Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za računovodstvo kredita

CRM za računovodstvo kredita • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za računovodstvo kredita
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM aplikacije za kreditno računovodstvo nisu toliko raširene na Internetu kao druge vrste softvera za kreditne institucije, koje mogu u potpunosti optimizirati rad ove tvrtke. CRM kreditnih institucija je rijetkost i obično se razvija osobno za svaku tvrtku kreditne institucije, uzimajući u obzir njezine potrebe. Ako ste u potrazi za računovodstvenim kreditnim računovodstvenim CRM-om ili kreditnim računovodstvenim programom CRM, onda ste čitajući ovaj tekst došli na pravo mjesto. USU Software je aplikacija za računovodstvo zajmova i kredita, jedinstveni program za računovodstvo zajmova koji pokriva potrebe većine zajmodavaca i posebno je napravljen za bilježenje financijskih informacija o dugovima u takvim tvrtkama. Većina aplikacija za glavnu knjigu obično ne sadrži potpunu funkcionalnost koja vam omogućuje praćenje više dužnika prema potrebi bilo koje kreditne institucije, ali naš USU softver može zadovoljiti te potrebe jer je to specijalizirani program kreditne unije koji uključuje sve potrebe kreditnih operacija i vodi evidenciju dužnika i drugih vrsta klijenata u nekoliko poduzeća.

Ova aplikacija za računovodstvo kredita i dužnički CRM mogu zabilježiti vrijeme bilo kojeg određenog upravljanja kreditom kada klijent mora vratiti sljedeću uplatu kredita, koji iznos novca ima, koji postotak ukupnog iznosa kredita je dužnik dužan platiti bilo koje vremensko razdoblje, i tako dalje. Upravljanje se provodi i registrira automatski, samo trebate unijeti ukupan iznos novca, ime klijenta, kontakte i izdavanje kredita računovodstvo. Ukoliko Vam je potrebna računovodstvena dokumentacija, istu možete jednostavno isprintati, jer aplikacija omogućuje ispis bilo koje vrste financijske dokumentacije i evidencije, čak štoviše, možete priložiti svoj logo i kontakt podatke, direktno na sve papire koje želite ispisati, tako da će ljudi koji dobiju papir uvijek znati kako stupiti u kontakt s vama. Da biste znali kada je klijent dužan vratiti kredit, možete postaviti podsjetnik za takve događaje, ali osim toga, označavanjem datuma knjiženja kredita, možete odmah označiti rok za klijenta koji mora platiti kredit na taj određeni datum , nakon čega će vas naš program obavijestiti o takvim klijentima.

Naš CRM softver za upravljanje zajmovima jednostavan je program za računovodstvo duga i CRM za vođenje sve papirologije. Budući da je struktura USU softvera vrlo jednostavna, bit će razumljiva svakome. Vaša organizacija mora biti zadovoljna našim financijskim CRM sustavom jer ćete uvijek biti obaviješteni o kupcima, rad u aplikaciji bit će stabilan i neće se rušiti, a funkcionalnost je toliko jednostavna za naučiti da s radom u CRM-u počinjete doslovno odmah. Koristeći CRM sustav za upravljanje dugom USU Software vaša će organizacija dosegnuti novu razinu poslovanja i nadmašiti sve konkurente u istom području rada. Nijedan računovodstveni program ne može ponuditi tako učinkovit rezultat za upravljanje kreditima i zajmovima poduzeća kao naš specijalizirani CRM program!

Kreditna organizacija i podsjetnik na različita financijska stanja u kojima se vaša tvrtka trenutno nalazi ključne su prednosti USU softvera. Automatsko bilježenje radnog vremena, uzimajući u obzir vrijeme organizacije, koja će evidentirati sve zaposlenike u bazi podataka. Neograničena baza podataka dužnika, u kojoj su registrirani svi klijenti organizacije, po imenima, brojevima telefona i drugim podacima. Brzo pretraživanje baze podataka omogućit će vašoj organizaciji da radi dvostruko brže nego prije! Uz zahtjev se može priložiti neograničena količina dokumentacije kako bi se sve što točnije kontroliralo. Ispis dokumentacije izravno iz programa omogućit će vam da napravite hrpu dokumenata mnogo brže nego u aplikaciji glavne knjige, osim toga, prilikom ispisa dokumenata za tvrtku moći ćete izravno navesti svoje kontakt podatke i logo organizacije u svakom dokumentu, čineći ga profesionalnijim. Naš program podržava registraciju neograničenog broja korisnika iz vaše organizacije prema njihovim radnim obvezama i pristup određenim modulima. Pogledajmo koje druge značajke softver USU nudi svojim korisnicima u kreditnim i kreditnim institucijama. Naš program nudi istovremeni rad više korisnika. Daljinski pristup bazi podataka programa s bilo kojeg mjesta u svijetu. Automatska kontrola svih procesa kreditiranja. Baza korisnika registrira kupca odmah nakon podnošenja zahtjeva za zajam ili kredit. Slanje SMS-a i glasovnih poziva omogućit će vam da obavijestite klijente o svojim zajmovima ili najavite promocije i posebne ponude koje vaša tvrtka trenutno ima. Vrlo je koristan jer pomaže ne samo privući nove kupce u vašu tvrtku, već i podsjetiti postojeće na vašu tvrtku i potencijalno ih natjerati da se vraćaju vašim uslugama, čime se gradi baza lojalnih kupaca.

Besplatnu verziju USU softvera, koja se distribuira kao vremenski ograničena probna verzija, možete preuzeti s poveznice na našoj web stranici. U punoj verziji aplikacije za računovodstvo i upravljanje dugom dostupan je još veći broj funkcija, kao i čitanje informacija koje će vam pomoći da se detaljnije upoznate s CRM sustavima u svojim funkcijama.