Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun kredita

Program za obračun kredita • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun kredita
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program računovodstvenih kredita jedna je od postavki USU-Soft sustava organizacija vezanih uz kredite - izdavanje kredita i/ili kontrola njihovog povrata. Softver samostalno prati kredite - program automatizira sve operacije vezane uz kredite, uključujući obradu plaćanja, izradu amortizacijskog plana, praćenje rokova itd. Prvi zahtjev programa kreditnog računovodstva je registracija klijenta primijenjenog u CRM, koji je baza podataka klijenta i obavlja sve funkcije uključene u arsenal ovog prikladnog formata. Treba napomenuti da se u programu kreditnog računovodstva formira nekoliko baza podataka za sistematizaciju informacija koje ulaze u računovodstveni program. Podaci se razlikuju po namjeni, ali su zanimljivi sa stajališta karakteristika radnih operacija. Sve baze podataka programa kreditnog računovodstva imaju istu strukturu u prikazu informacija, iako se razlikuju po sadržaju.

Prezentacija je praktična i jasna - gornja polovica sadrži redak po redak popis svih pozicija sa zajedničkim karakteristikama, donja polovica sadrži traku s karticama. Svaka kartica daje svoj opis parametara ili operacija u svom naslovu. Osim toga, program za kreditno računovodstvo objedinjuje sve elektroničke obrasce općenito, što korisnicima omogućuje značajnu uštedu vremena i pogodnost u ispunjavanju, jer nema potrebe za prebacivanjem pažnje s jednog formata na drugi. I upravljanje informacijama u tim obrascima također se provodi istim alatima, kojih ima tri - kontekstualno pretraživanje, višestruko grupiranje i filter po određenim kriterijima. Knjigovodstveni program nudi posebne obrasce za unos podataka - tzv. prozore, kroz koje se sudionici upisuju u bazu podataka. CRM odjeljak je prozor kupca, za artikl - prozor proizvoda, za bazu podataka kredita - prozor aplikacije itd. Ovi obrasci uspješno obavljaju dvije zadaće - ubrzavaju proceduru unosa podataka u računovodstveni program i formiraju kredite u međusobnom odnosu tih podataka. Zahvaljujući tome isključeno je unošenje lažnih podataka, budući da pokazatelji utvrđeni računovodstvenim programom, budući da su međusobno povezani, gube ravnotežu kada nesavjesni zaposlenici unose netočne ili poznato lažne podatke, što postaje odmah vidljivo. Na taj se način kreditno-knjižni program štiti od pogrešaka korisnika.

Ako govorimo o kreditima, onda biste trebali opisati rad menadžera u programu. Kao što je gore navedeno, u programu postoji baza podataka o kreditima. Svaki novi kredit upisuje se popunjavanjem prozora zahtjeva dužnika. Također je potrebno reći kako prozori ubrzavaju proceduru unosa podataka - zbog posebnog formata polja za popunjavanje, ugrađenih u prozor, gdje se u nekima nalazi padajući izbornik s opcijama za odgovor zaposleniku kako bi on ili odabire odgovarajući slučaj, au nekima je prisutna poveznica za odlazak na odgovor na jednu od baza podataka. Dakle, djelatnik ne unosi podatke s tipkovnice u program za knjigovodstvo kredita, već odabire gotove, što naravno skraćuje vrijeme dodavanja podataka u program za računovodstvo. Ručno se unose samo primarni podaci koji nedostaju u računovodstvenom programu. Prilikom podnošenja zahtjeva za zajam prvo navedite zajmoprimca, birajući ga u odjeljku CRM, gdje vodi poveznica odgovarajuće ćelije. Ako zajmoprimac ne podnese zahtjev prvi put, a još uvijek ima važeći zajam, računovodstveni program automatski ulazi u ostala polja za popunjavanje već poznatih podataka o njemu, koje upravitelj mora sortirati odabirom željenog iznosa. Aplikacija odabire visinu kamate i postupak plaćanja - u jednakim obrocima ili kamate uz potpuni povrat na kraju roka. U slučaju postojećeg kredita, računovodstveni program samostalno preračunava plaćanja, uzimajući u obzir dodatak, i izdaje raspored plaćanja s novim iznosima.

Program istovremeno generira potrebne ugovore i zahtjeve, naloge za plaćanje i ostalu dokumentaciju koju potom potpisuje klijent - samostalno, uvažavajući podatke dane u računovodstvenom programu, birajući točno ono što je relevantno za podatke iz masovni zajmoprimac. Iako se trenutno uzima nekoliko kredita od više voditelja, kreditno knjigovodstveni program radi sve kako treba i bez greške. Komunikacija između različitih servisa podržana je internim sustavom obavijesti - blagajnik prima poruku od upravitelja koja se pojavljuje u kutu ekrana tražeći od njega da pripremi iznos kredita koji je upravo izdan te šalje istu obavijest kada je sve spremno . Na taj način upravitelj šalje klijenta na blagajnu, on prima novac, a status novog kredita se mijenja, postavljajući njegovo trenutno stanje, prikazano određenom bojom. Svi krediti u bazi podataka imaju status i boju, zahvaljujući čemu zaposlenik vizualno prati njihovo stanje, što zauzvrat štedi radno vrijeme i ubrzava druge procese.

Statusi i boje automatski se mijenjaju na temelju informacija koje zaposlenici dodaju u svoju radnu evidenciju tijekom obavljanja svojih uloga i kompetencija. Kada u program pristignu novi podaci, automatski se preračunavaju indikatori vezani uz te podatke i automatski se mijenjaju statusi i boje. Indikacija boja koristi se u programu za pregled pokazatelja - ne samo spremnosti za rad, već i stupnja postizanja željenog rezultata i kvantitativnih svojstava. Program samostalno generira svu tekuću dokumentaciju za organizaciju, ne samo za dobivanje kredita, već i financijska izvješća, sigurnosne karte i razne akte. Program samostalno obavlja sve izračune, uključujući obračun naknade osoblju, kreditne kamate, kazne, plaćanja, uzimajući u obzir promjene trenutnog tečaja. Ako je zajam izdan u nacionalnoj valuti, ali je njegov iznos izražen u stranoj valuti, tada ako se trenutni tečaj razlikuje od navedenog, plaćanja se automatski ponovno izračunavaju.