Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za evidenciju prisutnosti

Softver za evidenciju prisutnosti • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Autorsko pravo

  Autorsko pravo
 • Mi smo provjereni izdavač softvera. To se prikazuje u operativnom sustavu kada izvodimo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo s organizacijama diljem svijeta od malih do velikih poduzeća. Naša tvrtka je uvrštena u međunarodni registar tvrtki i ima elektroničku oznaku povjerenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za evidenciju prisutnosti
 
Usporedite konfiguracije

Usporedite konfiguracije programa

Na zasebnoj stranici možete usporediti značajke softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mjesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Najam servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtualnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam mogao biti potreban poslužitelj u oblaku.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom načinu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Za kupnju programa možete nam napisati pismo ili poruku putem glasnika

Razvoj softvera

Ako želite neki drugi program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Također postoji mogućnost izrade softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Kakav ozbiljan problem može biti svakodnevno obračunavanje pohađanja škole, fakulteta i sveučilišta! A kako je teško onima koji su izostali iz škole s razlogom. USU-ov softver za računovodstvo nazočnosti pomoći će vam da vodite urednu evidenciju o izostancima s nastave. Naravno, ne može svatko tko izostane s nastave imati dobar razlog, a okolnosti koje su utjecale na izostanak ili dolazak na nastavu mogu biti različite. Softver za računovodstvo posjećenosti pomaže da budete objektivni pažljivo pohranjujući sve razloge nedolaska i podatke o prisutnosti, zajedno s vašim procjenama za taj dan. Softver za računovodstvo posjećenosti može integrirati podatke s video kamera i izračune napravljene u softveru. To će kontrolu učiniti još pouzdanijom. Prvo, moći ćete potvrditi da se učenici koji se nisu pojavili na nastavi stvarno nisu pojavili jer ih se nije moglo pronaći na kamerama. Osim toga, možete koristiti specijalizirane kartice s barkodom, koje automatski hvataju korisnika i označavaju ga od početka do kraja nastave. Računovodstveni softver rješava problem discipline i pravodobno informira roditelje i učenike o novostima, promjenama rasporeda i drugim razlozima, jer su dostupni napredniji messengeri poput Vibera, SMS-a i e-maila. Glasnici mogu biti grupni i poslati grupi učenika ili pojedinačni i poslati pojedinačnim korisnicima. Ovo je vrlo zgodno ako su informacije povjerljive ili općenite prirode. Ako trebate postati vlasnik programa za evidenciju prisutnosti, kupnja našeg softvera za evidenciju prisutnosti bit će prava odluka. Uostalom, sve su naše aplikacije prikladne i za javne i za privatne škole. Funkcionalnost softvera za evidenciju prisutnosti je univerzalna i može se neprimjetno mijenjati ako je potrebno. Pod konceptom idealnog, mislimo na funkcionalnost koju vaša obrazovna organizacija treba i odražava cijeli niz potreba.

Možemo prilagoditi i implementirati apsolutno bilo koju funkcionalnost u softveru za evidenciju prisutnosti, čineći vaš osobni sustav jedinstvenim. Ali ne zaboravite da je apsolutno savršen u osnovnom paketu. A povezivanje dodatnih opcija samo je inicijativna opcija svake tvrtke. Naš softver za računovodstvo prisutnosti izuzetno je jednostavan za razumijevanje, rad i održavanje. Čak ga i dijete može razumjeti, stoga morate biti izuzetno pažljivi i ne dopustiti malim nepouzdanim i znatiželjnim korisnicima da uđu u sustav. Svatko tko je već savladao vještinu čitanja moći će jednostavno istraživati softver za računovodstvo prisutnosti gore-dolje i unositi promjene. Jedan od najljepših bonusa je mogućnost odabira individualnog dizajna softverskog sučelja. Dnevnik može i treba biti ispunjen svijetlim bojama, stoga su naši programeri pripremili razne predloške dizajna kako bi vaš rad u softveru za računovodstvo prisutnosti bio još ugodniji, a od trenutka pokretanja softvera dobit ćete samo pozitivne emocije. Općenito, softver za računovodstvo prisutnosti dizajniran je za uštedu zaposlenika na vremenu i trudu, kao i za potpunu automatizaciju poslovanja. Ako postoji više podružnica edukacijskog centra, tada aktivno korištenje programa od strane više zaposlenika ni na koji način ne utječe na kvalitetu njihova rada. Produktivnost i učinkovitost su uvijek stabilne. Povezivanje se ostvaruje putem interneta ili lokalne mreže. Program generira mnogo različitih izvješća. Upravljanje institucijama postaje jednostavno uz pomoć ove važne funkcije. Možete formirati izvješće koje informira o plaćama zaposlenika. Kako bi softver za evidenciju prisutnosti automatski izračunao iznos plaće po komadu ili fiksnu plaću vaših zaposlenika, morate to navesti u softveru. Prilikom izrade izvješća potrebno je odrediti razdoblje postavljanjem parametara Datum od i Datum za koje želite obračunati plaću zaposlenika. Ako polje Zaposlenik ostavite praznim, izvješće će prikazati podatke o svim vašim zaposlenicima ili možete odabrati određenog stručnjaka odjednom. Izvješće pruža informacije o ukupnoj plaći zaposlenika za razdoblje, kao i detaljan popis svih predavanja, s njihovim datumom i kamatom ili jedinstvenom stopom za taj određeni razred.

Softver za računovodstvo posjećenosti analizira uplate primljene prema drugim ugovornim stranama u izvješću kupaca. Prilikom formiranja ovog izvješća potrebno je samo definirati razdoblje potrebno za prikupljanje statistike. Uz ovu značajku, računovodstveni softver za korisničku službu prikazuje podatke za sve kupce, u kojim ustanovama i za koliko su usluge kupili, a također pruža opće podatke za cijelu organizaciju. Nadalje, ove informacije su podijeljene uzimajući u obzir cjenike usluga za koje su obavljene transakcije. Tako možete pronaći kupce koji najviše obećavaju, prikupiti statistiku o cjenicima koje ste prodali i koji kupci koriste te usluge. Ako imate trgovine u kojima prodajete edukativne materijale ili druge stvari, sigurno će vam izvješće o trgovinama biti vrlo korisno. Koristi se u računovodstvenom softveru za analizu primljenih plaćanja unutar podružnica i skladišta. Da biste dobili ovu statistiku, potrebno je odrediti razdoblje za koje želite analizirati aktivnost vaše tvrtke. Polje Store treba ostaviti prazno ako želite usporediti sve podružnice ili odabrati određenu podružnicu kako biste dobili podatke samo o toj podružnici. Izvješće prikazuje statistiku o broju prodaja i ukupne vrijednosti za svaku poslovnicu. Ova vam analiza omogućuje pronalaženje najprofitabilnijih prodajnih mjesta ili donošenje odluka o upravljanju ako postoje problemi. Kako biste saznali više o programu, pogledajte našu službenu web stranicu.