Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za klijente kreditne institucije

Program za klijente kreditne institucije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za klijente kreditne institucije
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Zajmodavci traže potpunu automatizaciju kako bi smanjili neproizvodne troškove. Ovaj zadatak može osigurati suvremeni program kontrole kupaca u kreditnim institucijama, koji je razvijen uzimajući u obzir sve preporuke ove industrije. Program za klijente kreditne institucije prvenstveno služi za formiranje baze klijenata i povijesti pruženih usluga. Također pomaže u izradi potrebne dokumentacije. Program kontrole klijenata kreditne institucije pomaže identificirati potražnju za određenim uslugama, kao i razmotriti razinu otplate duga. Time tvrtka određuje odgovornost i disciplinu zajmoprimca. Identifikacija klijenta vrlo je važna jer pomaže u brzom praćenju kreditne povijesti, pa čak i izbjegne dostavu nekih dokumenata. Elektronička baza podataka brzo generira karticu fizičke ili pravne osobe u nekoliko minuta - potrebna vam je samo putovnica. Proizvodne, građevinske, prometne i kreditne institucije mogu raditi u USU-Soft programu za upravljanje klijentima u kreditnim institucijama. Uključuje mnogo posebnih priručnika koji su potrebni za pripremu računovodstvenih evidencija. Ugrađeni kreditni kalkulator izračunava kamatnu stopu i konačni iznos kredita u stvarnom vremenu. Prijavu možete izraditi i online.

Kreditna institucija je specijalizirano trgovačko društvo koje je sposobno davati kredite i zaduživati se za različite namjene. Status otplate je od velike važnosti za identifikaciju zajmoprimca. Ne odobravaju sve tvrtke zajam. Potrebno je trezveno procijeniti šanse za vraćanje duga. Kada je gospodarstvo zemlje nestabilno, treba se zaštititi i pokušati minimizirati rizike. U programu elektroničkog upravljanja klijentima u kreditnim institucijama svaki je zaposlenik identificiran prijavom i lozinkom. Stoga menadžment institucija može odrediti učinak svakog vremenskog razdoblja. Ovo je važno prilikom podjele nagrada. Ako postoje plaće po komadu, broj kupaca izravno utječe na visinu plaće. Automatiziranje izračuna pomaže vam da izbjegnete praznine i kašnjenja, tako da možete osigurati točnost i pouzdanost svojih vrijednosti. Program kontrole kreditne institucije generira zapise za svakog klijenta i prenosi ih u konsolidirano izvješće. Na kraju smjene zbraja se zbroj koji pokazuje koliko je pojedinaca i tvrtki prisustvovalo. Tako uprava određuje razinu potražnje za svojim uslugama. Pravilnom organizacijom aktivnosti glavni resursi usmjeravaju se na potrebne poslove. Prije odabira djelatnosti vrijedi pratiti tržište kako bi se formirao segment na koji će se tvrtka fokusirati. Tek nakon toga rasporedite zaposlenike po odjelima i dajte planirani zadatak.

USU-Soft se koristi za identifikaciju elektroničkih dokumenata na mreži. Pomoću posebnog crtičnog koda možete unijeti dokument bez ručne vode. To pomaže zaposlenicima da smanje količinu papirologije. Programi upravljanja klijentima u kreditnim institucijama imaju posebno mjesto u optimizaciji rada. Možete pronaći korisnika pomoću tražilice. U kontekstno polje tražilice upisujete ime ili broj telefona klijenta, a ostale radnje može obaviti program za upravljanje klijentima kod kreditnih institucija. Tražilica će brzo i točno pronaći informacije koje tražite. Možete prodavati bilo koju robu i usluge ako instalirate program za računovodstvo plaćanja kredita. Naš program za upravljanje klijentima kreditnih institucija distribuira se po povoljnim uvjetima i ne morate plaćati pretplatu da biste ga koristili. Također, ne prakticiramo objavljivanje kritičnih ažuriranja. Ne morate se bojati da će softver jednog dana prestati ispravno raditi i da ćete morati ponovno platiti ažuriranu verziju aplikacije. Mi ne prakticiramo takve aktivnosti i dajemo vam mogućnost da odaberete želite li u ovom trenutku ažurirati već kupljeni program za kontrolu kreditnih institucija.

Ukoliko se trenutni tečaj razlikuje od navedenog, kupac automatski dobiva obavijest o izvršenom preračunu i promjeni iznosa uplate. U slučaju bilo kakvog kašnjenja u plaćanju stanja kredita u bazi podataka, računovodstveni program kreditnih institucija automatski obračunava penale prema službeno odobrenoj formuli iu skladu s uvjetima odobrenog kredita. Komunikacija s korisnicima podržana je elektroničkom komunikacijom u obliku glasovnih poziva, Vibera, e-maila, SMS-a. Poruke idu izravno iz CRM-a do korisničkih kontakata navedenih u njemu. CRM odjeljak pohranjuje ne samo osobne podatke i kontakte, već i povijest odnosa, zajmova, pošiljaka, kopija dokumenata, fotografija kupaca itd. Za promicanje usluga, program podržava organizaciju slanja pošte u bilo kojem formatu - masovni, osobni, ciljne skupine; za ovaj zadatak pripremljen je skup tekstualnih predložaka. Program redovito sastavlja izvješća ocjenjujući učinkovitost marketinških platformi koje se koriste za promicanje usluga, uzimajući u obzir troškove svake od njih i postignutu profitabilnost. Prilikom sređivanja distribucijske liste, program samostalno generira listu pretplatnika prema kriterijima koji su navedeni za odabir publike, a isključuje one koji su odbili. Redovitom analizom poslovanja ustanove, prezentiranom na kraju izvještajnog razdoblja, poboljšava se kvaliteta usluga, učinkovitost i profitabilnost te optimizira financijsko računovodstvo.

Softverski proizvod je toliko svestran da se može koristiti u bilo kojoj organizaciji koja se bavi financijama. To može biti zalagaonica, mala privatna banka, bilo koja mikrofinancijska organizacija i tako dalje. Softver vam omogućuje kontrolu prisutnosti zaposlenika. Ako je zaposlenik donio potvrdu iz bolnice, to će se moći uzeti u obzir ne kao izostanak s posla bez plaće, već kao legalno bolovanje.