Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za kreditne brokere

CRM za kreditne brokere • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za kreditne brokere
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Tvrtke koje pružaju usluge kreditnog posrednika trebaju automatizaciju trgovanja, kao i druge financijske institucije, kako bi se smanjio rizik čak i najmanjih pogrešnih proračuna i pravodobno pratila otplata kredita. Također, za uspješno poslovanje i jačanje tržišne pozicije kreditni brokeri trebaju koristiti pouzdan CRM sustav. CRM je kratica za Customer Relationship Management i ključan je za učinkovito upravljanje odnosima s kupcima. Razvojem marketinških strategija i nadzorom nad njihovim provođenjem povećat će se razina lojalnosti kupaca, proširiti raspon ponuđenih usluga i povećati ostvareni prihod. Za optimizaciju troškova najuspješnije rješenje bila bi kupnja softvera u koji će već biti integrirani CRM alati kako se ne bi stvarali troškovi dodatnih programa. Softver USU razvijen je od strane stručnjaka naše tvrtke i temelji se na personaliziranom pristupu svakom klijentu, s ciljem rješavanja problema korisnika, jer objedinjuje radni prostor, analitički resurs i bazu podataka. Svi operativni i upravljački procesi bit će koncentrirani u jednom programu, u skladu s jedinstvenim organizacijskim sustavom, a pregledno sučelje i jednostavna struktura učinit će rad praktičnim i učinkovitim. Korištenjem funkcionalnosti našeg automatiziranog programa optimizirati će se CRM procesi za kreditne brokere, što će se pozitivno odraziti na rezultate rada u vrlo skoroj budućnosti. Moći ćete procijeniti stopu rasta baze klijenata i učinkovitost svakog upravitelja u rješavanju ovog problema, kao i analizirati koliko se aktivno dovršava posao, kao i dovršavanje novih brokerskih operacija.

Struktura USU softvera pojednostavljena je što je više moguće radi praktičnosti korisnika i predstavljena je u tri odjeljka, koji vam zbog svoje široke funkcionalnosti omogućuju potpuno upravljanje i kontrolu svih procesa. Univerzalna baza informacija formirana je u dijelu Reference; Korisnici popunjavaju kataloge podataka o pravnim osobama i odjelima koji čine tvrtku, kategorijama kupaca, primijenjenim kamatama. Ako je potrebno, informacije se mogu ažurirati, tako da uvijek radite s najnovijim informacijama u svojoj bazi podataka. Osnovna djelatnost kreditnih posrednika odvija se u dijelu 'Moduli'. Ovdje su menadžeri uključeni u evidentiranje i održavanje kreditnih ugovora, praćenje plaćanja duga i praćenje financijskih kretanja. Za formiranje individualnih ponuda za klijente, vaši će menadžeri moći odabrati metodu obračuna mjesečne ili dnevne kamate, odabrati različite valutne režime, pa čak i izračunati popuste. Ovdje se u odjeljku 'Moduli' nalazi poseban CRM blok za kreditnog brokera. Moći ćete ne samo raditi na širenju korisničke baze, već i pratiti kako vaši zaposlenici provode dodijeljene zadatke – koliko dobro i koliko brzo. CRM sustav će prikazati informacije o tome jesu li klijenta zvali menadžeri i kakav su odgovor dobili, jesu li blagajnici davali novac zajmoprimcima po sklopljenim ugovorima itd. Time će se značajno povećati učinkovitost procesa, kao i osigurati pravodobno izvršenje planiranih zadataka. Održavanje baze klijenata pojednostavljuje izdavanje posuđenih kredita, budući da upravitelji trebaju samo odabrati kupca s popisa, a dodavanje novog traje nekoliko sekundi. Posebna prednost našeg računalnog sustava je analitička funkcionalnost predstavljena u dijelu Izvješća programa kreditnog posrednika. Uz njega ćete moći preuzeti nekoliko financijskih i menadžerskih izvješća, dinamiku pokazatelja prihoda i rashoda, analizu mjesečnih količina dobiti. Stoga je softver USU skup učinkovitih kontrolnih alata, univerzalni i sveobuhvatni izvor informacija i učinkovit CRM sustav za kreditne brokere. Kupite USU softver danas kako biste sigurno razvili svoje poslovanje i ojačali svoju brokersku poziciju na tržištu.

Program USU ima fleksibilne postavke, zahvaljujući kojima postavke softvera odgovaraju individualnim karakteristikama organizacije svake pojedine tvrtke.

Softver mogu koristiti ne samo kreditni brokeri, već i razne mikrofinancijske organizacije, privatne banke, zalagaonice i druge kreditne tvrtke. Dobro podešen CRM sustav, koji uzima u obzir specifičnosti vaše tvrtke, omogućit će vam razvoj marketinške strategije za usluge oglašavanja.

Dokumenti i izvješća pripremat će se na službenom memorandumu organizacije, koji će biti unaprijed konfiguriran, uzimajući u obzir sve specifičnosti linije djelovanja kreditne brokerske kuće. Možete analizirati financijske pokazatelje i evidenciju raznih drugih vrsta aktivnosti za bilo koje vremensko razdoblje, a financijski podaci o tvrtki bit će prikazani pregledno i sažeto grafički. Kako bi se što više automatizirao rad brokera, mehanizam programa ponovno izračunava novčane vrijednosti uzetih kredita uzimajući u obzir trenutni tečaj. Prilikom produljenja ugovora ili otplate kredita, iznos kredita također će se preračunati uzimajući u obzir promjene tečaja, što će vam omogućiti zaradu na tečajnim razlikama.

CRM alati dostupni u softveru USU omogućit će vam prepoznavanje nedostataka u radu zaposlenika i poduzimanje mjera za njihovo uklanjanje. Za aktivniju promociju usluga, korisnicima će biti dostupni različiti načini informiranja korisnika, poput slanja e-maila, SMS-a, glasovnih poziva, pa čak i modernih digitalnih messengera. Zahvaljujući analitičkim mogućnostima našeg softvera, menadžment može lako pratiti provedbu odobrenih razvojnih planova.

Kako biste procijenili učinak i opterećenje svake agencije, možete vidjeti informacije o novčanim tokovima i saldima u odjeljku Izvješća u programu.

Podaci o financijskim transakcijama bit će prikazani u kontekstu poslovnica, blagajni i bankovnih računa radi detaljnije ocjene financijskog stanja. Budući da se paket dokumentacije koji kreditni broker zahtijeva razlikuje od standardnog, USU Software automatski generira obavijesti o promjeni tečaja i još mnogo toga. Baza podataka CRM sustava pohranit će ne samo podatke o kupcima već i sve povezane dokumente i još mnogo toga.