Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za MFI

CRM za MFI • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za MFI
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mikrofinancijske organizacije (također poznate kao MFI) svakim danom dobivaju sve veću popularnost. Konkurencija na tržištu financijskih usluga raste iz dana u dan pojavom novih proizvoda ili velikih poslova. Korištenje CRM (Customer Relationship Management) sustava relevantno je u svim MFI-ima koji su u interakciji s klijentima. Vrlo je važno održavati bazu klijenata i raditi s njom u svim fazama pružanja financijskih usluga. CRM za MFI je najbolji alat za automatizaciju za modernizaciju radnih aktivnosti. CRM sustav za MFI omogućuje obavljanje zadataka kao što su praćenje izdavanja kredita, pregled zahtjeva za kredit, praćenje usklađenosti kredita, izračun iznosa duga itd. CRM olakšava posao, omogućujući vam i pokretanje procesa održavanja baze kupaca, praćenje statusa klijentovog kredita, pokretanje SMS i e-poruka, utvrđivanje učinkovitosti ostvarene prodaje i još mnogo toga. Odabir pravog CRM sustava utječe na ukupnu uspješnost MFI-a, omogućavajući poboljšanje svih financijskih i statističkih pokazatelja tvrtke. Interakcija s kupcima i novčani tok imaju svoje karakteristike. CRM organizira proces izdavanja kredita i financiranja klijentima te istovremeno upravlja financijskim tokovima tvrtke. Osim ovih čimbenika, MFI se suočavaju s velikim intenzitetom rada u izradi dokumenata. Ugovori, dodatni sporazumi, planovi otplate zajmova i kredita, izvješća, itd. svi se ručno generiraju, što tijek rada čini jednostavnom rutinom koja će se provoditi iz dana u dan. Kompetentan CRM sustav može optimizirati sve MFI procese, što će biti prednost za obavljanje ove vrste poslovanja.

Tržište informacijske tehnologije ima veliki izbor različitih sustava. CRM za MFIs dobiva na popularnosti zbog sve većeg fokusa na automatizaciju tijeka rada. Bez odabira pravog softvera za upravljanje računovodstvom i prodajom, interakcija s klijentima i optimizacija svih internih procesa nije jednostavna. CRM optimizacija za MFI mora uvažavati specifičnosti djelatnosti i imati sve potrebne funkcije koje osiguravaju automatizaciju izvršavanja radnih zadataka. Odabirom pravog CRM-a rezultat će biti vidljiv gotovo odmah, a ogleda se u broju prodaje, kvaliteti usluge i vođenju poslovanja zaposlenika tvrtke.

USU Software jedinstveni je softverski proizvod koji je zahvaljujući svojim funkcionalnim mogućnostima sposoban optimizirati bilo koju djelatnost, neovisno o vrsti djelatnosti, njezinoj specijalizaciji, vrsti procesa rada itd. Razvoj USS-a radi se identificiranjem najvažnijih točaka tvrtke: potreba i preferencija. Univerzalni računovodstveni sustav je prikladan za korištenje u bilo kojoj tvrtki, uključujući i MFI, s obzirom na to da se funkcionalnost može mijenjati i dopunjavati po želji tvrtke. Proces implementacije neće trajati dugo i neće zahtijevati obustavu radova.

USU Software je cjelovit program koji uključuje sve CRM funkcije potrebne za optimizaciju rada MFI. Zadaci MFI-ja uključuju mnoge procese, kako u računovodstvu i upravljanju tako iu službi za korisnike. Uz pomoć USU softvera možete jednostavno i brzo konfigurirati provedbu radnih operacija u MFI, od vođenja baze podataka do računovodstva i rada s problematičnim klijentima. USU softver jedan je od najučinkovitijih CRM sustava na tržištu!

Implementacija i obuka USU softvera nisu zahtjevni, jer su izbornici i funkcije lako razumljivi, što pridonosi brzoj prilagodbi na rad. Program omogućuje povećanje brzine rada, što će u potpunosti povećati broj prodaja po radnoj smjeni.

Softverski proizvod savršeno upravlja svim CRM funkcijama, osigurava sustavno održavanje baze podataka, portfelja klijenata, formiranje cjelovitog tijeka dokumenata za odobrenje, razmatranje, kontrolu kredita itd. Ekstremna učinkovitost koja se očituje u primjeni USU softvera omogućit će brzo rješavanje problema vezanih uz izdavanje zajmova i kredita, povećavajući broj prodaja.

Program automatski generira potrebna izvješća i obavlja kompletan tijek dokumenata čime štedi vrijeme i izbjegava rutinski rad. Upravljanje poduzećem i zaposlenicima može se odvijati centralizirano u svim poslovnicama na daljinu, što doprinosi uređenju kontrole, povećanju discipline i produktivnosti rada. Mogućnost slanja SMS-a i e-pošte korisnicima kako bi se osigurala kontinuirana interakcija, posebno u slučajevima duga. Program automatski izrađuje raspored otplate i plaćanja, prati ovaj proces i obavještava vas o kašnjenjima i kašnjenjima. U sustavu je dostupan popis svih kredita kronološkim redom, što će omogućiti zaposleniku da uvijek ima potrebne informacije pri ruci. Računovodstvene aktivnosti obavljaju se u skladu s pravilima i procedurama utvrđenim za MFI.

Mogućnost arhiviranja podataka pomoću funkcije sigurnosne kopije za dodatnu zaštitu i sigurnost informacija. Sustav se može integrirati s drugom opremom tvrtke. Optimizacija upravljanja omogućit će razvoj novih i boljih metoda kontrole kako bi se povećala ekonomska učinkovitost MFI-a. Smanjenje utjecaja ljudskog faktora u radu, rad s novcem i klijentima uz svakodnevnu dokumentaciju dovodi do pogrešaka, kako u podnošenju zahtjeva za kredite i zajmove, tako iu komunikaciji s dužnicima. Sustav nudi funkciju analize i revizije, što će vam omogućiti da budete u toku s trenutnom financijskom situacijom organizacije na tržištu. Softverski tim USU nudi vam mogućnost besplatnog preuzimanja probne verzije programa ako se želite upoznati s programom. Možete ga pronaći na web stranici organizacije.