatizaciju svih procesa povezanih s klijentima u kreditnim institucijama. Naša aplikacija ima za cilj poboljšati kvalitetu interakcije s potrošačima. Za to su implementirani specijalizirani CRM alati. Čak i običnim i početnim korisnicima računala neće biti teško svladati ih u kratkom vremenu.

Na web stranici USU Software lako je pronaći softversko rješenje prilagođeno svakodnevnim radnim potrebama kreditnih institucija, uključujući cjeloviti CRM sustav za kreditne institucije. Učinkovit je, pouzdan i brz. U isto vrijeme, konfiguracija se ne može smatrati kompliciranom ili teškom za naučiti. CRM parametri USU softvera stvarno reagiraju. Možete ih promijeniti prema potrebi kako biste zadovoljili svoje standarde izvedbe. Tekući kreditni procesi reguliraju se u realnom vremenu, što se informativno prikazuje na ekranu monitora.

Nije tajna da se glavni CRM komunikacijski kanali, odnosno SMS, e-pošta i glasovne poruke, smatraju ključnim elementom u dijalogu između zajmoprimca i kreditne strukture. Svaki od njih je pod apsolutnom kontrolom softvera. Posebna se pažnja posvećuje kreditnoj organizaciji za rad s dužnicima, gdje možete koristiti ne samo ciljane CRM alate za slanje pošte kako biste upozorili klijenta o potrebi otplate kreditnih dugova, već i automatsko prikupljanje kazni i drugih kazni.

Ne zaboravite da sustav automatski izračunava sve obračune kreditnih zahtjeva, izračunava financijski interes institucije, raspoređuje plaćanja za jasno definirano razdoblje. Ovakav pristup organiziranju naselja značajno će rasteretiti osoblje ustanove i smanjiti troškove. Naglasak na CRM sustavu ne znači da aplikacija nema dobre rezultate na drugim razinama upravljanja. Konkretno, vrlo je učinkovit u nadzoru cirkulacije regulatornih dokumenata. Svi akti prihvata i prijenosa jamstava, ugovora o kreditu, naloga za plaćanje evidentiraju se u digitalnim dnevnikima i raznim upisnicima.

Sustav nije zaključan u CRM sustav, već s lakoćom obavlja veliku količinu analitičkog rada na tekućim procesima u cilju pojednostavljenja osnovnih kreditnih operacija, ali i prati tečaj na internetu. Najnovije promjene mogu se odmah vidjeti u programskim zapisima i regulatornim dokumentima. Osim toga, mikrofinancijska organizacija će preuzeti potpunu kontrolu nad najvažnijim pozicijama preračunavanja, nadoknade i dodavanja. Svaka od ovih pozicija (uključujući i CRM parametre) prikazana je na pristupačan i informativan način. Korisnici ne trebaju gubiti dodatno vrijeme na asimilaciju i obradu analitičkih informacija institucije.

Mikrofinancijskim institucijama koje pozajmljuju vrlo je teško ignorirati trendove automatizacije, čiji je ključni element progresivni CRM odnos. Bez njih je nemoguće zamisliti produktivan dijalog s dužnicima, kako lojalnim kupcima tako i dužnicima. Za rad sa zalozima implementirano je posebno digitalno sučelje koje vam omogućuje prikupljanje podataka o vrijednostima određenih materijala, prilaganje slika i svih ostalih potrebnih dokumenata. Kako biste bili sigurni da proizvod radi, prvo morate instalirati demo verziju naše aplikacije za kreditno financiranje.

USU softver automatski nadzire rad kreditne institucije, obavlja impresivan opseg analitičkih poslova i obrađuje razne dokumentacijske zadatke. Lako je samostalno konfigurirati parametre sustava kako biste učinkovito radili s bazom klijenata, nadzirali učinak osoblja i regulirali ključne procese u stvarnom vremenu. Dovršene kreditne transakcije mogu se prenijeti u digitalnu datoteku za generiranje statističkih sažetaka u bilo kojem trenutku. CRM alati USU Software-a omogućuju vam kontrolu glavnih komunikacijskih kanala sa zajmoprimcem, uključujući e-poštu, glasovne i audio poruke, kao i SMS. Odabir odgovarajuće vrste poruke ostaje prerogativ korisnika.

Modeli kreditne dokumentacije evidentiraju se u digitalnom dnevniku, što vam omogućuje da ne gubite vrijeme na ispunjavanje regulatornog obrasca za prihvaćanje prijenosa zaloga ili ugovora o kreditu. Organizacija kretanja financijske imovine postat će prilagodljivija. Na svakoj razini možete primijeniti vlastite postavke i uzorke. Sustav može brzo izračunati kamate na zajmove, pažljivo planirati plaćanja za određeno razdoblje i pomoći u vezi odgovornosti prema upravnim i regulatornim tijelima.

Putem CRM sustava puno je lakše izgraditi produktivan dijalog s neplatišama, pravodobno ih obavijestiti o potrebi otplate dugova, automatski naplatiti kaznu i primijeniti druge kazne.

Za to možete kupiti korisne funkcije, na primjer, povezati softver s drugim različitim hardverom, kao što je terminal za plaćanje.

Sustav provodi online praćenje trenutnog tečaja kako bi trenutno prikazao najnovije promjene i fluktuacije, odmah zabilježio nove vrijednosti u regulatornoj dokumentaciji.

Ako izvedba mikrofinancijske organizacije značajno odstupa od glavnog plana, brojke dobiti padnu i troškovi porastu, digitalna inteligencija će o tome obavijestiti. Općenito, kreditno poslovanje će biti organiziranije i pojednostavljeno. Pod nadzorom ovog automatiziranog pomoćnika nisu samo CRM parametri, već i najvažniji procesi preračunavanja, povrata i dodavanja kredita. Svaki od njih prikazan je izuzetno ispravno.

Predlažemo da isprobate demo verziju aplikacije. S ovom probnom verzijom programa možete procijeniti većinu njegovih značajki bez plaćanja!