Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za računovodstvo mikrokredita

CRM za računovodstvo mikrokredita • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za računovodstvo mikrokredita
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dokumenti o mikrokreditu prikazani su u ugovoru o kreditu i sadrže ažurne i detaljne podatke o uvjetima mikrokredita i njegovom knjigovodstvu. Prisutnost tablica u ugovoru je u mnogim zemljama zakonom definirana, stoga mnoge mikrokreditne organizacije koriste dokumentaciju za pružanje informacija o uvjetima za odobravanje mikrokredita. Svaki dokument sadrži stavke kao što su iznos mikrokredita, rok trajanja ugovora, valuta u kojoj se daje mikrokredit, kamatna stopa i još mnogo toga. Ovi kriteriji su glavni podaci, a po želji mikrokreditne organizacije dokumentacija može sadržavati i razne dodatne podatke. Ovi radni listovi prvo su potrebni kupcima. U obliku proračunske tablice informacije su lakše razumljive, jer zakonodavstvo mnogih zemalja zahtijeva korištenje ove dokumentacije u ugovorima o mikrokreditu.

Sastavljanje dokumentacije za svaki mikrokredit vrši se pojedinačno, ovisno o iznosu i uvjetima kredita. Formatiranje ovih dokumenata jedan je od procesa sklapanja ugovora o kreditu čija priprema oduzima dosta vremena. Trenutno je formiranje takvih dokumenata automatizirano raznim CRM sustavima. Automatizacija tijeka dokumenata provodi se pomoću specijaliziranih CRM programa. Korištenje programa za automatizaciju doprinosi reguliranju i poboljšanju procesa dokumentiranja, sastavljanju raznih tablica i grafikona itd. Optimizacija protoka dokumenata postala je ista potreba kao i reguliranje računovodstvenih i upravljačkih procesa, a za mikrokreditne organizacije velika je ušteda vremena. Svaki dokument sastavljen u CRM programu može se automatski generirati prema zahtjevu kupca, pružajući gotov ugovor online, budući da mnoge mikrofinancijske organizacije obavljaju svoje aktivnosti izdavanjem mikrokredita online.

USU Software je CRM sustav s jedinstvenim i posebnim značajkama, zahvaljujući kojima možete optimizirati radne procese svoje tvrtke ili općenito rad zaposlenika. Program se može koristiti u djelatnosti bilo koje tvrtke, naš CRM sustav nema strogu specijalizaciju u korištenju prema podjeli prema kriteriju vrste djelatnosti. Ovaj razvoj CRM sustava provodi se utvrđivanjem potreba, preferencija i karakteristika mikrokreditnog društva. Svi ovi čimbenici su vrlo važni, na njima se temelji računovodstvena funkcionalnost. Postavke na sustavu moguće je mijenjati ili dopunjavati zbog fleksibilnosti softverskog proizvoda. Implementacija i instalacija softvera provodi se u kratkom roku bez utjecaja na trenutni rad tvrtke.

Naš računovodstveni CRM sustav omogućuje vam pravovremeno i učinkovito obavljanje uobičajenih računovodstvenih operacija; financijsko i menadžersko računovodstvo, upravljanje mikrokreditima, kontrola procesa rada, uključujući praćenje svih faza kredita, upravljanje mikrokreditima, održavanje baze podataka sa pohranom i sortiranjem raznih vrsta informacija, provođenje obračuna, generiranje izvještaja, organizacija tijeka rada s mogućnošću formiranja gotove tablice za kreditne ugovore, analizu i reviziju i još mnogo toga.

Naša tvrtka nudi obuku prema programu koji osigurava jednostavnost i lakoću prilagodbe zaposlenika novom formatu rada. Program može koristiti svaki zaposlenik, bez obzira na razinu tehničke osposobljenosti, sustav je lagan i lako razumljiv. Korištenje USU Software-a pozitivno utječe na povećanje kvalitete i brzine usluge korisnicima, što pridonosi rastu prodaje. Naš sustav ima sve potrebne mogućnosti za optimizaciju svakog tijeka rada, uključujući stalnu kontrolu nad kreditima i izdavanjem mikrokredita.

Organizacija automatiziranog protoka dokumenata omogućit će održavanje, formalizaciju i obradu dokumenata bilo koje vrste. Osim toga, CRM i računovodstveni program omogućuje automatsko generiranje tablica za ugovore, osiguravajući točnost izračuna i ispravnost dokumentacije. Način daljinskog upravljanja omogućuje kontrolu rada i osoblja, bez obzira na lokaciju, putem interneta. Informiranje kupaca pomoći će da ih se na vrijeme podsjeti na potrebu otplate mikrokredita zahvaljujući automatiziranoj pošti. Formiranje baze podataka zahvaljujući korištenju CRM računovodstva, koje će omogućiti sustavnu pohranu, obradu i prijenos neograničene količine informacija.

Sve mikrokredite, podatke o klijentima, tablice i ugovore moguće je kronološki pohraniti u zasebnu bazu podataka, što će zaposlenicima pojednostaviti rad. Računovodstvo, računovodstveni poslovi, izvještaji, kontrola dugova i dr. Integracija softvera USU omogućuje vam učinkovitiju upotrebu sustava kada koristite dodatnu opremu. Korištenje naše računovodstvene CRM aplikacije ima pozitivan učinak na smanjenje ručnog rada i smanjenje utjecaja faktora ljudske pogreške, što pridonosi učinkovitijem izvršavanju radnih zadataka od strane zaposlenika, a time i povećanju financijskih i poslovnih pokazatelja rada.

Naš računovodstveni CRM program ima sve potrebne alate koji otvaraju mogućnost provođenja kompletne financijske analize, revizije i računovodstva bilo kojeg mikrokreditnog društva. Ovakva aplikacija omogućit će vam ispravne i precizne podatke o financijskom položaju poduzeća, što će pridonijeti kvaliteti i učinkovitosti računovodstva i upravljanja. Formiranje izvješća bilo koje vrste i složenosti također se može izvesti automatski.